reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
kurde obiecałam kumpeli (która swoją drogą bawi teraz w Chorwacji :D a ja mocno zaciskam kciuki by przypadkiem jej facet się tam oświadczył bo są już 6 lat razem, od roku mieszkają w kupionym na spółę mieszkaniu, ona czeka więc już czas :p) że zrobię jej na podyplomówkę ćwiczenia z kodeksu karnego i już tydzień mija, książka się kurzy a za 5 dni wracają... a dzisiaj jak byłam jej kwiatki podlać to czekała tam na mnie czekoladka więc tym bardziej wypadałoby się wziąć :p zgadnijcie jak mi się chce :D

Fiesta XR2i RS1800 130KM (1570220632) - Aukcje internetowe Allegro
fajny opis ale dużo czytania :p

witam kochane zajrzałam aby napisać ze żyjemy i mamy sie dobrze
i raczej nie zagłębie sie w te forum bo rzeczywiście jest to wielki wyczyn,nie jestem wogóle w temacie,tzn ze nie chce ale czasu brak a wy tak skrobiecie:tak:bardzo bym chciała być wśród was ale moje obowiązki przerastają mnie i nie potrafie sie z wami zakolegować bo czasu brak:eek:
pozdrawiam

Karolina wystarczy że będziesz zaglądać, przejrzysz ostatnią stronę i dasz znać co u Ciebie i dalej pójdzie ;) a czym taka zaganiania jesteś?:)

zmykam do tych ćwiczeń, pa!

Hej:)

od 6.30 nie spie juz,Gaba polozylam teraz na drzemke bo od samego rana placze i marudzi...chyba ta pogoda taka....

Karolina, dobrze Tygrynka mowi, wystarczy ze przeczytasz ostatnia storne napiszesz co u ciebie i bedzie dobrze,dasz rade zobaczysz:) ja tez tu dolaczylam w styczniu bylo na poczatku trudno sie wdrazyc ale teraz jest ok. wiec nie uciekaj,nie poddawaj sie tylko tylk ozagladaj i pisz:)

mam balagan w domku a nie mam weny na sprzatanie:-( moze potem jak Gaba wstanie....

Hejka!

Młoda mi sie zrobiła pro dziadziusiowa. Siedzi u mojego taty i sie chichocze. Mamusia ma robić tylko papu i nie przeszkadzać. Ciekawe co ja zrobie jak oni jutro rano wyjeżdżają.

Lece śniadanko wciągnąć.

Miłego dnia!

Hej, moja Zosia nadal w brzuchu siedzi. Wczoraj na KTG serduszko b.ładnie, ale skurczy brak :-( więc byłam okropnie marudna wczoraj, naprawdę podziwiam K. że tak to cierpliwie znosił, odkąd minął termin jestem nieznośna. :confused2: Nie przejęła się komunią wcale a wcale. Myślałam, że chociaż zazdrosna będzie bo ja głównie uwagę skupiłam na dwumiesięcznej okruszce koleżanki, ale nic z tego.

no własnie co z Julką i Brzoskwinką?

Bułeczki-świnki - rewelacja, takie słodkie!

hej,
Basia dzisiaj była wyrozumiała, bo pospała do 7 potem mleczko i jeszcze do po 8, a my zasiedzieli się bo 5 odcinków 24h obejrzeliśmy. Tygrynka ja też kiedyś widziałam na Polsacie 1 odcinek i stwierdziłam, ale suchar, ale jak zaczeliśmy od 1 odcinka to się oderwać nie możemy. Dlatego już 5 serię, wczoraj 5 odcinków;P
Basia wczoraj miała słodki dzień, najpierw się mega chichrała jak jej piłką rzucałam, potem zrobilismy jej kąpiel z pianą to się oczywiście jej najadła:p I woda w misce była fajna:) Ale Wasze też tak mają, że bunt na przebieranie i przewijanie, u nas masakra, ryk normalnie!
Pogoda już dzisiaj w ogóle się skaszaniła;/
Jakie macie plany?

witam sie

amandae pomysl ze to juz ostatni tydzien ciązy...naciesz sie brzusiem. Bedziesz za nim tesknic. Ja strasznie marudziłam na brzuch pod koniec. Poganiałam Nikodema i nic.

Nocka rewelka ale coś mega gorąco było. Mam dziś w planach jak Ł. wróci garderobę ogarnąć, lepiej rozdysponować miejsce. Nikodem usnał dziś coś marudny od rana...
Na wieczór wymyślimy jakiś filmik albo serialik no i pewnie pójdziemy poćwiczyć

Skrzat Niko miał bunt na przewijanie płakał jak go kładłam. Dzis przewijam go na stojąco jak stoi tyłem do mnie ;-)

reklama
No Marcia może coś w tym jest, jakiś bunt, zobaczymy...dopiero 10 jak mi się teraz dłuży ten czas do powrotu zet...ech znak ze czas do pracy wrócić!!!

Do góry