reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej:)

my juz od 6 na nogach i to doslownie...bo Gaba niechciala sie przytulac tylko odrazu z lozka mi uciekala..
nocka taka sobie:( plakulkala przez sen i czesto sie budzila a od 4 u nas w lozku i oczywiscie spala w poprzek.....

Tygrys ja tez jade 29 maja do domu.a wracam dopiero 8 czerwca. no i w zwiazk uz tym dziewczynki dostepu do neta nie bede miec bo dziadkowie nie maja:(

bede potem bo mi mala marudzi

reklama
Hej!

Przed spaniem zaliczyliśmy awanture z Moim. Boziu jak on mnie potrafi wkurzyć. Mała pospała ładnie i urzęduje jak szalona.

MamaGabi zazdroszcze wyjazdu. Ja strasznie już sie stęskniłam za moimi dziadkami.

Skrzat9 o co sie poklociliscie? szkoda ze do tesciow nei jezdzisz bo my jutro po kwaitki tam bedziemy.

no ja tez sie stesknilam mocno za MOIMI,ale mam jeszcze taki cichy plan ze pojade tez za miesiac na koneic czerwca,tylko musze J. urobic bo on nas nie chce puszczac,tzn Gaby niechce puszczac, najchetniej to zamknal by ja w zlotej klatce i mial tlko dla siebie....:-)

MamaGabi wyślij mi swój nr tel na priv (bo oczywiście już go nie mam:/) bo będziemy w tym samym terminie (my wracamy ok 10czerwca) więc może się spikniemy na jakąś kawkę w olsztynie??
też już nie mogę się doczekać wyjazdu, myślałam że pojedziemy dopiero pod koniec lipca a tu proszę :))))

dzień dobry dziewczynki :)
świetne powietrze bo nocnej burzy :)))

Tygrys jaka burza????

chetnie bym sie z Wami zabrala ale boje sie ze mala mi bedzie mega marudzic w aucie bo bym musiala ja w nosidle wiezc,a w pociagu wiesz troche poniose ja,troche potrzymam na kolankach i jakos te 4 godz minal a autem to ponad 5 godz:( eh..

zaraz wysle ci sms z moim nr a swoja droga jak moglas go skasowac???:-):-):-)

witam sie
:)
pogoda ladna wiec niedlugo ruszamy do tesciowna Przyjazni:)
Miałam dzis kiecki znowu przymierzac ale nie mam z kim młodego zostawic eh...
od ranca zrobilam sobie male spa, pazurki u nog i rak, wloski, maseczka ;) czas zrobic renament znowu bo niedlugo wakacje :D

u nas byla burza ale lekka, dzis tez zapowiadaja...ale chyba nic nie przebije zeszlorocznej ;)

zbliza sie dzien mamy i nie wiem co kupic...jak co roku:zawstydzona/y:

Burza była ale ja miałam tak mocny sen że na szczęście mnie nie obudziła.

Z planów na dziś to może wbijemy sie na kawke do koleżanki ale to jest jeszcze pod znakiem zapytania. No i trzeba zagnieść znowu ciasto bo placek z rabarbarem wciągnął Mąż i został tylko kawałek. Łakomczuch jeden.

reklama
witam sie i ja:)
no faktycznie burza byłam moj york tak sie bał (jak zawsze z resztą) że w kiblu siedziala. bidulka.

Marta
a o ktorej chciałaś jechac przymierzać te sukienki??? ja rozważam wprawę do teściów, m.in umówić się do fryzjera. ale to najwczesniej około 13h bym była na grynwaldzie.

Skrzat9 nie walilo az tak mocno bynajmniej u mnie wiec nie dziwię się ze przespałaś.:)

Do góry