reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Jestem ciekawa jak tam Michasia w pracy? Jak sobie radzicie, jak urwisy?

Jeziorko super, że macie bliziutko! Ja mam obok Park Wilsona, ale już mi się tam nudzi. My się wybrałyśmy z Zosią do botaniku, udało się nam wyciszyć, Mała spała, rozłożyła się na całą gondolkę i tylko na karmienie się budziła.

reklama
Amanda MIchasia pisala na FB ze praca super:) ale zmecozna jest bardzo i ze net jej padl.... tyle wiem... fajnie ze udalo sie wam pospacerowac w botaniku....

to jak Tygryś jutro bedziesz? masz nasze nr tel:)

ide zaraz sie poprzytulac do meza bo jakas steskniona jestem i lulac bo oczka m isie juz kleja:-) wiec dobranoc moje kochane:)

MamaGabi niestety nie, nadal jestem podwojna i gruba:-D Ale dzis wreszcie uslyszlalam u lekarza ze "cos sie zaczyna dziac", wiec czekam z niecierpliwoscia:)

Milego wieczoru Wam wszytskim!

kurcze no chciałabym bardzo bardzo! zwłaszcza że podobno pod koniec tygodnia ma być brzydko.. ale chyba nie dam rady (ok 11/12 muszę być w domu, czekać na kuriera :/), ale jakby co to będę dzwonić gdzie jesteście!

no właśnie, dziewczyny gdzie jesteście??

Ania to już już i niedługo bedzie dzidzia :)) a ja nadal się za Tobą rozglądam po osiedlu :)))

hej dziewczynki :)
nie pisalam jakis czas ale was podczytuje ;p

oj fajnie tak nad jeziorkiem, jutro akurat nie moge ale nastepnym razem ide z wami :) z tym ze ja dojade autkiem i spotkamy sie na plazy- na glownej plazy w strzeszynku siedzicie zazwyczaj?

ja dzis z mala spacerowalam po cytadeli i troche po plazie w poszukiwaniu prezentu dla B bo za tydz ma urodziny, i oczywiscie nic nie znalazlam nie mam pomyslu ;(
zobacz Tygrynka ja kolo ciebie a ty kolo mnie bylas...jak bym wiedziala to bysmy sie zgadaly, ale nie pisalam do ciebie bo na zamknietym pisalas ze wtorek masz zajety wiec nie chcialam przeszkadzac.

ale ja nastepnym razem na kozie jedziecie to koniecznie do mnie na kawke ;p
a niechcesz zobaczyc szczeniaczków? kiedys cos wspominalas...

jutro jade do moich dziadkow. przyjechala moja kuzynka z Londynu wiec sie spotamy :) moj dziadzia jest ciezko chory czeka na operacje tetnicy szyjnej bo ma zator... tak mi go szkoda, i babci tez bo bardzo to przezywa

nic lece pospiewac mojej krolewnie bo jeszcze sie wierci w lozeczku ;p
wpadne pozniej

Karola zdrówka dla dziadka, niech wszystko się skończy dobrze!! no proszę jak się minęłyśmy :D a ja się rozglądałam za Tobą po Kozich :D następnym razem jak będziesz jechała do Plazy to daj znać, pomogę Ci wybrać ;) może książka o bmw? :p a szczeniaczki bardzo bym chciała zobaczyć!! na pewno będziemy w przyszłym tygodniu, to się spotkamy!! a poszłabyś z nami na basen??

czy któraś jest chętna na jutro na spining na 22 w atlantisie w posnanii?? jak tak to przyłączcie się do mnie, bedzie mi raźniej :)) muszę się w końcu wziąć za siebie :///

Amandae czuje sie tak wiesz... Jak to baba w 9 miesiacu ciazy;) Sama wiesz najlepiej, chyba jeszcze nie zapomnialas:)

Tygrynko a ja dzisiaj widzialam babke podobna do Ciebie (przynajmniej tak mi sie wydawalo:-p). Gapilam sie na nia, ale nawet sie nie usmiechnela, wiec zakladam, ze to nie bylas Ty:-p

reklama
Karola to się umówimy! tylko jakoś na początku lipca przerwę techniczną mają, muszę sprawdzić! a dzisiaj bardzo fajne mamuśki były, super kobietki mieszkają w Kozich :D
Ania oj to na pewno nie ja, ja to tylko czyham by do Ciebie podejść!! szukam kobietki w ciąży i czarnego psiulka :D to może w końcu się na spacerek umówimy?? bo lada chwila to z dwoma wózkami wyjdziemy :p

Do góry