reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc dziewuszki:)

Ania witam Cie:):-)

uuuuu laseczki smutawo mi sie zrobilo ze takie przykre doswiadczenia macie:-:)-:)-( jezeli chodzi o Boga i kosciol to ja wierze w Boga a kosciol,hmmm jest bo jest przed slubem i jak bylam w domu u dizadkow chodizlam co niedziele z babcia i dziadkeim,takie przywyczajenie i wogole teraz tutaj nie chodze,niechce mi sie no chyba ze naprawde czuje potrzebe to wtedy pojde.... ze swieconka nie bylam bo wrocilismy do domku dopiero po 16 ale kolezanka dwa jajeczka mi posweicila od siebie i dala...

jedzonka za duzo nie robie... jutro po poludniu do znajomych idziemy,.tylko torcik jutro zrobie bo moj maz ma dzisiaj urodzinki:):-)

Tygrynka super pisanki:)

no i wrocilismy z sanatorium,co dobre szybko sie konczy...ale za rok jedziemy znowu...

aaaa zapomnialam Amandae twoje koty daja sie Wam kapac???? nie drapia????:-)

reklama
Tygrynka, na tym zdjeciu to wygladasz jakbys max 18 lat miala! a mi sie wydawalo, ze to ja mlodo wygladam:p Bede Cie teraz wypatrywac:)
a teramin porodu mam na 4 lipca, bo ktos pytal chyba:) i dziewuszka sie urodzi oczywiscie:D tak przynajmniej lekarz mowi:p

dzięki dziewczyny :*
MamaGabi witaj spowrotem :))
Ania dawaj swoją fotę to i ja będę Cię wypatrywać :D
Rikapa foty zrzucają się na fb... jesteś na paru ale nie wiem czy akurat takie zrzucam ;) bo jest ich prawie 300 :D ale będą na cd, więc przy najbliższej okazji na pewno do Ciebie dotrą :)

hej kochane :-)
Rikapa, Julka bardzo współczuję i doskonale was rozumiem :-( Moja mama nieoczekiwanie na raka zmarła w 2007 w ciągu miesiąca wszystko się skończyło :-( Ach dolina człowiek jest a tu pyk i cię nie ma... co do spraw kościelnych to my dokładnie tak samo w Boga wierzymy a Kościół omijamy szerokim łukiem!!! Koszmarna instytucja :crazy:
Tygrynko ślicznie wyglądasz :-) i super jaja wyszły!!!
Amande jeszcze trochę cierpliwości i będzie ok :-)
Ja w sumie po raz pierwszy spędzę święta nie ze swoja rodziną tylko z R. przez to że babcia w szpitalu jest to ciotki nie chcą się spotkać bo nie mają nastroju, ja uważam że powinniśmy się zobaczyć no ale nic na siłę.
Kochane idę się walnąć koło ślubnego :D buźka

reklama
hej,
u nas przedświateczny harmider, na komputer czasu nie ma!

Chciałam Wam życzyć smacznego jajka, dużo zdrówka, radości i usmiechu!

Kozaczino naj naj dla Majeczki na 11 miesięcy, za chwilę roczek:)

buziaki!

Do góry