reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia domek bomba. dobrze ze ciezki bo stabilny:) Nikuś będzie zachwycony:)
co do jedzenia to mimo ze jeszcze nic nie wiem to mysle ze laski takie żarłoczne nie są...no chyba ze faceci:) hahah

Julka widze ze wiosna idzie:)) zmiany...:) heheh
a na jaki kolor masz podswietlone godziny, posty na stronie? ja mam błekitny kolor. bo moje BB to też chłopiec:) w ustaiweniach sobie robisz ze bb to chłopiec albo dziewczynka.

natuska tej te kabaczki co wsadziłam nic mi nie rosną:/ jeden niestety Filek zdeptał. drugi stoi w miejscu, trzeci aby trzyma pion...no a czawrtyy hmmm...gdzie czwraty/ ? za to w doniczkach osoagneły chyba wysokosc nadającą sie do wsadzenia do ziemi..ale boje się nie ze nie przezyja...co myslisz poczekac jeszcze ze wsadzeniem ich na ogrod??
a za grilla macie wpierdacz...ja dzis z nudow umieralam...zapraosic to mnie juz nie łaska??:p

byłam znowusz u dermatologa, znwou inny antybiuotyk mam przepisany...eh ciekawa jestem czy to cos pomoze.
młodego polozylam juz spac przed 20h. bo caly dzien od 8:30h na nogacvh był...no i mega sie dzis najezdzil rowerem..nie liczac wojaży na ogrodzie.
jak zaczelo mu się nudzić to zaczął mi wrzucać piasek przez okno do domu, podstawił sobie swoje krzesełko ..nabierał w garść ziemię i fruu do jadalni.... eh łobuz mój to ma pomysły. później probował włazić do domu pzrez to okno... miałam dosć, więc kąpiel i do spania.
mój na klimie jest wiec siedze sama oglada ycd z nudów, a dziś środowe horrory chyba??

Ostatnia edycja:
reklama
na ten swój ryj... tzn na te krostki bo antybiotyk na "trądzik różowaty" nie pomogł...i teraz mam zwykły antybiotyk na jakieś tam bakterie.. w cuda nie wierzę ...no ale czas imprez się szykuje i musze próbować wszystkiego!
a u mnie jelonek:)

jeden z tych wsadzonych w ziemię ma poszarpane liście.
mam im szklarnie zrobi ć??? samej mi zimno to kto wie im pewnie tez...no a u nas same przeciągi/

dobra spadam zadzownic do mojego czy czekac na niego czy nie...bo juz ziewam...
do zaśś"
spokojnej nocki...przespanej nocki:)

hej wieczorową porą ;-)
Skrzat ja już kupuję na 80 te rajstopy ale są ciut luźne te mniejsze już się nie opłaca :-)
Z Lulą wylądowałam dzisiaj znowu u lekarza o 15 dostała temp. 39,4 i mega kataru ledwo oddychała, no i skończyło się antybiotykiem :-( zatem wyjście gdziekolwiek na święta stoi pod znakiem zapytania:tak:
Ze śmiesznych rzeczy dzisiaj przez przypadek sprzedaliśmy tv sąsiadowi i teraz musimy jakiś nowy kupić :-) w końcu R. zdobędzie swoje upragnione 42cale :blink:
zmykam spać całusy dla was

Hejka to znowu my dalej w opakowaniu jak sie nie urodzi a pewnie tak bedzie
Nic nie pomaga sprzatanie, pranie, odkurzanie kopanie ogrodka to w nd naIP i beda musieli wywyaoływać pozdrawiam was serdecznie i wesołych ściąg życze
pa

Dzień dobry!

Małą już energia roznosi a mnie wręcz przeciwnie. Kawcia stoi obowiązkowo bo inaczej sie nie obudze i kręci mnie pieruńsko w nosie. Trzeba sie zebrać do kupy bo mnie porządki czekają.

Natuska to sie ciesze że żeberka smakowały :-)
Filona nie wystawiaj jeszcze kabaków na dwór bo przymrozki mają jeszcze być i ci padną.
Julia jakie zmiany :-D
Marciaa super domek. Po świętach może Mężowi zasugeruje że trzeba kupić:-)
An to sie wyśpij, najedz dobroci i czekaj na poród bo po nim to już nie wyśpisz sie i dietka cie czeka przez jakiś czas.

reklama
i ja sie witam z rana;)
Mała dziś chwilę przed siódmą wstała. Ale zet jej mleko przyniosl, potem juz rytynowo kupka na nocniczek:) Idzie nam z tym coraz lepiej:D Mała się mega cieszy jak ją sadzam rano i zaraz robi kupkę, pewnie ze czasem mi zrobi zanim ją przewine i w dzień gorzej, ale najważniejsze że jest oswojona:)
Teraz mi tu grandzi i zagląda w ekran. Około 9 kumpela przyjedzie potem do ZUSu muszę po ten PIT jechać odebrać:)
Dzisiaj na obiad zapiekankę z makaronem i szynką zrobię, tylko muszę jakąś dobrą ilość wycelować, bo jutro już nie będzie można dojeść bo Wielki Piątek i post, a ja zawsze zrobię za dużo;/
Miłego dzionka, idę po jakieś śniadanko bo mi w brzuchu burczy!

Marcia wszystkiego naj naj dla Nikosia z okazji pierwszych urodzinek:)

1st-birthday.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry