reklama
R
rikapa
Gość
jestem w domku i ja :-( rano o 10 śniadanko na 12 do mojego babci czyli Ritki prababci :-) mała cały dzień marudna, płaczliwa i cały czas mówiąca,że boli ją ząbek więc skończyłam z nią o 18 na pomocy doraźnej u stomatologa i niestety bez nawiercania się nie obyło :-( żal mi było jej tak płakała, ale w nagrodę zabrałam ją na Maltę przejechała się kolejką pozjeżdżała na zjeżdżalni i chyba jest już oki bo zupełnie inne dziecko jest :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
biedna RitkA (( UCAŁUJ JĄ OD NAS!!
no my wykonczeni. Nikosiwi tak dzis apetyt dopisywał ze szok. Caly dzien bylismy snieci w nocy nas alarmy budzily bo z pod basenu woda ciekła ale juz ok ...
zjadłam 3 kawałki ciasta i mam dość. Jutro do przyjacioł jedziemy ale dopiero na 16 wiec od rana sniadanko we 3 i leniuchowanie
no my wykonczeni. Nikosiwi tak dzis apetyt dopisywał ze szok. Caly dzien bylismy snieci w nocy nas alarmy budzily bo z pod basenu woda ciekła ale juz ok ...
zjadłam 3 kawałki ciasta i mam dość. Jutro do przyjacioł jedziemy ale dopiero na 16 wiec od rana sniadanko we 3 i leniuchowanie
R
rikapa
Gość
witam się z rana :-)
Ritka już lepiej :-) na szczęście :-) dziś obiecałam jej Zoo :-)
Ritka już lepiej :-) na szczęście :-) dziś obiecałam jej Zoo :-)
Rikapa, cieszę się, że z Ritką już lepiej, to będzie miała frajdę dzisiaj Mała! Swoja drogą zazdroszczę, że Wasz kotek lubi wodę, te nasze łobuzy, trzeba było niestety siłą, ale szybko zapomniały. Zazwyczaj tego nie robię, ale z okazji świat poczęstowalismy je szynką i wzgardziły
Mokrego Dyngusa Dziewczyny!
Idę sie zakraść do łóżka, K. tak słodko śpi, że muszę to wykorzystać na lanie :-)
Mokrego Dyngusa Dziewczyny!
Idę sie zakraść do łóżka, K. tak słodko śpi, że muszę to wykorzystać na lanie :-)
hej dziewczyny
rikapa fajnie że Rita ok i do ZOO idziecie :-) super spacer
Z Lulą też już lepiej :-) ale do końca tyg. do żłobka nie pójdzie :-) Właśnie mi tu grandzi pod nogami jest prześmieszne to moje dziecko ;-) a mi dzisiaj rano spuchły paluchy tak że obrączki nie mogłam założyć i nic mi się nie chce dzisiaj a musimy do teścia skoczyć i moja ciotka zaprasza nas a ja mam lenia
rikapa fajnie że Rita ok i do ZOO idziecie :-) super spacer
Z Lulą też już lepiej :-) ale do końca tyg. do żłobka nie pójdzie :-) Właśnie mi tu grandzi pod nogami jest prześmieszne to moje dziecko ;-) a mi dzisiaj rano spuchły paluchy tak że obrączki nie mogłam założyć i nic mi się nie chce dzisiaj a musimy do teścia skoczyć i moja ciotka zaprasza nas a ja mam lenia
hej dziewczyny!
Mokrego dyngusa!!!
U nas ok, wczoraj mega intensywny dzień, bylismy od raniutka u moich rodziców, popołudniu jeszcze kuzynostwo zet a potem już sami, dotarliśmy do domku około 20 mała zasnęła od razu
Dzisiaj od 10:30 mieliśmy gości, przed chwilą poszli, zet pojechał zawieść rodziców na działkę z Małą a ja mam godzinkę dla siebie, spać mi się w sumie chce, ale nie wiem Zupkę dla Basi wstawiłam, podjadam trufelka;P i piszę...
O 16 druga zmiana gości przychodzi
To miłego popołudnia!
Rikapa, Kozaczino dobrze że dziewczynki juz lepiej
Mokrego dyngusa!!!
U nas ok, wczoraj mega intensywny dzień, bylismy od raniutka u moich rodziców, popołudniu jeszcze kuzynostwo zet a potem już sami, dotarliśmy do domku około 20 mała zasnęła od razu
Dzisiaj od 10:30 mieliśmy gości, przed chwilą poszli, zet pojechał zawieść rodziców na działkę z Małą a ja mam godzinkę dla siebie, spać mi się w sumie chce, ale nie wiem Zupkę dla Basi wstawiłam, podjadam trufelka;P i piszę...
O 16 druga zmiana gości przychodzi
To miłego popołudnia!
Rikapa, Kozaczino dobrze że dziewczynki juz lepiej
reklama
dziewczyny dobrze, że dziewczynki lepiej
nasz wyjazd do przyjaciół stoi dzisiaj pod znakiem zapytania bo mielibyśmy jechać ok 20 i nie wiemy czy to młodego za bardzo nie rozbije... najwyżej będziemy rodzinnie cały dzień sami
rano mąż mnie zlał zimną wodą, potem się grzałam do południa pod kołderką potem ja jego, a że młody się chichrał przy tym to i jemu się trochę dostało - śmiał się jeszcze głośniej
miłego mokrego dnia!
nasz wyjazd do przyjaciół stoi dzisiaj pod znakiem zapytania bo mielibyśmy jechać ok 20 i nie wiemy czy to młodego za bardzo nie rozbije... najwyżej będziemy rodzinnie cały dzień sami
rano mąż mnie zlał zimną wodą, potem się grzałam do południa pod kołderką potem ja jego, a że młody się chichrał przy tym to i jemu się trochę dostało - śmiał się jeszcze głośniej
miłego mokrego dnia!