reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam! Tu Renata po dość długiej przerwie....ledwo co zdąrzyłam się zarejestrować i kilka słów o sobie napisać między innymi o tym że mam 4 letniego synka i że spodziewam się dzidziusia na lipca...i to już nie jest aktualne...bo następnej nocy trafiłam do szpitala a następnego dnia czyli 3czerwca.....przyszła na świat Weronika:))) Coprawda....o przeszło miesiąc zawcześnie ....więc było z tym związanych trochę problemów...ale już jesteśmy w domciu...i miejmy nadzieję że teraz już wszystko będzie ok:)
Pozdrawiam wszystkie mamy....i baaaardzo dziękuję za miłe powitanie
Julka na place zabaw chodzimy głównie na Bohaterów, Armi K., Rzeczpospolitą...ale również nad Warte...czy jeszcze dalej bo lubimy długie spacery:) A wy?
Czy jakaś z mam także odwiedza te place zabaw?
Ps. Jestem ciekawa czy uda mi się umieścić ten mój wpis....bo dwa dni temu miałam wrażenie że już mi się udało....jestem dosyć zielona w tych komputerowych sprawach więc niezdziwie się jak znowu coś niewyjdzie....ale tak wrazie co....to trzeba używać: cytuj? odpowiedz? odpisz ?...?.....a i niemam pojęcia jak to zrobiłyście te fajne takie paski z wiekiem waszych pociech????? Będę baaardzo dźwięczna za podpowiedż
biggrin.gif

:))))) ooo:)) udało się:).....czyli jednak muszę robić ( odpowiedz)
Michasia 84....dziękuję za pomoc....tylko napisałaś że ma wysłać tobie na PW .....i szczerze ????? to niezabardzo wiem co to PW?

Weronika piękne imię, mam tak na trzecie, z bierzmowania :D
idziemy idziemy, pogoda właśnie super na spacer, nie wymęczymy się upałem!
ja wstałam najpierw o 6 (omg!) i teraz przed 5min, czekam na Sebę aż się obudzi, dam mu jeść i lecimy więc pewnie się spóźnię :D

Dzięki dziewczyny za spotkanie :-D
tylko wybaczcie ale nie odniose się do każdej z osobna bo nie jestem w stanie spamiętać Was aż tylu na raz po pierwszym spotkaniu..
w samą porę pojechaliśmy do domu.. w aucie zaczęło mi się robić słabo, a jak dojechaliśmy do domu to nie miałam sił wyjść z auta.. teraz leżę i próbuję dojść do siebie..
Marcel zasnął w połowie drogi, Gabrysia tata musiał przynieść z samochodu do domu bo jak On to stwierdził "jestem wykończony" haha szok :-D
Następnym razem idę z Wami bez chłopców :-D albo tylko z Gabrielem :-D

reklama
A bartus nie spi i wcale mu sie nie chce spac a mi strasznie najchetniej bym sobie strzelila komara ;) ale cza do ksiedza isc zaraz jak babcia wroci od dentysty

Ja tez sie ciesze na takie spotkanie fajnie bylo tyle lasek a dzieci razy dwa wesoło bylo ;)

Do góry