reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dzień dobry :-) mała jeszcze śpi i nie obudziła się na mleko w nocy :-)
wiec dziś jestem wyspana :-)

skrzat - super, że mała przyzwyczaiła się do nocniczka i tak szybko zaskoczyła!
an - spokojnie jak to mówią kiedyś musisz urodzić :) rozumiem Twoje zniecierpliwienie ale dzidzia czeka na swój czas, wysypiaj się - na zapas potem będziesz za tym tęsknić ;-):-)
kozaczino - dla Luli dużo zdrówka !

Marcia- sto szczęśliwych latek dla Nikosia - dużo zdrówka i przyjaciół !

spadam mała się obudziła :)

reklama
marciaa wszystkiego najlepszego dla Nikosia :-) niech będzie szczęśliwy i radosny !!!!
An jeszcze trochę cierpliwości i będziecie razem!!!! Ja lulę rodziłam w 42tc nie spieszyła się zbyt :-) może zajączek przyniesie ci dzieciątko :-)

my nocka mielismy okropną Lula miała temp. 41!!!! Prawie się pogotowiem skończyło :-( biedny dzieciak. A pogoda piękna dzisiaj i tak chyba na spacer pójdziemy zakupy zrobić jakieś, teraz siedzi na ziemi i grandzi. Zmykam zrobic koło d. bo jeszcze w piżamie siedzę hihi

Ostatnia edycja:
hej:)

Marciaa wszystkiego naj najlepszego dla Nikosia:) duzo radosci i zdrowka:)

Kozaczino zdrowka dla Luli:)
Skrzat super ze Basienka tak dobrze z nocniczkiem sobie radzi:)
Natuska ty to masz wesolo ze swoimi bablami.
Poziomka zazdroszcze przespanej nocki:)
An dzidzia ci moze niespodzianke chce zrobic na swieta:)
Filona jakie Filipek ma pomysly(z tym piaskiem):) ha ha ha
a ja po basenie juz,teraz tylko gimnastyka,potem masaz limfatyczny(dzieki czemu wrocilo mi cale czucie w nodze)

a mi w nocy snily sie koszmary jakies,wczoraj wieczorem przeczytalam watek jedenej z forumowiczek i snilo mi sie potem w nocy... a czytajac go wczoraj wieczorem ryczalam jak nie wiem...bo ta biedna kruszynka tak cierpi...zaraz wkelej link,moze ktoras juz to czytala...

https://www.babyboom.pl/forum/mozes...stoma-zlosliwy-nowotwor-mojej-coreczki-50496/

Heloł
Marcia wszystkiego najlepszego dla Nikosia jejku to już roczek!!!! a pamiętam jak twój suwaczek pokazywał 2 tygodnie potem 4 mc a tu już rok!!! ;-)
Poziomka no to się wyspałaś:)
mamagabi ty nie masz za dobrze w tym sanatorium?

A ja położyłam moją spać ale coś się buntuje:baffled: może jeszcze zaśnie...
Dziś tak ciepło że hej moja pogodynka pokazuje mi już 20st:szok: więc po drzemce Zosi na bank skoczymy na dwór bo teraz to wywiesiłam dwa prania-już powoli szykuję się do wyjazdu.
Zmykam poczytać:-p

Dzieki laski za pamiec :)
Płakac mi sie chce jak czytam zyczenia...
Za szybko ten czas lecy za szybko :-(
a niedawno był taki tyci tyci i raczkować się uczył

no a u nas nocka ok. Ale ten namiot musie podoba. Szedł szedł i jak go zobaczył to stanął oczy jak 5zł i heja do srodka :) potem siedział z siostrzenica i sie bawili :)
potem bylismy na rynku ostatnie zakupy zrobic browar kupiłam mu sandałki i jak wstanie to idymy na dwor. Ciepło na maxa prawie zdechlam w kurtce skorzanej. Jeszczem usze jechac dowód Nikosia odebrac z Kórnika i wieczorem baranki od babci odebrac :) ale ten tydzien mnie zabija :p

reklama
Do góry