reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Julka, też trzymam kciuki za Ziemniaczka, swoja drogą, nalatasz się do lekarzy za cały oddział dzieci :dry: rany, ile można.. ale ty silna i dzielna Dziewczyna jesteś! a jak sprawa z mieszkaniem, znaleźliście coś?

!
Niestety nie - poprostu nie stać Na sna wynajem, dzisiaj 30 a ja już kombinuje byleby do 10-tego:-( przydałabymi się jakaś praca chałupnicza ale i z tym ciężko :wściekła/y: w necie pełno oszustów i nic więcej:wściekła/y: Żyć nie umierać - inaczej w naszym przypadku wegetować:zawstydzona/y:

Gdzie Tygrynka bo mnie ciekawość zżera:zawstydzona/y:

Nam się fuksnęło, też wynajmujemy i znaleźliśmy za 1040zł (plus rachunki, więc wychodzi jakieś 1300zł/msc) za 80m2, bo jak szukaliśmy to się nawet kawalerki od 1400zł zaczynały albo mniejsze mieszkanka. Ceny kosmos, odczuwam to też boleśnie, wcześniej sobie pokoik wynajmowałam za 400zł :cool:

a jeśli nie wynajem to co jeszcze wchodzi w grę?

reklama
Rikapa bo jak sie nie lejecie w chacie i nie ma żadnej patologii to nie dadzą chamy jedne. Ostatnio gdzieś słyszałam że ludzie w Poznaniu to 10-15 lat w kolejce a mieszkanie czekają a potem dadzą im jakąś ruine.

Amandae
nam też sie w sumie fuksło z mieszkaniem bo płacimy 1100zl + rachunki to razem 1400-1500zl za fajne mieszkanko w spokojnym miejscu.

Do góry