reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Amandae leje sie ze mnie jak z fontanny...juz nie pamietam kiedy taki @ mialam:-( i strasznie boli mnie glowa dzisiaj do twgo moj m mnie irytuje....wrrr....

a to ciasto to taka kremowka bez pieczenia na krakersach i herbatnikach...jutro napisze jak ciasto i wtedy wstawie przepis:-)
a Gaba dzisiaj miala dzien dobroci dla mamuci,tulila sie,usmiechala,calowala mnie.... bez marudzenia zasypiala,bez zadnego placzu....hmmmm oby jak najwiecej takich dni....

Skrzat dobrze jest tak czasem potesknic:) Ale mnie tez wkurza jak tesciowa za czesto dzwoni i ciagle cos chce, w czyms jej trzeba pomoc... Czasem mysle ze moj maz wciaz pepowiny nie odcial;)

waga 11,900 czyli ok, wzrost 83 cm za mały, musze zrobic badanie TSH, umówić do endokrynologa i okulista i do tego nóżki do środka :-(
Mam dosyć latania po lekarzach:wściekła/y:

Trzymam kciuki aby wszystko było ok,dla pocieszenia napisze ci ze moja córcia też miała badania na tarczyce i wszystko jest ok, a ma 7 lat waży 20kg i mierzy 117cm,takie małe
chucherko :-)

mała wkońcu spi a ja mam teraz czas dla siebie -pełen relax:-D

dzien dobry wieczor kochane
u nas znowu dzien na dworze w sloneczku.nawet wynurzylysmy sie z domku i poszlysmy na kozie do piaskownicy gdzie spotkalysmy Ajentke :)
Moj jutro ma dyzur w robocie wiec znowu go nie bedzie ;/ eh myslalam ze chociaz w sobote posiedzimy razem ;/

ale za to zalatwilam w miare pomyslnie jedna dziesiata mozna powiedziec moich klopotow. wiec troszke lepszy humorek :)
nic obejrze sobie chyba na wspolnej w necie bo nie widzialam ani wczoraj ani w srode i pojde spac.
Dobranoc

edit: Leniwe kremówki czyli kremowki na krakersach sa pychaaaa robi sie je szybciutko a sa przepyszne. no i kaloryczne. chyba jutro zrobie bo mi ochoty narobilyscie.

Aniaa, Skrzat moja tesciowa mieszka wlasciwie z nami albo my z nia :) ona na pietrze my parter ale mamy osobne wejscia i wszystko wiec wlasciwie jakby osobno. a czasem wkurzam sie tez jak slysze "bartek przyjdz do mnie!!!" ale akurat na tesciowke nie narzekam bo trafilam bardzo dobrze kochana kobieta wlasciwie zastepuje mi matke ktora sie mna wogole nie interesuje wiec ja sie tam ciesze moze dlatego ze zawsze jest po mojej stronie jak sie z B kłócimy czy cos. ona stoi za mna nawet jak troszke nie mam racji :) :)

Ostatnia edycja:
Aniu ja szoku doznalam po 3 miesiacach od narodzin Gabi. przez 3 pierwsze miechy ja dziecka w domu nie mialam, spokojna,nieplaczaca i woogle aniol..a potem hmmmm..pokazala swoje prawdziwe "ja" ha ha ha .... ona z reguly nie placze,tylko wtedy jak sie mocno zdenerwuje albo uderzy, co teraz zdarza jej sie czesciej....ogolnie to ostatnio focha miala na mnie wbo wolala tatusia ale chyba z braku laku... hi hi hi lepsza mamusia teraz:) no nic coreczki takie sa:) princessa tatusia:)

MamaGabi A to nieskromnie życzę sobie takiego grzecznego noworodka jak Gabrysia ;-) może M. tak Cie irytuje przez hormony? Z jednej strony współczuję, że tak przechodzisz @, bo niby żadna choroba, ale upierdliwe potrafi byc i życie uprzykrzyć, a z drugiej dobrze, że jest wogóle :tak:

Karola cieszę się, że Twoje sprawy ruszyły w dobrym kierunku. Teściowa skarb, ale jakoś chyba tak jest, że coś za coś, ja na swoją teściową kompletnie nie mogę liczyć, mam wrażenie, że mnie nie lubi wręcz, choć nic jej nie zrobiłam, ale za to moja mama murem za mną stanie (ale tylko jak mam rację, bo swojego przyszłego zięcia uwielbia:-))

Czekam zatem Dziewczyny na przepis, bo skoro Karola dodajesz do "tanio" i "bez pieczenia" jeszcze "szybko" to już się przekonałam!

Karolina84 relaxing na forum powiadasz?

reklama
Dzień dobry!

My standardowo ranne ptaszki. Musze pomyśleć czy jechać jutro na ryby bo coś mi łapy szwankują i paluchy bolą. No a mój Małpiszon zaczyna dupke do stania podnosić. Póki co na klęczkach sie podnosi do pionu ale jeszcze chwila i wykuma. Tak więc dziś opuszczamy niżej łóżeczko.

MamaGabi współczuje ciężkiego @. Biedny J. musi jakoś wytrzymać te pare dni humorów okresowych. Koniec końców lepsze pare dni niż 9 miesięcy burzy hormonalnej:-D

Karola ciesze się że sprawy sie ruszyły! Fajno też że masz taką teściówke. Ja niestety mam do kitu matke i teściową. Matka ma mnie w dupie i Małą też a teściowa to.... szkoda słów.

Miłej soboty!

Do góry