reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam!
Mam zakręcony tydzień , załatwiamy sprawy z mężem i głownie posiedzenia w bankach - i długie rozmowy o kredytach :)

Przejrzałam , ze mamy nowe mamusie - pozdrawiam i ściskam Was wszystkie, nie ma czasu kiedy czytać widziałam, że An urodziła - gratuluje maleństwa!

W następnym tygodniu pewnie więcej czasu będzie - odezwę się BUZIAKI!!!!

Julka, też trzymam kciuki za Ziemniaczka, swoja drogą, nalatasz się do lekarzy za cały oddział dzieci :dry: rany, ile można.. ale ty silna i dzielna Dziewczyna jesteś! a jak sprawa z mieszkaniem, znaleźliście coś?

Tygrynka no ja też jestem ciekawa, wiesz tak się nie robi, zasiałaś tu ziarno ciekawości, uciekasz, a nas zżera :no: Ale nas przetrzymujesz,a nic byś nie zapeszyła, bo my kciuki będziemy zaciskać :-p

Witaj Brzoskwinko, jak Adaś? Co u Ciebie?

Poziomka82, powodzenia z tym kredytem!

Skrzat910, super avatar!

Amandae a jak samopoczucie?

I sie wpieniłam:wściekła/y: Teściówka zadzowniła do Mojego że plandeke musi kupić jej bo jutro na rynek jedzie i nie będzie z czego daszka między straganami zrobić. Nie mogła se przypomnieć wcześniej? Teraz Mój zamiast sie tulić do mnie pojechał do Auchana. Jejuniu jak ja nienawidze teściów!!!:wściekła/y:

Tygrys no mow,mow,mow bo do jutra nie wytrzymam:-)eh babo ty....:-)
Julia daj spokoj,kazde dziecko rosnie i rozwija sie we wlassnym tempie....lekarze potrafia sie tylko tabelek trzymac:-(
Marcia czemu rodzicow sie czepiali?

a ja czekam na MOJE MAZURY:-):-):-):-) ha ha za jakies 3 godz moze beda:):-)

i zrobilam ciasto,bez pieczenia,nie jest drogie i jak wyjdzie to dam wam przepis...

wow Brzoskwinka wkoncu sie pojawilas:-)

Aniu moja Gabrynia tez miala czkawke w brzuszku i to bardzoooo czesto:-)
Poziomka mam nadzieje ze dadza wam kredyt,trzymam kciuki:-)
Kozaczino jak po lekarzu?

a my w niedziele nad Strzeszynek na grila:) dzisiaj kupilam takiego najzwyklejszego i najtanszego i zrobimy grilla bo juz za mna tyle czasu "chodzi" kielbaska....

witam wieczornie ;-)
no miałyście racje was nadrobić nie jest wcale takie łatwe;-)
zaraz zabieram sie zadczytanie co u was a tymczasem u mnie ciąg dalszy ząbkowania,gorączkowania i marudzenia,starsze dziewczynki już spia a mała jeszcze świruje ;-)
pozdrawiam was serdecznie!

reklama
Skrzat910, dobrze, czekam niecierpliwie na bobaska ;-) Oj wróci Twój to Cię wycałuje i wytuli :tak:, a tak masz dla nas troszkę czasu

Marcia no właśnie.. ja też czekam na celnickie relacje..

mamaGabi
a jak Ty się czujesz? To czekam na opinię z ciasta, intrygują mnie przepisy "tanie" i przedewszystkim "bez pieczenia"

Do góry