reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Nie maja, bylam w jednym i drugim jak chcialam filtr do akwarium kupic, nie bylo ani filtrow ani rybek.
A pomodoro tak mi sie wydawalo juz kiedys jak pisalysmy ze zamykaja. I mialam racje! 1:0 dla mnie:p
tez bym Cie chciala zobaczyc, chociazby z boku;p

reklama
Hej dziewczęta!

Tygrynka Babo jedna dokładnie naprzeciwko mnie byłaś i nie wstąpiliście na kawke wrrrr. Trzeba było dzwonić, następnym razem proszę się poprawić.

Co do wypadu wspólnego na basenik to ja jestem jak najbardziej za!
Ja dziś byłam w pracy, potem musiałam zaliczyć makro i tym sposobem większość czasu spędziłam w korkach:wściekła/y:
A na środę zapowiadają ładną pogodę więc spotkanko ogródkowe będzie udane:tak:

Miłego wieczorku.

Aaaaa Karola zapomniałabym to przepisik na ciasto z rabarbarem Ciasto budyniowe z rabarbarem U mnie zniknęło w 1 dzień:-D

Ostatnia edycja:
Nie maja, bylam w jednym i drugim jak chcialam filtr do akwarium kupic, nie bylo ani filtrow ani rybek.
A pomodoro tak mi sie wydawalo juz kiedys jak pisalysmy ze zamykaja. I mialam racje! 1:0 dla mnie:p
tez bym Cie chciala zobaczyc, chociazby z boku;p

0:0!! bo dopiero po czasie się okaząło że nam z rataj przywożą:-p a dzwoniliśmy na te pod blokiem:-p a jakie rybki kupiłaś? duże masz akwarium? Ty mnie widziałaś z przodu na zdjęciu, więc i tak jesteś do przodu:-D

Tygrynka Babo jedna dokładnie naprzeciwko mnie byłaś i nie wstąpiliście na kawke wrrrr. Trzeba było dzwonić, następnym razem proszę się poprawić.
Co do wypadu wspólnego na basenik to ja jestem jak najbardziej za!

aa no widzisz, nie pomyślałam:zawstydzona/y: poproszę zatem osobne zaproszenie na kawkę :-D
też jestem za wspólnym wyjściem na basen, chociaż ja pewnie będę latać za młodym:confused2:

Sebastian padł punkt 20:-D

Witam wieczorkiem,
Mój pojechal na stację benzynową, Basik spi. Dłużyło mi się nim wrócił z pracy, będę się musiała przyzwyczaić, bo to nowy rozkład dnia i w ogóle! Fajnie że rano w domu dłużej, ale za to popołudnia nam będą uciekać, no ale weekendy wszystkie będzie miał wolne:D No jakoś się oswoję!
Rikapa wysłałam ci pw i smsa;) Daj znać!
Tygrynka wy to się śledzicie normalnie:p
MamaGabi podziwiam za jazdę pociągiem, ja jechałam raz z Basią na weekend, wielki plecak i wózek, ale na dłużej to nie wiem jakbym się spakowała:p Jak w weekend majowy ledwo do kombi weszliśmy:-D
Ja na basen się nie piszę, jakoś najpierw muszę figurę do porządku doprowadzić;/ w ogóle przez to moje sadełko nie mam ochoty na wakacje nad morzem:(

Skrzacik przestań natychmiast!!! ja jestem wielorybek a się pcham i na basen i nad morze a co sobie będę szczędzić przyjemności :p
a do nowego rozkładu musisz się po prostu przyzwyczaić, na poczatku zawsze ciężko... ale wolne weekendy - super!
a my z Ania jesteśmy normalnie śledziony :D:D:D
popatrzcie na co się natknęłam: Bułeczki świnki

co od basenow to ja kiedys juz pisalam ze ja jezdze na ten do Suchego Lasu, ,mi odpowiada, bo ja tam zawsze do takiego wielkiego jakuzzi z mala wbijam i siedzimy sobie, na batorego nie lubie jezdzic a w Kozich nie bylam jeszcze ale Guzik mowila ze fajnie tam jest. ja osobiscie naprawde lubie na Suchy las jezdzic.

Tygrys no widzisz a moja mala nie pospi w aucie,zapomnij ona zwiedza albo sie drze,kiedys nie bylo problemu spala w aucie a teraz nie, no chyba ze zmieni sie to teraz po zmianie fotelika,zobaczymy:-)

czy ktos wie co sie dzieje z Julka? bo Karolina to chyba przestala pisac od nas:-(

Tygrynko ja jestem sledz a Ty sledziona;p Albo odwrtotnie:p A akwarium takie srednie, nie wiem nawet ile ma litrow. Mieszkaja w nim gupiki, bo chyba najprostsze w utrzymaniu sa. Musialam kupic nowe rybki, bo poprzednie pojechaly do tesciow na weekend majowy i juz nie wrocily bo tesciowi sie spodobaly;) Kupilam tylko 4 dzisiaj, bo tylko dwa kolory byly. Nie ma gdzies tu w poblizu jeszcze jakiegos sklepu zoologicznego?

reklama
Śledź i śledziona, dobre hehehe
niestety nie wiem nic o zoologicznych, bo nie były mi do tej pory potrzebne.. ale jak na jakiś trafię to dam znać :)
ja widziałam tylko jeden odcinek 24 i jakieś przebłyski w tv ale nie spodobał mi się... wolę Dr. House i Gossip Girl :D

Do góry