reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a co a se chyba tez wysieje koperek i szczypior:) kabaczkow nie lubie, ale za to zolta cukinie uwielbiam i mam super przepis na super salatke w sloiki z zoltej cukini,jest przepyszna:) Natuska masz zolta cukinie na dzialce? bo jak co to bym potem kupila od ciebie:)

reklama
no chyba nie to samo bo cukinia ma taki mocno zolty kolor a kabak bladszy zolty kolor... a cukinia do tej salatki musi byc mloda najlepiej... a powiedz chcesz teraz tren przepis? bo jak tak to ja jutro postaram sie go znalezc i najwyzej na pw ci wysle albo na odpowiednim watku umieszcze:) naprawde recze ze jest przepyszna:) idelana nawet do wodeczki.....;-)

Natuśka a czemu lepsze? pytam bo nie mam, a doniczki tak :p a czy mogę się do Ciebie uśmiechnąć o jednego wyhodowanego kabaczka w prezencie??? prooooszę!!! :D to ja posieję pomidorki, koperek i pietruszke, jeszcze bazylia mi sie marzy...

siedze na różnych forach i szukam fryzjera, powoli dojrzewam do ścięcia kłaczków...

Edit: mamaGabi - jak do wódeczki to wklejaj szybko bo Natuśka ma pełno Tadzia :D

zielona jest za miekka do tej salatki a ta zolta jest taka twardawa wiec tylko ona sie nadaje, z innymi nie bardzo wychodzi...jutro znjade ten przepis i go napisze....

Tygrys a moze tylko jakos sobie je z obietosci pocieniuj,zeby niebyy takie "ciezkie" a ja w dlugich wygladam masakrycznie wiec nosze takie nijakie:)

uciekam spac laski:) DOBRANOC....

mi zapuszczenie wyszło samo z siebie - po prostu się zapuściłam w ciąży hehehehe a serio to jak miałam leżeć to leżałam ;) u fryzjera bym nie wytrzymała :( jakoś w maju będę ścinać, do ramion może ciut krócej... szukam kogoś z dobrym okiem co mi dobierze fryzurke do mojej pyzy (czyli twarzy:p)...

Natuśka z nas wszystkich zrobi ogrodniczki :D:D:D

a my jutro w końcu kupujemy rowerek i nie mogę się doczekać aż przyjdzie :D

reklama
Do góry