reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka bo bez samochodu to prawie jak biegun:p Nie żebym jakaś wybredna była ale wolę miejsca dostępne dla niezmotoryzowanych:p

a ja myślałam że mpk to teraz wszędzie dojeżdża;-) ja w dalsze rejony tylko samochodem, ale powoli i do mpk się przekonuję;-)

witam się i ja :-( jestem wykończona :-( ale pocieszam się że jeszcze tylko jutro i 5 dni wolnego :-)

nooo z taką perspektywą to Ty cała uśmiechnięta powinnaś być:-D jeszcze chwilka!

wyzalilam sie Wam to mykam spac:)

kochana a co z Twoim okresem???

A propo miejsc dla niezmotoryzowanych to jutro ma egzamin na prawo jazdy (kolejny juz z reszta;)). Wiec po pierwsze trzymajcie kciuki a po drugie to lepiej nie wychodzcie od rana z domow bo kto wie co ja tam znowu nawywijam;)

ulala dobrze że mówisz, przecież po Słowiańskiej pełno "egzaminów" jeździ:szok: a serio - kopas w dupas na szczęście, będzie dobrze!! jakby co bierz ich na brzuszek:-D

jakos dzien ostatnio dla mnie za krótki ;/ jakby tak z 10 godz dołozyli to moze bym sie ze wszystkim wyrobiła wreszcie :-D

szalona maratonka nasza:-D

Tygrynka a co dobrego macie na kolacyjke? Ja kombinuje co tu zjeść i weny brak.

my nic specjalnego - szyneczka i makowiec ze świąt;-) za to dobre:tak:

Kurcze skad u Was tyle tych dzieciakow?? Ja mam jedna kolezanke w ciazy i koniec... A w rodzinie z mojej strony najmlodsze dziecko ma 12 lat! Dobrze ze u mezulka w rodzinie sa dzieci, to troche ciuszkow dostalismy:p

no i teraz my jesteśmy, zobacz ile nas tu dzieciatych;-):-D

Czy mogę dołączyć do waszego grona???? jestem mamą 3 dzieci i jestem z Poznania więc chyba tu pasuje:-Dprzyjmiecie mnie???

jasne, że możesz! witaj:tak: przebiłaś naszą Natuśkę która ma "tylko" dwójkę:-p opowiadaj o sobie!

dziewczyny ja wczoraj na UU nie płakałam, za to dzisiaj na ostatnim odcinku tak:zawstydzona/y: w momencie jak Leon... no nie powiem Wam, spokojnie ;-) ale się wzruszyłam:-(

Tygrynko, plan mam taki, ze jak znowu mnie obleją za jakies malo wazne *****, to zaczne udawac ze rodze:D Tak zeby sobie humor poprawic i ich troche postraszyc hihi:p

o jak miło zostałam przywitana;-)
no wiec mieszkam na starołece ,tak jak pisałam wczesniej mam trójkę dzieci i to....... 3 dziewczynki wiki 11 lat,oliwia 7 lat i julka 7 mc ;-)
ta trzecia ksieżniczka miała być synem no ale jest wspaniała mamusi córeczką,ogólnie na punkcie julki mam "ała" rok z meżem sie o nia staraliśmy a ja tak bardzo pragnęłam,prowadze działalnosć gospodarcza co pozwala mi na siedzenie w domu.
ot to tak w skrócie ;-)

a mialam isc spac... eh z wami to tak zawsze,sie czlowiek oderwac nie moze...:) ha ha ah

Karolina Witaj:) i opowiadaj o sobie:)
Kozaczino dzieki za pocieszenie,bo ja to normalnie juz u kresu sil a co najgosze to jak ona tak maruda,i palcze to ja mam wyrzuty ze moze cos nie tak robie,bo jak tak bardoz nie lubie jak ona placze....
Tygrys,no wlansie okres:crazy: hmmm... nie ma go,kurde no:crazy: czekam do konca tyg i robie test,mam nadzieje ze Gaba jednak rodzenstwa jak narazie sie nei doczeka bo oszalabym... musze isc do Gina i znowu brac te Cerazette:crazy: a niechce bo przytylam po nich to raz,niskie (i to bardzo) libido dwa... ale coz nei ebde sie przeciez stresowac...

oki teraz to naprawde zmykam...
a co do samochodu i mpk to ja wole samochod i jak mam jechac gdzies mpk to wole nie jechac,a taka jestem wygodna a co:-) ha ha ha
Ania trzymam kciuki za prawko:)

z okolic Starołęki jest nasza Poziomka (która swoją drogą od paru dni nie pisze??)
Karola też sie nie odzywa?? mam nadzieję, że wszystko ok :/
i Guziczek wsiąkła... chyba że ona gdzieś wyjechała??

edit: MamaGabi to czekamy na wieści testowe!!
Kozaczino ja mam focha że nic do mnie nie napisałaś :p

MamaGabi to popros ginka o inne tabletki! Przeciez sa rozne, po jednych mozesz miec takie skutki uboczne a po innych nie:) Ja mysle za warto sprobowac, chociazby ze wzgledu na libido:D A samochod uzaleznia, i to jak. Jaks ie tylek przyzwyczai do wo wozenia to juz sie potem w mpk nie wsiada;)
Karolina pochwal sie co to za dzialalnosc gospodarcza prowadzisz?

reklama
Do góry