reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natuska dla ciebie zawsze :-) Mój nauczył sie odkurzać itd jak byłam w ciąży. No nie miał wyboru jak mi lekarz zabronił nawet gotować to obiadki też gotował. Także wkopał sie na całej linii i czasem to wykorzystuje.

hmmm... no to ja sie tez pochawle swoim J. a co:) a moj J. to i zmywa, i sprzata i okna nawet dzisiaj pomyl:-) tylko my ogolnie to chyab balaganairze jestesmy bo nawet jak psoprzatane ladnie to jedno drugie niby upomina ale zawsze jakos dziwnie sie nabalagani:crazy:
Pinka fajnie ze maly zdrowy i rosnie,a mala no coz... pewnie za jakis czas nie bedzie swiata poza malym widziala:)
Skrzat9 tak, nasze niunie to cwane bestie:-)
Koza przytulam:*

a Gaba teraz dopiero zasnela,maly cwaniak...odkald obnizylam lozeczko to zasypia przy mnie na lozku bo zawsze ja kolysalam w lozeckzu a teraz nie ma jak i za bardzo to niechce w nim sama zasypiac,zreszta ona jak tylk ow lozeckzu ejst ot hyc i stoi, wiec usypiam ja przy mnie i jak juz prawie spi to ja przekladam a ona mi dzisiaj ja ja spiaca przekladam a ta mi po minucie z usmiechem oczy otwiera i staje...eh...te moje dziecie....

Natuska to go zagoń kurde! Nie może tak być że on sie byczy a ty zapierdalasz. Wychowywanie dwójki dzieci jest bardziej męczące niż chodzenie do pracy. Trzeba czasem ryknąć a jak nie to wbijaj do mnie a jego zostaw z dwójką bąbli bez obiadu i w bałaganie i napisz jeszcze co ma zrobić. Zobaczymy czy będzie taki mądry jak wrócisz późnym wieczorem.

Dobranoc wszystkim!

hmmm... no to ja sie tez pochawle swoim J. a co:) a moj J. to i zmywa, i sprzata i okna nawet dzisiaj pomyl:-) tylko my ogolnie to chyab balaganairze jestesmy bo nawet jak psoprzatane ladnie to jedno drugie niby upomina ale zawsze jakos dziwnie sie nabalagani:crazy:

to u nas dokładnie tak samo! chociaż okien dzisiaj nie mył ;-) i jeszcze gotuje do tego.. ale kurde u nas też co chwilę coś gdzies leży, mimo że ledwo posprzątane:confused2: krasnoludki jakies czy co??:eek:

Pinka fajnie że się pokazałaś:tak:

Koza dawaj znać, jakby co ja do 14 sama jestem, a i potem może wolna, bo nie wiem w końcu czy znajomi będą i o której...

obejrzeliśmy House (nudny odcinek), mąż poszedł spać, a ja się zastanawiam co porobić...

witam was póżnym wieczorkiem,tak jak któraś z mam pisała ze jest ciążko nadgonić was kobitki to sie nie myliła ,nie znamy sie wogóle jestem nowa i jakoś nadążyć nie mogę:-(nicki dla mnie są póki co do nieogarnięcia,czytam cały czas ale jaoś boje sie wtrącić w dyskusje,tyle o sobie wiecie a ja jestem zupełnym świeżakiem

ale u nas oki mała w dobrym humorze przesypaia całe nocki bez mleka prócz pobudki o 4 rano"MAMO ZABIERZ MNIE DO SIEBIE"i też tak jest ,czujemy sie ogólnie fajnie cała familią;-) jak byście chciały mnie bliżej poznać dam namiary na nk -na pw

Karolina to tym bardziej się odzywaj!!! szybciej się wdrożysz :)) i uwaga - szybko złapiesz bakcyla żeby codziennie nam coś skrobnąć, nie wiem co Twój mąż na to :p:p:p

reklama
jeżeli chodzi o mojego meża to do bb nie ma zastrzeżeń,uczestnicze już w tym troche i nie ma nic za złe,tylko jestem ciekawa ile czasu potrzeba zeby was ogarnać:szok: i z wami jakoś"być":rofl2:?

Do góry