reklama
R
rikapa
Gość
Skrzat910 masz rację patologia dostaje a normalni ludzie którzy pracują tylko nie mają nic swojego i nie dostaną kredytu to już nie dostają :-(
Amandea nie dostałaś internetu??? dziwne a gdzie chciałaś wziąć??
Amandea nie dostałaś internetu??? dziwne a gdzie chciałaś wziąć??
Nie pozostaje nic innego jak zaczac sie z mezem/chlopakiem lać nawzajem My wynajmalismy na pocztaku mieszkanie, teraz juz mozna powiedziec na swoim jestesmy. Ale juz nigdy wiecej na wynajem bym sie nigdy nie zdecydowala, lepiej splacac kredyt i wiedziec ze chociaz za te 30 lat ale bedzie sie mialo cos swojego. A wynajmujac to nigdy nie wiesz kiedy bedzie trzeba sie wyprowadzic... i nie warto kasy wkladac w remonty czy naprawe czegos bo to jednak czyjes.
skrzat910
żyje dla nowego życia
Wszystko pięknie i fajnie ale kredyt dostać to też sztuka. My nie mamy szans na kredyt hipoteczny. Takie to dziwne bo na rate kredytu według banku to nie mamy ale co miesiąc taką sume oddajemy na wynajem. Szkoda tylko że dla banku to sie nie liczy. Może z czasem sie coś zmieni. Póki co licze na wygraną w totka.
R
rikapa
Gość
no właśnie mi też nie chcieli dać hipoteki więc to nie jest takie proste :-( ale na wynajem mam co miesiąc :-(
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam sie kochane..)
wieczorkiem pewnie sie odezwe i Was doczytam
rikapa a Ty co? moze wlecisz ?
wieczorkiem pewnie sie odezwe i Was doczytam
rikapa a Ty co? moze wlecisz ?
R
rikapa
Gość
Marciaa tata mi autko zabrał więc chyba dzisiaj nie dam rady :-(
hej dziewczyny!
pojawiam się na chwilę i spadam
ogólnie chodziło o to że wczoraj jeden test pokazał dwie kreski, co prawda po 5min ale zawsze, więc wieczorem i rano w ruch poszły następne i jednak NIE - uffff a nie chciałam pisac bo niektóre to by mi kciuki w drugą stronę trzymały
u nas tak się pozmieniało że nie wiemy co zrobić ze sobą jutro.. przyjaciele nie wpadną bo kumpela w ciąży źle się czuje, jakieś przeziębienie ją bierze i nie chce małego zarażać a ja się bardziej o nią boję, bo w ogóle tę ciążę źle znosi no i wyszło że mamy cały dzień wolny, gdyby nie to że nadal auta nie mamy to byśmy się bryknęli nad morze...
no nic, nie marudzę, miłego dnia i weekendu dziewczyny!!
pojawiam się na chwilę i spadam
ogólnie chodziło o to że wczoraj jeden test pokazał dwie kreski, co prawda po 5min ale zawsze, więc wieczorem i rano w ruch poszły następne i jednak NIE - uffff a nie chciałam pisac bo niektóre to by mi kciuki w drugą stronę trzymały
u nas tak się pozmieniało że nie wiemy co zrobić ze sobą jutro.. przyjaciele nie wpadną bo kumpela w ciąży źle się czuje, jakieś przeziębienie ją bierze i nie chce małego zarażać a ja się bardziej o nią boję, bo w ogóle tę ciążę źle znosi no i wyszło że mamy cały dzień wolny, gdyby nie to że nadal auta nie mamy to byśmy się bryknęli nad morze...
no nic, nie marudzę, miłego dnia i weekendu dziewczyny!!
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Hej laseczki
a u nas fajnie weekendowo wczoraj nocka zarwana,bo MOI przyejchali jakos po polnocy i jeszcze troche siedzielismy,gadalismy,potem Gaba sie budzila i jakos do rana zlecialo prawie bez spania,potem zaliczylismy ZOO (super bylo) i na male zakupk i do domku a jutro grill nad 'Strzeszynkiem:-)
Amandae no to zycze Ci tak spokojnego aniolka
Skrzat9 no wlasnie Gabrynia tak zaczynala swoje wstawanie i po paru dniach z lekko ugietych nozek ,na kolanka a potem na stopy na pare sekund a teraz to non stop wstaje, daje pare kroszkow w lozeczku zeby do brzega dojsc, puszcza sie jedna reka itp itd:-) wiec tylko patrzec jak za dwa dni i Anielka bedzie tak robic:-)
Tygrys jak ja robilam pierwszy test to tez dopiero po 5 minuitach wyszly mi dwie kreski a po tyg zrobilam znowu i wyszlo od razu wiec mzoe za apre dni zrob znowu cio? bo to wiesz stres, wiecej wody itp itd i wychodzi dlatego raz tak a raz tak.
dziewczyny to przepis na ta KREMOWKE( nie jest mojego autorstwa wiec wkeljam caly link)
Kokosowa krem
a u nas fajnie weekendowo wczoraj nocka zarwana,bo MOI przyejchali jakos po polnocy i jeszcze troche siedzielismy,gadalismy,potem Gaba sie budzila i jakos do rana zlecialo prawie bez spania,potem zaliczylismy ZOO (super bylo) i na male zakupk i do domku a jutro grill nad 'Strzeszynkiem:-)
Amandae no to zycze Ci tak spokojnego aniolka
Skrzat9 no wlasnie Gabrynia tak zaczynala swoje wstawanie i po paru dniach z lekko ugietych nozek ,na kolanka a potem na stopy na pare sekund a teraz to non stop wstaje, daje pare kroszkow w lozeczku zeby do brzega dojsc, puszcza sie jedna reka itp itd:-) wiec tylko patrzec jak za dwa dni i Anielka bedzie tak robic:-)
Tygrys jak ja robilam pierwszy test to tez dopiero po 5 minuitach wyszly mi dwie kreski a po tyg zrobilam znowu i wyszlo od razu wiec mzoe za apre dni zrob znowu cio? bo to wiesz stres, wiecej wody itp itd i wychodzi dlatego raz tak a raz tak.
dziewczyny to przepis na ta KREMOWKE( nie jest mojego autorstwa wiec wkeljam caly link)
Kokosowa krem