reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hejka!

Od rana na nogach bo było trzeba śmignąć na badania. Ale już jestem w domku i to sama. Mąż wziął Małą do teściów. W sumie to ja mu kazałam bo już nie moge słuchać teściówki biadolenia że nie widzi wnuczki przez naszą wojne z teściem. Taki mój dobry gest w jej strone żeby nie było że zła synowa zabiera jej kontakty z Anielką.

Ogarne chatke, zrobie pranko i bede sie relaksować.

hello

my dziś wstaliśmy, basia niby o 6 sie obudziala ale wciagnelam ja do nas do lozka i do 7 wytrwala potem leczko i zrobila sie 8. Zet poszedl dzis na 9 do 18 wiec caly dzien bede sama siedziala;/ Niedlugo tak bedzie codziennie....
A wy jakie macie plany??? Bo ja mysle co mam ze soba zrobic!
Kurde szukam tych noclegów nad morzem, to albo po 80 zl od osoby, a za 50 zł/os to pokoje Gierka;/

dobrze zrobilas :)

wrocilam sie bo zapomnialam przywitać nowa Mamuske:-D

ja dzis nie muszę zakupów robić siostra pojechała do Selgrosu to kupi mi co trzeba...:-)
młody mi usnął jak trzeba jechać tak jest ZAWSZE:p

Skrzat ale szukasz na weekend? my mielismy jechac ale zostajemy...:) za miesiac pobyczymy sie w palmach :)

hej
my od godziny nie śpimy ;)
czekamy na kuriera, potem na męża i lecimy na zakupy bo nam się nazbierało masę rzeczy do kupienia.. jakoś wszystko się lubi skończyć w tym samym czasie :D
Skrzat no właśnie, Wy na weekend czy na wakacje?
my wakacje mamy od ponad miesiąca zarezerwowane i czuję mega ulgę że już nie muszę szukać bo miałam takie same problemy :D a na weekend zostajemy w domu, mąż 2 maja pracuje :/ ale w sobotę wpadną do nas znajomi na noc więc też fajnie :) a jutro mąż zabiera mnie na randkę do Kórnika :D mam nadzieję, że ładnie będzie bo dzisiaj jakoś dziwnie na razie..
miłego dnia dziewczyny!

na majówke jedziemy do Skokow na dzialeczke:) Ja zostaje do 8 maja:D
Nad morze przelom czerwca/lipca do Władysławowoa bo 30 czerwca gra Coldplay na OpenAire:D i tak chcemy połączyć, w ogóle mega zakręt bo będę kilka dni z zet a kilka z mamą bo on będzie wracał. Wkurza mnie polskie morze, bo drogo a nic porzadnego nie oferują, no szukam może coś się znajdzie:)
Ja też witam nową Mamusię!
Basia mi śpi już:p

Witam się i ja z pracy :-(
Tygrysiu moja kocha :-) już piszę do ciebie żebyś się nie czuła odtrącona przez sąsiadkę ;-) ja wczoraj do R. mówię że może byśmy się do Kórnika przejechali hihi widzę że mamy podobne upodobania :-) a jutro mam wolne tylko do lekarza idę na 13.30 może później jakiś spacer ??
Karolina witaj i zostań będzie nam miło :-)
MamaGabi ty nie czekaj tylko test rób po co się stresować !!! A ja zbieram do świnki skarbonki na spiralkę i po urodzeniu zakładam :-) tablety brałam kilka lat i też mi to nie pasuje, gumek nie lubimy zatem spirala to idealne rozwiązanie!!!
Ja nie mam planów na majówkę pewnie jakiś grill u znajomych, mam ochotę na spacer np. w Strzeszynku no zobaczymy co i jak zwłaszcza że R. zapowiedział że ma zamiar wypocząć i się wyspać :-p bidulek ...
Idę popracować bo zaraz pacjenty-marudy przyjdą :-(

Tygrysiu moja kocha :-) już piszę do ciebie żebyś się nie czuła odtrącona przez sąsiadkę ;-) ja wczoraj do R. mówię że może byśmy się do Kórnika przejechali hihi widzę że mamy podobne upodobania :-) a jutro mam wolne tylko do lekarza idę na 13.30 może później jakiś spacer ??
Ja nie mam planów na majówkę pewnie jakiś grill u znajomych, mam ochotę na spacer np. w Strzeszynku no zobaczymy co i jak zwłaszcza że R. zapowiedział że ma zamiar wypocząć i się wyspać :-p bidulek ...

nooo takie posty to ja lubię :-p a może wybierzecie się z nami któregoś dnia do Kórnika??
nasz jutrzejszy wyjazd chyba stoi pod znakiem zapytania (więc daj znać jak będziesz na spacerze, może się zgramy!), dzisiejsze plany też się zmieniły - na zakupy jedziemy później, wcześniej mąż będzie latał szukał części do samochodu, bo jak dobrze by poszło to jutro byśmy go mieli :)))) a jeszcze musimy lecieć zrobić korektę do pita bo wyszło że nas za okna dwa razy rozliczyli :D
no nic, szykujemy się z młodym do drzemki...

reklama
nooo takie posty to ja lubię :-p a może wybierzecie się z nami któregoś dnia do Kórnika??
nasz jutrzejszy wyjazd chyba stoi pod znakiem zapytania (więc daj znać jak będziesz na spacerze, może się zgramy!), dzisiejsze plany też się zmieniły - na zakupy jedziemy później, wcześniej mąż będzie latał szukał części do samochodu, bo jak dobrze by poszło to jutro byśmy go mieli :)))) a jeszcze musimy lecieć zrobić korektę do pita bo wyszło że nas za okna dwa razy rozliczyli :D
no nic, szykujemy się z młodym do drzemki...
Spoko dam ci jutro znać co i jak pewnie będę eski pisać bo będę "w biegu" to życzę żeby autko na weekend było gotowe :-)

Do góry