reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

miałam być o 12.30 na Głogowskiej bo dzis ta ulicę miałam w planach przymierzyć:-) ale z mlodym to nie przymierzanie więc niestety muszę to przełożyć na pon bądz wtorek.

Filona co robisz z wlosami?
kurcze a młody spi i spi:-p jak jestem gotowa to zawsze tak jest:-p
no nic milego dnia kobietki

reklama
Filona bo ja lubie burze. One mnie zbytnio nie ruszają. Chyba że są piękne błyskawice to zawsze chętnie popatrze.

Marciaa wspomnienia mi wróciły. Ja też jeszcze nie dawno latałam po Głogowskiej w poszukiwaniu dodatków itp.

hej to i ja się witam :)
pięknie jest a w nocy burza grzmiało i błyskało :) my popołudnia na dziace spedzamy jak ktoś będzie miał ochotę to zapraszam w następnym tygodniu do mnie :)

my po wyjeździe super choć wszystkie dni były ładne prócz tej co była komunia - strasznie zimno było w ten jeden dzień, mała szalała z kuzynem razem się kąpali i ciągle przytulali :) śmieszni są oboje :)

teraz wyszukujemy noclegów nad morzem zamierzamy się wybrać na koniec czerwca.

eee to u mnei hcyba nie bylo burzy,bo ja nic nie slyszalam a przeciez wstaje do mlodej w nocy...:-) albo taka bylam przymulona,no nie wiem,ale jak mowicie ze byla to byla chyba:-)

u mnei byly kolezanki na kawce,mloda sie wyszalala i teraz spi, pewnei kroto ale zawsze cos... a ja czekam na kuriera bo dzisiaj podobno ma byc z fotelikiem....

Skrzat9 mialas zdjecie spacerowki wrzucic:) czekam:-)

MamaGabi zrobie fotki. Jeszcze nie było okazji by zabrać aparat.

Poziomeczka późno dość zabraliście sie za wyjazd nad morze. Żeby znaleść dobry, tani noclego w czerwcu trzeba rezerwować w marcu terminy.

a ja mam domek nad morzem zarezerwowany na 26,27,28 sierpien... bo oczywsicie w sierpniu J. ma urlop a domki z lazienka byly tylko w tym terminie wolne i ja za domek 4-osobowy z lazienka place jakies 50 zl niezaleznie ile jest osob ,bo to cena za domek tylko.

Poziomka
a gdzie ty ta dzialke masz?
a mi sie pozmienilao, mialam jechac 29 a jade chyba juz w srode bo jarek wczesniej musi na szkolenie jechac...:wściekła/y:

MamaGabi ok północy się zaczęło... fajnie błyskało :tak: a nr nie miałam bo co chwilę zmieniamy telefony z mężem i mi giną numery (dziewczyny cos o tym wiedzą;-)), bo niby miałam ustawione że zapisują się na SIM a wcale tak nie było:dry: niektórych nr to już nawet na pamięć się nauczyłam, np Kozy:-p

Marciaa szkoda że nie dałaś znac, usadowilibyśmy się z Sebą i Niko w Activie przy Głogowskiej a Ty byś sobie poszalała z sukienkami;-)

ja zaraz zmykam na solarium bo przez te place zabaw mam takie siniaki że masakra:shocked2: a jutro wesele... znowu pobalujemy:-D ciekawe jak Sebastian tym razem to przeżyje;-)

edit: aaa i Poziomka witaj znowu!!! i nie znikaj na tak długo Ty niedobra :p
Skrzat910 a mój gdzieś po Luboniu lata teraz :D

reklama
Do góry