reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hahah no za mną to już w ogóle nikt nie tęskni ;p

a moja dziś nie marudzi, był sąsiad maluchy szalały była lekka histeria ze str Zosi ale zaraz ją do pionu postawiłam i luuzik.
Ostatnio pisałam czy by moich dwóch wózków nie sprzedać no i wczoraj znajoma chciała się zapytać czy nie chciała bym sprzedać x1 bo on taki fajny itp ale jednak za bardzo zżyta jestem z wózkiem;p jednak nie sprzedaje tyle z nami przeszedł tyle wyjazdów jest rewelacyjny więc odmówiłam.

Dziś coś pogoda do d więc w domku się kiszę ale od jutra ma być pięknie więc mamagabi pakuj manatki bo zaczynimy chodzić znów nad jeziorko puki mi nie wyjedziesz!

reklama
Na-tuska mam nadzieję, że z Filem nic poważnego!
Ja nic nie mogę zrobić, bo Basia cały czas koło mojej nogi, ma fazę na mamę, tylko moje ręce, tylko ze mną, masakra, ciągle marudzi jak się oddalam:/

Natuska co sie dzieje z Filipkiem?

Karola tulam cie mocno! Nie denerwuj sie tak bo sobie zdrowie nadwyrężasz. Wszystko sie dobrze skończy.

Moja świruje. Nie wiadomo o co biega dziecku. To wszystko przez tą pogode do kitu.

Skrzat910 chyba wsyztkie świrują!
Karola ściskam, ja nie wiem jak można tak swoje dziecko traktować:(
Kozacizno przytulaski wielkie!!! Trzymaj się kochana!!!!

Basia dobrała się do paczki biszkoptów, ale ubaw mam z niej, nie jeden je, tylko wyciaga jednego gryz na ziemię i następny, złapałam ją na piątym:p bo się cicho zrobiło, a siedzi obok kanapy i jej nie widzę;P uśmiech od ucha do ucha:p

Skrzat moja to sie kitra między szafe a kanape i sobie tam gmyra.

Kozaczino trzymaj sie!!!
a060.gif

Julia no czuje sie do kitu. Poce sie jak szczur, katarze i kaszle. Na 17 jade do lekarza.

reklama
Do góry