Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hello
bede po 10 na Cytadelce jak ktoras chce dołączyć to dzwonić :]
bede po 10 na Cytadelce jak ktoras chce dołączyć to dzwonić :]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrysiu moja kocha :-) już piszę do ciebie żebyś się nie czuła odtrącona przez sąsiadkę ;-) ja wczoraj do R. mówię że może byśmy się do Kórnika przejechali hihi widzę że mamy podobne upodobania :-) a jutro mam wolne tylko do lekarza idę na 13.30 może później jakiś spacer ??
Ja nie mam planów na majówkę pewnie jakiś grill u znajomych, mam ochotę na spacer np. w Strzeszynku no zobaczymy co i jak zwłaszcza że R. zapowiedział że ma zamiar wypocząć i się wyspać bidulek ...
Spoko dam ci jutro znać co i jak pewnie będę eski pisać bo będę "w biegu" to życzę żeby autko na weekend było gotowe :-)nooo takie posty to ja lubię a może wybierzecie się z nami któregoś dnia do Kórnika??
nasz jutrzejszy wyjazd chyba stoi pod znakiem zapytania (więc daj znać jak będziesz na spacerze, może się zgramy!), dzisiejsze plany też się zmieniły - na zakupy jedziemy później, wcześniej mąż będzie latał szukał części do samochodu, bo jak dobrze by poszło to jutro byśmy go mieli ))) a jeszcze musimy lecieć zrobić korektę do pita bo wyszło że nas za okna dwa razy rozliczyli
no nic, szykujemy się z młodym do drzemki...