reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

oj Natuska, moze ma dwóch ojców :p a prezencik super, dzieciaki goszczą się na całego :D a Ty nie potrzebujesz solarium!!! ja po jednej wizycie jestem nadal bledsza od Ciebie :p czyli kiedy na grilla zapraszasz?? :p

reklama
eh...dziewuszki robicie smaka sama rozmowa o grilu,moze my z m jutro nad jeziorko na grila pojedziemy:)

Natuska no leje....kurde dzieci sa niesamowite, tak potrafia gadac.... a prezencik super:)

i mi sie prypomnilo cos: jak szlam na spacer, szedl chlopczyk,mniej wiecej 3 latka (moze) i mowi do taty: spojrz jaka grzeczna dziewczynka, na co jego tata: grzeczna:) ale ty jestes niegrzeczny,chlopczyk: jestem grzeczna i jak przyjdziemy do domu to wychleje mleko i bede grzeczna???

a na placu zabaw dzisiaj jakas laska stwierdzila ze Gaba to chlopczyk, i mowi tak do sowjego synka,Kubus oddaj zabawke chlopczykowi.. ja mowie ze to dziewczynka,a ona na to? naprawde??? dziewczynka???? nie no rozwalila mnie....

Natuska te rozmowy z Olim i Filipkiem mnie rozwalają :-D:-D:-D Prezent super!

MamaGabi
do mojej też mówią że chłopczykiem jest. Eeee ja mówie że ona ma w sobie subtelne kobiece piękno i jeszcze ma czas by nim emanować:-)

My byliśmy na Dębinie. Kurde ci "poważni" wędkarze to są niezłe pijaczki. Kumpel Męża dusza towarzystwa. Jaja były jak berety.

Ania no nie czułam, ale jakby co to zaproszenie przyjmiemy :D rzucaj jakims mięskiem, wyjdę na balkon i złapię :D o właśnie, ciekawe czy widzę Twój balkon?? :D
my objerzeliśmy house`a, wypilismy chorwackie piwo (pyszne!) i nie wiemy co dalej z tak pieknie rozpoczętym wieczorem :D

WItam sie.
po dzisiejszym dniu jestem calkowicie wypompowana psychicznie. mialam niezbyt mile spotkanie z moja matka ;/ juz mnie szla trafia jak tylko sobie o tym pomysle !!!!

Ale tez jestem cala zdenerwowana- jutro impreza roczkowa Julci a ja jestem w ciemnej dupie z przygotowaniami ;/ rano sernik musze zrobic jeszcze i ogrod posprzatac. jak na zlosc B ma jeszcze od rana szkolenie w firmie wiec mi guzik pomoze.
na 15 goscie przyjezdzaja...

niewiecie gdzie mozna kupic hel do balonów???

poczytalam ale nie odpisze bo nie mam weny. Tylko do Natuski: czekamy na zaproszenie na grilka ;p aaa i dzieciaczki slodziaki

Karola chyba na Jackowskiego było coś z helem, albo spróbuj tam gdzie mają balony z helem - stary rynek, zoo, w galerii malta tez mieli.. udanej imprezki, na pewno będzie świetnie!

reklama
Do góry