reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie z rana:)

jestem nie wyspana znowu bo Gaba sie czesto budzila a mnie jajniki okropnie bolaly i jakos zasnac nie moglam pol nocy:-( dziecie obudzilo nas juz ostatecznie o 6 a teraz probuje mi sie tu do kompa dorwac,przyczolgala sie i mnie tu szczypie....

milego weekendowania:-)

reklama
Hej!
Młoda mi od rana szaleje. Przez nią sie nie wyspałam ale trudno. Jak Mąż wróci to sie chyba walne na godzinke.
Póki co zamarynowałam skrzydełka na obiad bo Mąż sobie zażyczył.
Ładna pogoda sie zapowiada to chyba by było trzeba sie zebrać na spacer.
A wy jakie plany macie na dziś?

MamaGabi
masują mnie jakieś 20 minut. Jest co prawda poprawa ale nadal mam takie momenty mocnego bólu.

Hej dziewczyny :-)
Bardzo dziękuje za gratulację :-) mam nadzieję że będzie wszystko ok :-)
nocka kiepska bo o 5 Lula miała 39,4 :-( a R. też jest chorszy no ale mam nadzieję że na spacer dzisiaj pójdziemy :-)
właśnie leżymy w łóżku i obserwujemy jak lula zasuwa z ręcznikiem i kurze ściera jest bardzo z siebie dumna!!!!

***** mać!!!:wściekła/y: Jaka ja jestem cholerna niezdara
a050.gif
. Młoda mi sie wymsknęła jak ją kładłam na podłoge i uderzyła całą sobą aż zahuczało. Po wielkim ryku, tulaniu i buziaczkowaniu zasneła. Boziu serce mi gardła skoczyło.

Kozaczino a skąd ta gorączka? Zdrówka dla skarbeczków.

Filona ja próbuje swojego na sushi wyciągnąć. Wszyscy znajomi w robocie albo gdzieś ich poniosło. Nudzi mi sie!

hej kaseczkii:)
witam sie od poznego rana, mala dzisiaj pobudke o 6 urzadzila ale kochany maz sie nia zajal, ja poszlam zrobic mleczko razem polezelismy, a potem byly kwalifikacje do f1 wiec ja spalam a ci grandzili:) teraz mala spi, a ja po sniadanku i zaraz kawke;)
Na 13 jade na zajecia, ale dzis na krotko, wiec moze zet po mnie przyjedzie i spacerek w starym zoo zaliczymy:)
Wczoraj juz do Was nie zajrzalam bo popoludnie pelne emocji:) Zamontowalismy Basi fotelik rowerowy, ojej ale miala radoche jak z nia zet po ogrodzie jechal i potem na 5 minut na wycieczke, smiechu co nie miara, smial sie ze cos go podskubuje;P Maxi Cosi Tobi tez zemontowany, troche sie zet go namocowal, by byl bardzo mocno przypiety. Basia zadowolona bo nas widzi, ale nie zasnela w drodze do Rikapy:) i nie podobalo jej sie jak stalismy to zaczynala marudzic, a tak to siedzi sobie jak krol:) Jestesmy zadowoleni, te foty wam wrzuce ale moze jakos wieczorkiem;)
Kozaczino zdrowka dla Luli, uwazaj na siebie bys nic nie zlapala i by Lula nic ze zlobka nie przyniosla!
Rikapa dzieki za parasolke:)
Ogladamy ddtvn, ale wkurzajacy glos maja te skrzypaczki z las vegas i w ogole jakies glupie:p

Ostatnia edycja:
ja tylko na chwile..
my od rana na ogrodzie...teraz Niko probuje zasnac ale cos mu nie idzie a padniety jest
jeszcze czeka mnie czyszczenie auta w srodku, wozka, potem rowery, wieczorem basen i kumpelka moze wleci

ja nie idę dziś na miasto kurcze nie chce znowu dziadkom małego zostawiac a oni za 3 dni wylatują i mają troche załatwiania

moze decathlon zwiedzimy i kupimy tez na rower fotelik- juz gadam o tym 3 raz ale ciagle cos i szkolenie psów jeszcze ale to Ł. idzie..ciagle cos:/
Skrzat jaki macie?????????i kaski tez były?

reklama
Marciaa fajny dzionek was czeka.

Skrzat pokaż koniecznie foty. Na F1 to ja zawsze zasypiam. Jakoś usypiająco działa na mnie ten dźwięk bolidów.

A my sie powoli zabieramy za obiadek a potem skoczymy na spacerek i małe zakupy.

Do góry