reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

No moi rodzice wylatują bu...więc sami jestesmy. Tzn. na śniadanko jedziemy do teściów tam posiedzimy trochę jakis spacer i do domu. Pewnie moją babcię odwiedzimy i tyle.
Dziwne te Święta bo zasze razem wszyscy...a teraz każde osobno nawet isostra jedzie do swoich tesciow

reklama
i ja sie melduję!
Ale dzien, mialam jechac tylko po czapeczki...
a wyladowalam na cytadeli z Tygrynka i Marcia (MArcia milo było poznać w końcu) potem Basia robiła renament w zabawkach Sebusiowych :) a potem spacerek dalszy ku czapeczką - ja mam cztery:p
Na koniec napisalam smsa do kumpeli co w ciazy i pod jej domem szlam i jeszcze ze 20 minut na lawce posiedzialy:) efekt taki ze o 20 bylam w domku, basia oczy maslane ale do 21 filowala w lozeczku, ale teraz juz spi, po dniu pelnym wrazen!
Dzieki dziewczyny:D:D
Teraz zmykam pomieszkać i poprzebywac z mezem:)

edit. ale pomaranczowy księżyc w pełni zagląda nam przez okno:)

Ostatnia edycja:
hej witam się po weekendzie :p

Rodzinka przyjechała już w piątek, jeszcze kuzynka wpadła z mężem i popijawa była niezła, mała szalała nie chciała iść spać, w sobotę też impreza i odwiedziny koleżanki co ma dwójkę dzieci. W niedzielę wieczorem wyjechali i padam po tych nieprzespanych nockach :) Mała wczoraj zasnęła o 20 o 6 butla z mlekiem i spala dalej do 10 chyba odsypiała te szaleństwa :) Trzeba było mieszkanko ogarnąć i pogoda cudna na spacery!

My święta wstępnie spędzamy sami. Po ostatnich fochach i wybrykach Teścia ja sobie świąt z nim nie wyobrażam. Jeszcze nie wiadomo czy tacie lekarz pozwoli przyjechać. Jak tak to będzie tata i mój brachol.

Natuska kumam kumam :-p

Ostatnia edycja:
reklama
nie mam naładowanego aparatu, wiec opisowo: jedna to czapka z daszkiem moro specjalnie dla taty :p za szaloną kwotę 5zł :D, druga to taki kapelusik z materiału, "żółwik" jak to mój mówi, z uszkami i zawiązywany pod brodą, no i trzecia to typowa czapeczka z daszkiem i uszkami zawiązywana pod brodą, ale trafiła nam się z tego samego materiału w pojazdy co chustka kupiona kiedyś więc mamy komplecik :D a szukając na allegro czapeczek znalazłam coś cudnego dla mam dziewczynek: Kocham Czapki! Chustka z Gumką i daszkiem 38-48 (1560168723) - Aukcje internetowe Allegro ja chcę drugą córeczkę!!!!

Marciaa no ja też lubię takie dni, ale od zimy się zastałam w domu ;) ale dzisiaj skutecznie mnie rozruszałyście :D

Julia my w niedzielę jedziemy na śniadanie do teściów, na obiad do dziadków i to tyle z rodziną :) reszta sami lub ze znajomymi... nie będzie moich więc i tak nie będzie super rodzinnie ;) ale za to będziemy w trójeczkę i bedzie bosko ;)

Do góry