reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej laseczki. dziekuje za fajne spotkano,super bylo poznac te mamy ktorych nie znalam i fajnie bylo zoabczyc te ktore znam:-) jeszcze raz dzieki...

jestem tak padnieta ze juz mi sie oczy zamykaja zaraz ide lulu.

Skrzat9 kochana a co ciebie nie ma? co sie dzieje? napisz cos...

lilou jak masz ochote to mozesz wpasc do nas na strzeszyn na kawke zreszta zapraszam wszystkie ktore maja ochote nas tu odwiedzic:)

reklama
Rikappa jaki śliczny uśmiech:-)no teraz już wiem za kim się rozglądać będę i na pewno podejdę ;-)no ale mam nadzieje że będzie okazja się poznać na jakimś spotkanku a nie w PiM ;-)

mamaGabi a z chęcią się do Was wybiorę :-)dawno w tamtych kątach nie byłam :-)

P chyba porwali z tym Karmi...nie ma go i nie ma:/ zamiast film oglądać to ja spać pójdę. A tak jestem ciekawa tego filmu ("woda dla słoni"- widziała któraś?)

natuska to podziwiam że taka wyprawa:-)ja z moim jednym smykiem padnięta wróciła, a przecież cały czas spał;-)

Do siebie też oczywiście chętne zapraszam, tu też las bliziutko:-)

P przyjechał z bukietem kwiatów:szok: no nie wiem czy coś nabroił czy tak bez okazji :-pale śliczny bukiecik:-)

hej dziewczyny, wpadam i zmykam! my bylismy z koleżanką i mężem na pizzy naprzeciw zoo a potem w ikei, dopiero do domu zlądowaliśmy :D
było super, mega spotkanie, tyle fajnych mamusiek i jeszcze fajnych dzieciaczków :D szkoda że nie zdążyłam z każdą z osobna pogadać bo chciałabym bardzo :))) aaaa lecę bo młody już nawołuje że chce spać, dzięki!!

witam, padam na pysk. stop
dziekuję za spotkanie. stop
bylo naprawde miło. stop
Filips dopiero poszedł spać. stop
ja się kleje do krzesla.stop
Natuska dziekujemy za kawuche. stop

spadam po cole z lodem. stop:)

hej
fajnie że spotkanie Wam się udało:) Mam nadzieję, że następnym razem mi się uda dotrzeć!
Ja generalnie nie wiem jak się nazywam, niby tylko na zlecenie a zapieprz w pracy jak nie wiem, jutro pewnie pójdę na 12h:wściekła/y:, Basia stęskniona mnie na maksa, świat się wywrócił:p A to tylko na 1,5 tygodnia, a takie zmiany. Bardziej docenię wakację po takiej harówce:cool2:. No nic uciekam bo jeszcze musze coś do pracy zrobic i mi pewnie z 2h zejda:(
A Basia ani chce spać, grandzi mi tu pod nogami...
Dobrej nocki!

reklama
Do góry