reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Amandae jeszcze troszek i będzie dzidzia w twoich objęciach.

Skrzat moja to musi mieć coś do zabawy na przewijaku bo inaczej kręci sie i próbuje sie przewracać itp.

Coś zebrać sie do kupy nie moge. Chyba uszykuje mleko chłopakom i pójde sie położyć.

reklama
Moja juz prawie zasnęła, ale wyjec się załączyl jak odłożyłam do łożeczka chyba pójdę na spacer ją uśpic;/

Julka co sie dzieje z Toba, napsiz cos....

czy ktos wie co sie dzieje z Julka? bo Karolina to chyba przestala pisac od nas:-(

no własnie co z Julką i Brzoskwinką?

Dziękuje dziewczyny za zainteresowanie :tak:, tylko 2 za mną zatęskniły:-(;-)

A więc miałam dołka totalnego, kłótnie z M, do tego w sobote piwkowałam do lustra bo towarzystwa brak, a w niedziel pokłóceni pojechaliśmy na chrzciny, a i tak nikt tam nieprzyjechał z rodziny tylko chrzestna, M jako chrzestny i ja z dzieciakami :szok: nawet ojca dziecka niebyło :szok: a że z M byliśmy pokłóceni, imprezka smutnawa bo pusto więc obaliliśmy flaszke. Matko jak przeczytacie to pomyslicie że alkoholicy :-D

na-tuska niedoczytam jak u endokrynologa?

skrzat910 jak Twoje samopoczucie?

skrzat Basia jeszcze daje tak popalić?

Tygrynka Ty miałas jakąś imprezke czy pomyliłam?

rikapa jak w pracy?

Marciaa jak Nikoś?

Dwupaczki kiedy się rozpakujecie?;-)

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam:-(

Tygrynka Ty miałas jakąś imprezke czy pomyliłam?

miałam, miałam... i nie pisz że tylko dwie się zainteresowały bo ja też czekałam aż się odezwiesz mimo że nie pytałam.. tak, czy tak - dobrze, że już jesteś, a jak zły humorek to od razu do nas przylatuj!!!

Amandae spoko spoko, w końcu urodzisz ;) a teraz się relaksuj, spędzcie z mężem miłe chwile - to już ostatnie tylko we dwoje!! korzystajcie, może te korzystanie wypłoszy malucha z brzucha?? :p nie denerwuj się!!

Skrzat a to może faktycznie trzeba na spokojnie od 1 odcinka zacząć :D my Sebę też jakoś przxed rokiem zaczęliśmy przebierać na stojąco bo inaczej się nie dało...

dziewczyny w Sebę rano wstąpił diabeł... bo inaczej tego nie nazwę :/ rzucał się, płakał, wył, zawodził, drapał mnie, szczypał, stukał z główki - masakra :wściekła/y: i nie wiem o co chodzi, kompletnie nie wiem:-(

oj widze ze dzisiaj wszystkei dzieciaczki to mega marudy...
moja tez ma dzisiaj zly dzien,ciagle piszczy,krzycyz,placze...gilek jej troche leci nie da sewytrzec tylko jest ryk:szok: spac niechce wogole,spala tylko pol godz....

Skrzat Gaba tez ma bunt na przebieranie ubieranie itp. wierci sie,ryczy,krzycyz,nie sie ubrac...wiec walka codziennie jest:wściekła/y: przez caly dzien,zabawki w raczkach tez nie pomagaja...

a ja dodatkowo mam nerwa,juz oczywiscie przed przyajzdem co niektoryz moi mi humor pospuli bo chyba nie kazdemu sie podoba ze przyjezdzam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Julka no jak dola to do nas:-) wysluchamy,doradzimy itp przeciez wiesz:-)
Jak chlopaki?

HEj
My dzis juz wczesnie na nogach bo od 7.., ja w stresie od rana zaliczalam kibelek co po chwila a i tak jechalam tam jak na pozarcie. oczywiscie nic nie wyszlo, starzy sie nie stawili, komornik rozklada rece a ja juz nie mam sil na to wszystko...

jestem totalnie wypompowana psychicznie...
Mała zasnela jak wracalismy i spi teraz w autku... musze jakis obiad wymyslic.

wczoraj milo posiedzielismy sobie przy torciku do 21 mala lobuzowala, a tesciowa zachwycona prezentem :) wkoncu synowa wybierala nie ;p

z moim mielismy tez troche ciche dni a dzis juz pracy dzwonil jak by nigdy nic "czesc sloneczko"
jak mnie to wkurza: dwa dni jest nadasany a potem zachowuje sie jak by sie nic nie stalo.

pogoda do duszy dzis to moze posprzatam wreszcie w domu co byscie sie jutro nie przerazily :D

edit: MOJ DWUSETNY POST :D

ufff... Gaba zasnela z rykiem oczywiscie bo jak by moglo byc inaczej...

a ja odpoczywam i piernicze nei sprzatam, nie mam sil...

Karola wspolczuje Ci kochana, trzymaj sie i nie daj sie...

ale mam paskudny humor...

miałam, miałam... i nie pisz że tylko dwie się zainteresowały bo ja też czekałam aż się odezwiesz mimo że nie pytałam.. tak, czy tak - dobrze, że już jesteś, a jak zły humorek to od razu do nas przylatuj!!!

-(
heheh teraz się tłumaczysz ;-)
Julka no jak dola to do nas:-) wysluchamy,doradzimy itp przeciez wiesz:-)
Jak chlopaki?
Mega marudzą i włażą na łeb ale ogólnie ok:-D
Ale w jakim sensie?

!
Może pomyliłam dzieciaczki :zawstydzona/y: ale wydawało mi się że Basiulka strasznie marudziła

reklama
Do góry