reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia dobrze ze z Nikosiem ok:)
Tygrynka nie powiem kto do kogo teraz przyjezdza;)
Basia ma marudera, ale wlaczylam T.LOVE i spiewa;P Oki idę wstawić pranie:p

reklama
Mała ma jelitówke pediatra mówiła, że dużo dzieci teraz choruje od wczoraj próbuje wcisnąć jej smecte a to z banankiem a to z ziemniaczkami troszkę mniej tego już nie woda sama zielona ale nadal ma biegunkę. Daje jej dużo picia mam nadzieje, że przejdzie teraz usnęła bo wstała o 6 - co te nasze dzieciaczki dzisiaj tak się zsynchronizowały i postanowiły budzić rodziców tak wcześnie .
a może spróbuj enterol podać i marchwiana pomaga:tak:

ale tu cisza,
ja mam jakiegos lenia, basia mi godzine na rece spala, teraz wcina biszkopta, wstawilam jej pyrki:) kurczaczka mam ugotowanego, a ja rosołek! Jak kumpela przyjdzie najwyzej pizze zamówimy, tu na wiosce gigantyczna okolo 20 zl i naprawde dobra, polowa ceny jak w poznaniu!
Ja mam dzis jakiegos mega gloda;/ dawno tak nie mialam!

hej kochane
Tygryś trzymam kciuki :-D
Natuska przykro mi z powodu zmarzniętych roślinek, człowiek sie napracuje a tu przyjdzie mróz i d....
poziomka zdrówka dla małej niech jej szybko minie :-)

hej.
Gaba zasnela na drzemke,tym razem bez placzu...uffff....

Skrzat to tak wiejskie powietrze wplywa na apetyt:):-)
Tygryś pisz co i jak:-) trzymam kciuki za to co ty!!!
POziomka i Marciaa zdrowka dla maluszkow.

a z nowosci to to ze Gaba zaczyna raczkowac dzisiaj prawie caly pokoj przeczworakowala:) jeszcze placza sie jej raczki i nozki ale wazne ze probuje:-)

Ja teraz odpoczywam troszke, dobrze ze blizej juz wieczora niz dalej po 20 Gabi pojdzie lulac i bedzie git... tylko meza brak....:-(

Tygryś kurcze jeszcze nie wróciłaś? Pisz szybko co i jak!

MamaGabi to będą popierdzielać we dwie po niedzieli! Gratulacje!

A więc u mnie wyniki w miare ok. Lekarka twierdzi że to moje ostatnie samopoczucie wina ogólnego przemęczenia. Dostałam dwa nowe przeciwbólowe do wypróbowania bo nie wiadomo który trzymać mnie będzie lepiej.

Mam niusa ale to na x!

skrzat910 to nie jest źle.

Ja też weszłam zobaczyć jak Tygryś chwali się fasolką :-D (żarcik co by mnie w łeb nie trzasnęła:-D):zawstydzona/y:

reklama
Uff, wreszcie Was nadrobiłam! Melduję, że jestem, 3.05 zgłosiłam się na polną, bo mnie wysypało troszkę i wystraszyłam się cholestazy. Zatrzymali mnie, już po południu było wiadomo, że próby wątrobowe w normie, na drugi dzień wysypało mnie już wszędzie oprócz buzi, stóp i rąk, lekarz zalecił żebym "sobie zorganizowała wapno, wit.c i amertil", ale że zrobili bardzo dokładne USG to wysiedziałam jeszcze dzień, ale dzisiaj wypisałam się, bo nic nowego nie powiedzieli, obstawiają, że jakaś reakcja alergiczna. A ja tam rodzić nie chcę to uciekłam ;-) No i pomału zaczyna schodzić, ale cholerstwo swędzi tak, że ciuchów załozyć nie mogę :wściekła/y:

Skrzat910 cieszę się, że wyniki ok!

Marciaa, w sukienkach to się zakochałam, ale chyba mogę pomarzyć tego lata..

An82 dużo siły i cierpliwości Ci życzę, współczuję kolek :-(

Do góry