reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziewczyny, nie kłócić się ze swoimi, święta są! dać w łeb, dać buzi i spokój ;)
Koza buziak dla Basieńki w 11 miesiąc życia :D a w ogóle sprawę będę miała za tydzień do Ciebie ;) oby następne święta z babcią były :*

dziewczyny, dział Modowe porady i inspiracje... ma nową moderatorkę, która zaprasza serdecznie, zajrzyjcie :)

reklama
Yoł

Tygrynka fajne te jaja ...takie folkowe:))) super ja tez zrobilam termiczne...ale dwa to sie popisałam hehehe
jedziemy psy zawieesc do mojej babulinki i potem po nie wlecimy...zal mi je same zostawiac w domu
my na 10 sniadanko mlody buszuje a Ł. podlewa tujki jak zawsz ecos ma do roboty dziod ;)
TYgrynka ale wyszlaś jak lala fiu fiu :D:D

Rikapa jak na roczku mi powiedziałaś ze Rita ma imie po Twojej mamie to mi sie az wyć zachciało....Ja sobie zycia bez mojej nie wyobrazam :(

my w domku dopiero teraz, od 11 lataliśmy... śniadanie u teściów i spacer przy Arenie, potem obiad i posiadówa u dziadków... chłopaki się kąpią, młody dopiero spać pójdzie... a jutro na noc do przyjaciół... od środy uskuteczniamy spacerki co?? :D

Ania w wolnej chwili napisze o tych suwaczkach ok??

miłego świątecznego wieczoru dziewczynki!

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry