biegowy tandem??
nie wiem czy jest taki, ale wiem że przydałby się u Ciebie
swoja droga wyrzyłam sie dzisiaj troche na tych ....
takze za moje lepsze samopoczucie wybacz im
opowiadaj!!!
Tygrys tez przytulam.... a do tych znajomych nie pojechaliscie?Tygrys a fajny ten film "Skrzydlate świnie"? bo my sue czaimy na obejrzec go...
ciężko daleko od domu, jeszcze jak dzisiaj moi dzwonili siedząc całą rodzinką w ogrodzie i grzejąc się na słońcu, bo cieplutko było... ahhhh
twarde musimy być :*
nie pojechaliśmy do znajomych bo im się plany zmieniły i byli wolni dopiero po 20.. a że to pod Poznaniem to nie chcieliśmy ciągać małego o tej porze... dzięki temu 20:30 ładnie nam spał;-)
film nawet fajny, nie jakiś super, ale jak na polski to ciekawy;-) dzisiaj obejrzeliśmy "jestem numerem cztery" - o mamo, jak to się dłużyło
jutro "poznasz przystojnego bruneta"
a w planach mam serial "wojna domowa" bo nie oglądałam nigdy
Na jeden dzień zostawiłam balkon bez nadzoru i mamy jajco pod kojcem Małej na balkonie
. Kurde jest problem
Skrzat910 idealnie na Wielkanoc
a serio - wywal! może ktoś coś inaczej doradzi ale ja Ci powiem ze swojego doświadczenia: na jednym balkonie miałam kiedyś jajka i nie wyrzuciłam tylko zostawiłam bo szkoda mi było.. ile ja się potem naużerałam z gołębiami gruchającymi o 6 rano (a w cieplejsze dni i wcześniej) takim beznadziejnym monotonnym głosem (wkur... mnie strasznie!!!zwłaszcza o tej porze
), pióra, kupska, robaki
myślałam że się wyklują, odchowają i pójdą sobie, ale gdzie tam, cały czas któryś siedział na balkonie (nie wiem czy ten sam czy obce się zlatywały, tak czy tak - były :/), nawet jak potem wywaliłam gniazdo
mordęga skończyła się dopiero po wizycie panów ze środkami odkażającymi i myjącymi, którzy wypucowali balkon, chociaż i tak próbowały się zlatywać, ale już nie na taką skalę, jak w "czasie gniazda"... oszczędź sobie mordęgi! spróbuj wynieść gdzieś na ziemię gniazdo chociaż jest możliwość że go nie znajdą lub nie będą chciały się już opiekować... ja w ogóle "swoich" gołębi to się bałam, mój facet je przeganiał miotłą, bo zaciekle broniły gniazda
aha a na zająca dostał kosiarkę...ciekawe dlaczego?
hehh no tylko ze już się nią nie bawi:/
nie szkodzi, odkupimy
skąd Wy macie tam kucyka?? super!
(nie idę do pracy więc zajrzę z pewnością )
spacerek??
dobranoc!