reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to ja juz nie oblatam tych targow... nie dam rady... Tygrynka wbiajaj do nas na kawke a potem autem cie odwioze:)
a mi meza wcielo jeszcze go nie ma...no nic ide spac bo Gabrynia malo zjadla cycusia wiec neibawem sie obudzi a ja musze troche pospac bo ostatnie dwie noce to tragegia,budzi sie oc chwila...

reklama
sama z Seba, ale ok 12.30 i chyba w sobote skoro w ndz psiaki na cytadeli do ktorej mam 5 min piechotka :D
dokladnie, lepiej goraca wode w termosie i zrobic na miejscu, w gotowym mleku szybciutko sie roba bakterie!!
No bo ja jakbym poszła w sobote to pewnie też sama bo M po nocce więc może się umówimy?;-)
julka ul Fredry
pytam bo mój M wybiera się na jakiś ślub za tydzień pod jakiś Kośćiół i musze go wypytać:-D

no to już wiem co robię w sobotę :p ale podjadę sobie autobusem, bo mam fajny dojazd, a do auta bym musiała brać fotelik, więc nie ma jak.. no to super, dzięki za zaproszenie :D

edit: Natuśka czyli kogo, lemury?? :p
Skrzat910 no właśnie, jak z Tobą???
Julka to umówimy się jutro dokładnie!

A co ja mam Wam pisac? Zrzedzic o tym, ze juz boli mnie wszystko po kolei? To wole siedziec cicho;) ZOO tez sobie odpuszcze, bo daleko, a ja ciagle siku musze:p a i moje nogi juz chodzic nie chca-bunt na pokladzie;) I ja wstydliwa jestem, a Was tam tyle bedzie ze szok. Najpierw musze poznac Tygrynke-ma pierwszenstwo z racji, ze sasiadka;) a potem moze po kolei cala reszte, zebym chociaz imiona zapamietala:p

dobranoc:)

reklama
Do góry