reklama
Tygrynka bo bez samochodu to prawie jak biegun Nie żebym jakaś wybredna była ale wolę miejsca dostępne dla niezmotoryzowanych
a ja myślałam że mpk to teraz wszędzie dojeżdża;-) ja w dalsze rejony tylko samochodem, ale powoli i do mpk się przekonuję;-)
witam się i ja :-( jestem wykończona :-( ale pocieszam się że jeszcze tylko jutro i 5 dni wolnego :-)
nooo z taką perspektywą to Ty cała uśmiechnięta powinnaś być jeszcze chwilka!
wyzalilam sie Wam to mykam spac
kochana a co z Twoim okresem???
A propo miejsc dla niezmotoryzowanych to jutro ma egzamin na prawo jazdy (kolejny juz z reszta). Wiec po pierwsze trzymajcie kciuki a po drugie to lepiej nie wychodzcie od rana z domow bo kto wie co ja tam znowu nawywijam
ulala dobrze że mówisz, przecież po Słowiańskiej pełno "egzaminów" jeździ a serio - kopas w dupas na szczęście, będzie dobrze!! jakby co bierz ich na brzuszek
jakos dzien ostatnio dla mnie za krótki ;/ jakby tak z 10 godz dołozyli to moze bym sie ze wszystkim wyrobiła wreszcie
szalona maratonka nasza
Tygrynka a co dobrego macie na kolacyjke? Ja kombinuje co tu zjeść i weny brak.
my nic specjalnego - szyneczka i makowiec ze świąt;-) za to dobre
Kurcze skad u Was tyle tych dzieciakow?? Ja mam jedna kolezanke w ciazy i koniec... A w rodzinie z mojej strony najmlodsze dziecko ma 12 lat! Dobrze ze u mezulka w rodzinie sa dzieci, to troche ciuszkow dostalismy
no i teraz my jesteśmy, zobacz ile nas tu dzieciatych;-)
Czy mogę dołączyć do waszego grona???? jestem mamą 3 dzieci i jestem z Poznania więc chyba tu pasujeprzyjmiecie mnie???
jasne, że możesz! witaj przebiłaś naszą Natuśkę która ma "tylko" dwójkę opowiadaj o sobie!
dziewczyny ja wczoraj na UU nie płakałam, za to dzisiaj na ostatnim odcinku tak w momencie jak Leon... no nie powiem Wam, spokojnie ;-) ale się wzruszyłam:-(
KAROLINA84
Fanka BB :)
o jak miło zostałam przywitana;-)
no wiec mieszkam na starołece ,tak jak pisałam wczesniej mam trójkę dzieci i to....... 3 dziewczynki wiki 11 lat,oliwia 7 lat i julka 7 mc ;-)
ta trzecia ksieżniczka miała być synem no ale jest wspaniała mamusi córeczką,ogólnie na punkcie julki mam "ała" rok z meżem sie o nia staraliśmy a ja tak bardzo pragnęłam,prowadze działalnosć gospodarcza co pozwala mi na siedzenie w domu.
ot to tak w skrócie ;-)
no wiec mieszkam na starołece ,tak jak pisałam wczesniej mam trójkę dzieci i to....... 3 dziewczynki wiki 11 lat,oliwia 7 lat i julka 7 mc ;-)
ta trzecia ksieżniczka miała być synem no ale jest wspaniała mamusi córeczką,ogólnie na punkcie julki mam "ała" rok z meżem sie o nia staraliśmy a ja tak bardzo pragnęłam,prowadze działalnosć gospodarcza co pozwala mi na siedzenie w domu.
ot to tak w skrócie ;-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
a mialam isc spac... eh z wami to tak zawsze,sie czlowiek oderwac nie moze... ha ha ah
Karolina Witaj i opowiadaj o sobie
Kozaczino dzieki za pocieszenie,bo ja to normalnie juz u kresu sil a co najgosze to jak ona tak maruda,i palcze to ja mam wyrzuty ze moze cos nie tak robie,bo jak tak bardoz nie lubie jak ona placze....
Tygrys,no wlansie okres hmmm... nie ma go,kurde no czekam do konca tyg i robie test,mam nadzieje ze Gaba jednak rodzenstwa jak narazie sie nei doczeka bo oszalabym... musze isc do Gina i znowu brac te Cerazette a niechce bo przytylam po nich to raz,niskie (i to bardzo) libido dwa... ale coz nei ebde sie przeciez stresowac...
oki teraz to naprawde zmykam...
a co do samochodu i mpk to ja wole samochod i jak mam jechac gdzies mpk to wole nie jechac,a taka jestem wygodna a co:-) ha ha ha
Ania trzymam kciuki za prawko
Karolina Witaj i opowiadaj o sobie
Kozaczino dzieki za pocieszenie,bo ja to normalnie juz u kresu sil a co najgosze to jak ona tak maruda,i palcze to ja mam wyrzuty ze moze cos nie tak robie,bo jak tak bardoz nie lubie jak ona placze....
Tygrys,no wlansie okres hmmm... nie ma go,kurde no czekam do konca tyg i robie test,mam nadzieje ze Gaba jednak rodzenstwa jak narazie sie nei doczeka bo oszalabym... musze isc do Gina i znowu brac te Cerazette a niechce bo przytylam po nich to raz,niskie (i to bardzo) libido dwa... ale coz nei ebde sie przeciez stresowac...
oki teraz to naprawde zmykam...
a co do samochodu i mpk to ja wole samochod i jak mam jechac gdzies mpk to wole nie jechac,a taka jestem wygodna a co:-) ha ha ha
Ania trzymam kciuki za prawko
z okolic Starołęki jest nasza Poziomka (która swoją drogą od paru dni nie pisze??)
Karola też sie nie odzywa?? mam nadzieję, że wszystko ok :/
i Guziczek wsiąkła... chyba że ona gdzieś wyjechała??
edit: MamaGabi to czekamy na wieści testowe!!
Kozaczino ja mam focha że nic do mnie nie napisałaś
Karola też sie nie odzywa?? mam nadzieję, że wszystko ok :/
i Guziczek wsiąkła... chyba że ona gdzieś wyjechała??
edit: MamaGabi to czekamy na wieści testowe!!
Kozaczino ja mam focha że nic do mnie nie napisałaś
MamaGabi to popros ginka o inne tabletki! Przeciez sa rozne, po jednych mozesz miec takie skutki uboczne a po innych nie Ja mysle za warto sprobowac, chociazby ze wzgledu na libido A samochod uzaleznia, i to jak. Jaks ie tylek przyzwyczai do wo wozenia to juz sie potem w mpk nie wsiada
Karolina pochwal sie co to za dzialalnosc gospodarcza prowadzisz?
Karolina pochwal sie co to za dzialalnosc gospodarcza prowadzisz?
reklama