reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam się i ja :)
My dzisiaj mamy wielkie plany sprzątaniowe, wystawianie na allegro ciuszków i zabawek, i takie tam :D już pranie zrobiłam, wysprzatałam komodę (demontujemy przewijak - w końcu :D), przejrzałam ciuszki i zabawki młodego... pewnie jakiś spacer też zaliczymy, uwielbiam spacery z mężem, bo ja wtedy odpoczywam :D:D:D
miłego pięknego dnia! słoneczko jest w końcu :)))

reklama
siemanko

dziec spi o buszuje
musze sie ogarnac ide do fryzjera....kurde zpauszczam kudly do slubu ale bym sciela na boba...i nie wiem co zrobic ;P tak mnie naszlo na zmiany co myslicie

pisala ktoas z was o alladynach sory ja mam duza dupe i je nosze. Tak mi wygodnie i sie dobrze czuje o :) wiec nie tylko szczuple moga nosic

no i tyle:D

Hej!
Pospałyśmy sobie dzisiaj. Kurcze ale mi dobrze. Dzieciaczek bawi sie na podłodze a ja zaraz zabieram sie za pranie.
Masaże mam odwołane do poniedziałku bo masażyste grypa zmogła i dopiero 11ego będzie. Czyli zero planów do dziś.

Marcia gdzie masz dużą dupę?? lustra w domu nie masz chyba!
ale fakt, jak ktoś się dobrze czuje to niech sobie nawet namiot nosi :p ale drugi fakt - dziewczyny o obfitszych kształtach lepiej wyglądają w ciuchach bliższych ciału (nie obcisłych!!) niż za luźnych...
porzucałam faktami, wlałam Marcii, to idę sprzątać dalej :p

Ja jestem w połowie sprzątania łazienki, nie powiem kto mi przeszkadza w sposób dosadny:p
Tygrynka o ktorej wybieracie się na spacer? I gdzie są te czapeczki??? Bo Baska w czym chodzic nie ma:p

witam się szybciutko :-)
kawucha wypita, śniadanie zjedzone, zaraz biorę się do pracy!!!
Tygrynko miłego sprzątania ;-)
Marciaa z fotek to też kojarze że ty raczej nie masz większego tyłeczka!!!
xardas ja właśnie kupiłam chicco kay1 isofix i cieszę się że u ciebie dobrze się sprawuje !!! Ma 4 gwiazdki w testach zatem jeśli chodzi o bezpieczeństwo to porównać go można z Romerem cz MaxiCosi!!! A cena połowę niższa :-D
Skrzat poczytaj tu o fotelikach www.fotelikinfo.pl kompendium wiedzy i wyniki testów :-)
dobra do roboty!!
Edit : Skrzat czapeczki są u mnie na osiedlu czyli Kosmonautów obok Cerrfura w bloku 13 :-) tylko tam kartą nie zapłacisz

Ostatnia edycja:
kozaczino a Ty gdzie pracujesz ze tak spytam ;)
sluchajcie zdjecia klamią ;-)
tez sie zastanawialam na tym fotelikiem chicco ale wybralam Tobi, marcowki tez go maja i chwalą :)

dzis ma padać...:/

kozaczino: właśnie ze względu na stosunek ceny do jakości i bezpieczeństwa wybrałem ten fotelik, poza tym firma Chicco jest znana i ceniona, foteliki droższych firm na pewno są równie dobre, ale po co przepłacać ;)

Marcia ale ja Cię widziałam na żywo, więc wiem co mówię :p Tobie takie spodnie pasują :)
Skrzat odpowiedziałam Ci na gg, dopiero zauważyłam!!

reklama
kozaczino a Ty gdzie pracujesz ze tak spytam ;)
sluchajcie zdjecia klamią ;-)
tez sie zastanawialam na tym fotelikiem chicco ale wybralam Tobi, marcowki tez go maja i chwalą :)

dzis ma padać...:/

Ja pracuję w firmie sprzedającej aparaty słuchowe bo jestem protetykiem słuchu :-)

kozaczino: właśnie ze względu na stosunek ceny do jakości i bezpieczeństwa wybrałem ten fotelik, poza tym firma Chicco jest znana i ceniona, foteliki droższych firm na pewno są równie dobre, ale po co przepłacać ;)
Dokładnie mam takie samo podejście :-) i jeszcze w tym chicco jest kotwica zaczepiana za kanapą, co stanowi dodatkowy punkt zaczepu. oczywiście nim kupiłam to przymierzyłam do auta bo to ogromnie ważne żeby fotelik stabilnie był zamocowany
:-)

Do góry