reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Poziomeczka późno dość zabraliście sie za wyjazd nad morze. Żeby znaleść dobry, tani noclego w czerwcu trzeba rezerwować w marcu terminy.

u ... ale powiem Ci , że kilka znaleźliśmy wolnych miejsc , głównie to domki :) tylko zgrać terminy musimy :) ale wszystko na ostatnią chwilę.

Poziomka
a gdzie ty ta dzialke masz?
a mi sie pozmienilao, mialam jechac 29 a jade chyba juz w srode bo jarek wczesniej musi na szkolenie jechac...:wściekła/y:

na Głuszynie tu gdzie mieszkam, właściwie to rodziców :) taka ogrodowa, mamy piaskownicę i huśtawkę :) także dzieciaczki mogą się pobawić .

edit: aaa i Poziomka witaj znowu!!! i nie znikaj na tak długo Ty niedobra :p
Skrzat910 a mój gdzieś po Luboniu lata teraz :D

buziak dla Ciebie już nigdy więcej :)

Ale skwar a ponoć burze mają być :)

Damiankowi przyznała komiska pół indywidualne nauczanie:tak:
to chyba dobrze co? :)

Ostatnia edycja:
reklama
eeee Poziomka to ja sie kiedys wybiore do Ciebie a potem z moim do domku wrocimy bo on na krzresinach przeciez....

ale moja sie tlucze dzisiaj:( najpierw z lozka spadla jak wstala,potem ze dwa razy przysunela glowa w stolik.... :-(
bylysmy w piaskownicy ale taki skwar ze ucieklysmy do domku odrazu....

Myśmy wróciły z krótkiego spaceru. Kurde ale skwar
s025.gif
Później jedziemy na Dębine na Cypryniade. Kumpel Męża w niej startuje więc trzeba mu wędki zaczarować.

A ja siedze, nic nie robie a i tak sie poce... Masakra jakas!
A na miejsce nad morzem to i sie wydaje ze nie jest za pozno. Zawsze sie cos znajdzie. My czesto jezdzimy w ciemno-bez rezerwacji i jak dotad zawsze sie udawalo. Ale my bez dzieci to inaczej, bo mozna polazic i popytac gdzie taniej i poogladac gdzie lepsze warunki.

witamna chwilke

padam na mordke...jaki swkar był. Zrobilismy zakupki kosmetykowe na wakacje, potem plac zabaw i bylismy u dziadkow. W ogole ja nie wiem czy niektorych porypalo ale 28 stopni a dziecko jechalo w czapce bawelnianej grubszej i bluzie polarowej szok....

Poziomka pisalam Ci raz kochana co ze zdjatkami z Nikosia roczku??
ja wpadam na dzialke do Ciebie chociazby zaraz ;-)))))

Tygrynka oferta zaopiekowania sie fajna dzieki ale czy dalybyscie rade?:p

Nikos wszedl sam na nasza zjezdzalnie po schodach i zjechal :)))

chlopaki poszly do lasu ja mam relax. Kawcia mrozona i truskaweczki :)

ps. jest moze jakas fajna imprezka w Pozku na dzien dziecka??

mamaGabi - super pomysł to teraz trzymam Cię za słowo :) i czekam kiedy do mnie wpadniesz :)
Marta - nagram płytkę i dam Ci jak mnie odwiedzisz :)
Ania - my też często jeździlismy w ciemno ale teraz z dziecmi to nie wypali bo patrzy się już na warunki i koniecznie miejsce wczesniej umówione musi być :)

Spadam na koncert Cerekwickiej , dostałam wejściówkę z pracy :) mam nadzieję, że burza mnie nie zaskoczy :)

uuu mam nadzieję że Poziomki nie złapie deszcz bo ładnie grzmi :D
Marciaa wlazłabym z nimi w kulki i modliła się żebyś za długo nie przymierzała :D

u nas byli znajomi... mamy chorwacką wiśniówkę i piwka, chyba zaraz zaczniemy konsumpcję :D chociaż ja jeszcze na te solarium nie dotarłam aaa lecę bo za 20min mam zarezerwowane łóżko hehe

edit: gdzie jetseście???
właśnie wróciłam z solarium, moje siniaki ciut mniej widać :p i w ogólę porażka - kobieta miała tam kącik z butami i torebkami!!! aaa zakochałam się!!! granatowe z czerwoną podeszwą na taaakim obcasie za 110zł i super torebka za 150zł.. chce ktoś mi dać trochę kasy??? tak bezzwrotnie??? :D:D:D

Ostatnia edycja:
hello!
Ja dziś znów na nogach cały dzień, ale dziecko śpi więc wieczorek z mężusiem:)
U mnie kumpele z LO były, jedna z 6 miesięcznym dzieckiem, druga w ciąży a trzecia musiała słuchać o pieluchach:p Ale była fajnie, pogoda dopisała, grillek mniam mniam:D
Potem wyrwałam się szybko do miasta, bo bratowa dzwoniła, że portfele skórzane na Ratajczaka -30% i tym sposobem i zrzutą z bratem mamy prezent dla mamci:D
Basia jak wróciłam miała mega marudera, niby przytulas ale nic jej nie pasiło;/ potem się w końcu zajęła zabawkami:p Może to na tą burzę, bo na ząbki już nie liczę:p:-D
Miłego wieczorku:) Ja mam ochotę na Desperados, ale zawsze muszę pić sama bo mój abstynet:wściekła/y:

brrrr.... jak ja nie lubie burzy,boje sie:-(

Poziomka jak tylko wroce z moim wypraw to zawitam do Ciebie:)
Tygrys ja jade juz w srode bo okazalo sie ze m wczesniej wyjezdza na to szkolenie:-:)wściekła/y:

niunia juz spi,po kapieli i przytulaniu wkoncu zasnela...a ja za niedlugo tez sie klade.

reklama
Do góry