reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mala śpi mogę popisać ona jak nie spi a ja chce na komputer to nie da rady bo mi wszystkie przyciski wciska :)

an jeszcze troszkę :) póki możesz objadaj się pysznymi lodami... te z Lidla -- mmmniam

co do pieska my mamy RASOWEGO - kundla :) małe rude z brązowym noskiem :) słychać a nie widać :)

Marcia ja pamiętam jak mi się te Twoje spodnie podobały, jeszcze są takie kiecki co mają kieszenie z boku np • 3 sposoby na mini | Magazyn Stylio.pl

co do fotelika ja mam Recaro - jestem bardzo zadowolona, z jego regulacji i jak mała w nim siedzi, ma dodatkowy bajer jak dziecko sie odczepi z pasów to piszczy alarm - trochę wydaliśmy ale to już jest na lata.

reklama
Dzieki dziewczyny miłe jestescie ale ja wiem swoje...aczkolwiek po 2tyg spacerowania 1kg w doł.
Jak znajdę to Wam pokaze spodnie co kupiłam w kapphlau, ktore moj Ł. i ojciec wysmiali ale nie dałam się...sa mega czadowe i babkom sie podobają :)
poziomka fajna spodniczka ale naprawde to nie na moje nogi. Ja mam po mamie i babci wieksze kolana...wiec musze miec tak do kolan albo za

http://www.kappahl.com/pl/products/Damski/Damski/Spodnie2/Spodnie11/

moja zdobycz 6 rzad pierwsze te niby panterki czy cos...tylko ja mam je luzniejsze jakbym w pory narabała ;-)
i 5 rzad ostatnie :) do wysokich butow obie pary czad:)

Ostatnia edycja:
my mieliśmy lecieć na spacer ale młody nam zasnął.. podczas jedzenia, w krzesełku :D
wysprzątałam na błysk jego pokój, przejrzałam WSZYSTKIE ciuchy małego, moje i męża, pochowałam zimowe, wydałam stare/małe... masakra jak ja się zmachałam :D jeszcze tylko odkurzyć podłogę i umyć okno i pokój spod igiełki :D a że przewijak zdemontowany to ganiać się będzie mógł :p normalnie jestem z siebie dumna :D
fajne te spodnie (chociaż wzorek średnio w moim guście ;)) i spódniczka, ale to wszystko nie na moją figurę :D

jestem, ale się zmęczyłam pieszo do tesco:) Czapki dla Basi nadal nie ma, ale za to dwie pracy butków;) Jedne takie jeszcze szmaciane na teraz na spacerki:) Są cute różowe , a drugie rozmiar 18 do chodzenia:) Ale się zakochałam, wrzucę wieczorem fotkę:) Jeszcze poczekaja ale co tam:p
Obiad na prądzie;P Sapgeti sycylijskie;) Już mi tu pachnie na górze, dla Basi zupka wstawiona;) Zaczęłam jej gotować:p
Co do tych fotelików, to zaczęło mnie kusić to chicco. Kozaczino a on oprócz isofixa mozna dopiąć pasami samochodowymi? I Ty kupowałaś na allegro, a można wiedzieć u jakiego sprzedawcy?

Skrzat a jakie to spagetti sycylijskie?

Dziewczyny mam do sprzedania mleko gerber 2 i bebiko 2, każde za 10 zł jakby ktoś był zainteresowany :) oczywiście zamkniete, jedynie bebiko ma otwarte tekturowe opakowanie bo Seba mi się do niego dorwał :D

czesc....

Gaba chyba sie przestawia z 3 drzemek na jedna, bo rano tylko pol godz i teraz pol godz temu zasnela,moze jak sie obudzi to drugi raz na spacerek pojdziemy...

xardas dzieki za podpowiedz co do fotelika...
Rikapa czekam na wiadomosc pw..:tak:

Marciaa super spodnie:-)

Tygrynka ale masz powera....pozazdroscic,ja sie nie moge jakos zmobilizowac do sprzatania,a i daj linka do allegro,moze jakas zabawke bym kupila dla malej z tych co wystawials:-)

jutro na szczepienie z Gabi,m na antybiotyku ale juz mu sie troche poprawia....

Marta super te pory!!! o coś takiego mi cały czas chodzi!! małpo nie podzieliłaś się info ze w kappah są. :p
panterki dla odważnych ale ja lubie takie coś oryginalne!
Tygrynka szalejesz:p

ja zaraz mykam porobić troszkę w ogrodzie. trza choinkę ze świąt sprzątnąć:p heheheh
spadam do później!

reklama
MamaGabi jeszcze nic nie wystawiłam, na razie ogarniam sprawę... a raczej już nie ogarniam :D
padłam i tak jak usiadłam do Was zajrzeć to już chyba nie wstanę.. chłopaki polecieli do piaskownicy a ja sobie tutaj będę powolutku umierać na ból pleców...
małpy idę z Wami na te zakupy! (Ilonka bo wiesz, jakby co to foch będzie :p) potrzebuję: jeansów, t-shirtów jakiś fajnych, butów (balerinki - sportowe i nie, także coś elegantszego na obcasie), w ogóle coś nowego fajnego by mi się przydało :D np torebka :D
ciekawe czy ktoś tu jest...

Do góry