reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam się z rana;)
Basia o 6 urządziła pobudke, ale wzilam ja do nas do lozka, mleczko i jakos do 7 przetrwalismy. Zet spi, bo dzis pozniej a mnie rojber atakuje. Mysle czy sie dzis do tesciow nie wybrac na dzionek, bo pogoda syfna, oni w centrum mieszkaja to moze bym do miasta skoczyla, jakies drobiazgi wielkanocne dla dzieciakow zobaczyc;) A oni mi by sie Basia zajeli:) Zet by mnie zawiozl bo dzis wyjatkowo do centrum do pracy:)
Kawka mi sie marzy znowu, musialabym isc sobie zrobic;P Ale lenik poranny jest!
Na-tuska halo, wszystko dobrze?
Ma któras telefon do Rikapy, jak tak to proszę na pw, miałam do niej dzwonic w sprawie parasolki by mi wzięła a nie mam kom, nie wiem jak to sie stało, czy nie zapisałam czy jak;/A na X nie moge znalesc;/
U Was jakie plany na dzisiaj?

ps. sory za literowki i brak polskich znakow, ale nie swoj laptop i inny uklad klawiatury i mi sie zle klika;(

Hej!
Wreszcie pospałam. Mąż nakarmił Małą przed wyjściem do pracy i mnie aż do 9 nie obudziła. Póki co rozrabia i sie nie domaga jedzenia a owsianka czeka.

Natuska gdzie ty jesteś?
Ilonka ja tam nie wiem jak pomóc. Mam strach że to następne naciągactwo. Jak ktoś nie ma na jedzenie to niech do mnie dzieci na jedzenie wysyła. Ja każdą gromade głodnych dzieci nakarmie.

Hej
Ja dziś również wyspana jestem :)
ilonka wiesz co ja raczej sceptycznie podchodzę do takiego pomagania, nie wiem po prostu zdaję sobie sprawę że to jest net i tu można wszystko zrobić. Jak kogoś nie znam to raczej nie pomagam bo to różnie bywa co innego jak znam taką osobę fizycznie i wiem na 100000% że jest taka sytuacja. Kiedyś już było kilka akcji wyłudzania i stąd moje obawy ale to moje zdanie.
ilonka wczoraj pisałaś o sałatce z makaronem i takiego smaku mi narobiłaś że chyba dziś zrobię;p
mamagabi o widzę że jednak decydujesz się na maxi cosi??
skrzat gratuluje zakupu mc tobi:) i faktycznie jest funkcja rozkładnia coś mi się popierniczyło;p ja jak bym kupowałą teraz to też raczej bym wybrała tobi no ale trudno już... może przy drugim;p

Moja mała już śpi a ja wstawiłam zupkę jarzynową na zlecenie m:) zaraz obejrzę usta usta kolejny odc bo już jestem ciekawska a ciężko mi wytrzymać do 21.30 ostatnio ;/

ja tez jestem nieufna...ale skoro modratorki zostawiły ta prośbę to musiały ją sprawdzić.
ja np. czesto wynosze rzeczy do gops-u więc czemu kolejnej odłożonej paczki mam nie wysłać...jeśli ta osoba kłamie to niech ona ma wyrzuty sumienia jeśli naciąga. pieniędzy raczej nie wyslę (chyba że przedstawi dowody na trudną sytuację) wyślę napewno ciuchy i może jakieś jedzenie.

Guziczek
ja wczoraj pisałam o sałatce??? hmmm nie pamietam...
ja robię taką, kupuje makaron ryżowy(ja na to tak mówie bo wygląda jak ryż) jeden ogorek surowy, 20dkg sera żółtego w kostce, 20dkg szynki (jakaś miękka) koperek, majonez. makaron gotuje, kroje w kostkę:ser, szynkę, ogórek...wszystko mieszam z makaronem, dodaje majonez lub sos jogurtowy, mieszam posypuje koperkiem...i PALCE LIZAĆ! my osobiscie bardzo lubimy tą sałatkę:)

naTuska
hop hop:)

Marta
odpoczywa po wczoraj?:p

Ostatnia edycja:
witam sie:)

Tygrys,Ilonka,Marciaa
zboczuchy wy jedne no:-):-):-):-):-) ja to po tych zabiegach wieczorem zasypiam w ciagu 5 minut wiec nie ma mowy o niczym innym:-) ha ha ha

ja niewyspana,mala w nocy sie czesto na przytulanie budzila:crazy:
no wlasnie gdzie jest Natuska????

Brzoskwinka a co sie dzieje ze piszesz ze sie wszystko wali???
An a ty moze urodzilas juz???:-)
Karola a co u ciebie? jak sytuacja? wyjasnila sie troche?

reklama
witam

Dzisiaj z główką troche lepiej ale na noc jeszcze ibupromu się nawtykałam

Ilonka ja tak jak Ty jestem nieufna, ale skoro ktoś ma podjechać i "sprawdzić" no to pewnie nieokłamie no i rachunek jest już wysłany do jednej dziewczyny która wstawi na BB. Kurcze sama nie mam, ale ciuszki dla dzieci czy zabawki, czy nawet kilka paczek kisielu, budyniu, galaretki moge wysłać bo kasy nie mam żeby pomóc.
Mnie tez dziewczyny kiedys pomogły, ale to z innego forum więc teraz jak moge chociasz tak to chce pomóc:tak:

Do góry