reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny ale poszalałyście z tymi postami :szok: nie wiem jakim cudem nadrobiłam :szok:

a co ja mam wziąść na przekupne żebyście mnie polubiły?:-D:-D:-D nie mam tytek z marynatą:-D:-D:-D

Ja wysiadam na Bałtyku pod tą żarłodajnią studencką, o ile dojade bo znając Marcela w autobusie mi rajban zrobi (wygodna dupcia nauczona do auta)

znowu się nie wyspałam.. od 4 już nie mogę dospać jak M. do pracy wstawał.. chyba na bezsenność cierpię albo co :-/ jeszcze o tej pracy ciągle myślę czy się uda czy nie i już w ogóle zasnąć nie mogę..

reklama
O kurcze Michasia o której Ty posty piszesz :szok: dla mnie to środek nocy ;-)

Pogoda coś do kitu:/ ale idziemy tak? dajcie znać do 9 , bo jakoś tak będę wychodzić ;-)

Lilou no jakoś tak od dłuższego czasu mam że najpierw zasnąć nie mogę :-D a potem budze się o dziwnych godzinach i kręcę z boku na bok..

Faktycznie pogoda niebardzo jak na razie, ale może sie wypogodzi jeszcze?
lece robić chłopcom śniadanie i zerknę jakie decyzje zapadają :-D

Lilou numer zapisany :-)

Jak idzie chociaz jedna osoba to ja też sie wybiore, dawno nie zmokłam :-D :-D :-D

zwijam wyrka, ogarniam się, zrobie chłopcom kanapaki bo wiecznie głodni sa więc na pewno sie przydadzą i będziemy się szykowac do wyjścia :-) o 10:03 mam autobus ale jak sie z Nimi nie wyrobie to kolejny mam o 10:33 i będę wtedy na styk. poczekacie na mnie w razie co no nie? :-D

hej
ja nawet wyspana chociaz Jula wstala i 5.30 ale wypila kaszke i spi dalej do teraz.
Ja lece pod prysznic wlosy musze wyszorowac :)
pogoda srednia ale nawet dobrze ze upalu nie ma;p
jak pokropi to nic nam nie bedzie. a sloneczko raczej sie przebije.

Tygrynka no ciebie to rzeczywiscie musze czyms przekupic :) bo wiem ze ty mnie nie lubisz ;p
Tygrys rocznica poznania sie/bycia razem boo to wlasciwie stalo sie automatycznie ;p
kurteczka slubu to jeszcze nie...moze kiedys jak moj B sie zmotywuje ;p
on kosciołów nie lubi i to dlatego ;p

ooo Jula sie obudzila, wiec idziemy razem pod prysznic. Do póżniej.

Witam! Tu Renata po dość długiej przerwie....ledwo co zdąrzyłam się zarejestrować i kilka słów o sobie napisać między innymi o tym że mam 4 letniego synka i że spodziewam się dzidziusia na lipca...i to już nie jest aktualne...bo następnej nocy trafiłam do szpitala a następnego dnia czyli 3czerwca.....przyszła na świat Weronika:))) Coprawda....o przeszło miesiąc zawcześnie ....więc było z tym związanych trochę problemów...ale już jesteśmy w domciu...i miejmy nadzieję że teraz już wszystko będzie ok:)
Pozdrawiam wszystkie mamy....i baaaardzo dziękuję za miłe powitanie
Julka na place zabaw chodzimy głównie na Bohaterów, Armi K., Rzeczpospolitą...ale również nad Warte...czy jeszcze dalej bo lubimy długie spacery:) A wy?
Czy jakaś z mam także odwiedza te place zabaw?
Ps. Jestem ciekawa czy uda mi się umieścić ten mój wpis...bo za pierwszą razą niewiem jak ale mi się udało......a teraz dwa dni temu znowu napisałam....i miałam wrażenie że już mi się udało ale jednak nie:(....jestem dosyć zielona w tych komputerowych sprawach więc niezdziwie się jak znowu coś niewyjdzie....ale tak wrazie co....to trzeba używać: cytuj? odpowiedz? odpowiedz na ten temat ?dodaj na bloga?.....a i niemam pojęcia jak to zrobiłyście te fajne takie paski z wiekiem waszych pociech????? Będę baaardzo dźwięczna za podpowiedż:-)

reklama
Do góry