reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygryś nie to samo forum:-D? Tęskniłyście? :-)
Masz dziewczyno energie. Ja sie za moje szmatki drugi tydzień zabieram ale jakoś zawsze nie idzie. Jak zorganizujesz sie na allegro to ja poprosze linka.

Marciaa i Karola fajne portki i buciki sobie pokupowałyście.

Ide kompu kompu

reklama
właśnie z zabawkami mi najtrudniej... cały czas mam wrażenie że młody będzie chciał się czymś bawić za jakiś czas, że przyda się dla kolejnej dzidzi... a z zabawkami fp rozstać się najtrudniej :D:D:D
chłopaki się kąpią, jak skończą to zmykam na długo, mąż na nockę, więc ja usypiam :/

Marta Tygrynka bardzo chetnie z Wami pójdę na zakupy, tylko najwcześniej w przyszłym tygodniu.

Karola bardzo fajne pory!!! gdzie kupiłaś? były inne kolory?
ja to bym chciała takie tylko materiałowe na luzie ze tak powiem, elegancki materiał tez może być ale to już dwie pary by musiały być:p

Skrza9 faktycznie jak Cie nie ma na forum to tak jakoś dziwnie:p

ja wysprzątałam cały ogród padam na pysk!!! masakrycznie wszystko mnie boli.... suszki po zimie wlasnie są palone w beczce. ale już wsio zrobione i jestem zadowolona:) kiedyś trza bedzie jeszcze tujki dosadzić i jakieś krzoczki bo z tyłu ogródek na pół bez kwiatków. ale to z czasem:)
moje chłopy tez się kąpią. ide maleko przygotować.... będe później.

Kupilam w Kozich na ryneczku ;) nie byly masakrycznie drogie. Ilonka to sa wlasnie takie materialowe troche jak dresy ;p cieniutkie
ja jeszcze szukam takich ale grubszych sztywniejszych

Ide Lule oporzadzic do spania bede pozniej ;)

Ilonka też wpadłaś w pęd sprzątania?? :)
czyli w przyszłym tygodniu nalot na Kozie :p
też zmykam, będę później, mam nadzieję, że nie dużo później :/

Dziecie juz spi... m sie kapie,potem ja ide sie prysznicowaci bede zmykac bo dzisiaj z mezem robimy sobie seans filmowy, pierwszy raz od ostatnich moih dni ciazy czyli kurde ostatni raz ponad pol roku temu.... fajnie bo chce mi sie juz czegos obejrzec...

pa pa babeczki DOBREJ NOCKI:-)

a jeszcze jedno, wiecie co mam ochote na dzialke,chcoialbym miec tu taka ogrodkowa ale kurde ceny sa masakryczne,u nas pod Ol to takie chodza do 5 tys max z domkiem i wgl a tutaj???? od 20 tys:szok::szok::szok::szok: no coz pomarzyc tylko moge....

mala śpi mogę popisać ona jak nie spi a ja chce na komputer to nie da rady bo mi wszystkie przyciski wciska :)

an jeszcze troszkę :) póki możesz objadaj się pysznymi lodami... te z Lidla -- mmmniam

co do pieska my mamy RASOWEGO - kundla :) małe rude z brązowym noskiem :) słychać a nie widać :)

Marcia ja pamiętam jak mi się te Twoje spodnie podobały, jeszcze są takie kiecki co mają kieszenie z boku np • 3 sposoby na mini | Magazyn Stylio.pl

co do fotelika ja mam Recaro - jestem bardzo zadowolona, z jego regulacji i jak mała w nim siedzi, ma dodatkowy bajer jak dziecko sie odczepi z pasów to piszczy alarm - trochę wydaliśmy ale to już jest na lata.

Recaro young sport?? starczy Wam do 8 roku życia a później będzie trzeba kupić fotelik od 15-36 kg niestety :-(

czesc....

Gaba chyba sie przestawia z 3 drzemek na jedna, bo rano tylko pol godz i teraz pol godz temu zasnela,moze jak sie obudzi to drugi raz na spacerek pojdziemy...

xardas dzieki za podpowiedz co do fotelika...
Rikapa czekam na wiadomosc pw..:tak:

Marciaa super spodnie:-)

Tygrynka ale masz powera....pozazdroscic,ja sie nie moge jakos zmobilizowac do sprzatania,a i daj linka do allegro,moze jakas zabawke bym kupila dla malej z tych co wystawials:-)

jutro na szczepienie z Gabi,m na antybiotyku ale juz mu sie troche poprawia....

jejku bardzo Cię przepraszam ale dopiero teraz usiadłam jak wsio ogarnę to napiszę , jeszcze raz sorki :-)

reklama
my obejrzeliśmy filmik a teraz zet poszedl się kapać i idziemy spać:) Ja zaliczyła prysznc przed kolacja;) Rikapa 8 letnie jeszcze w foteliku jezdzi, kuzyna syn jest w pierwszej klasie ma taki fotelik do 36 kg (bardzo plaski, takie jkaby podwyzszenie z oparciem) ale w razie co i bez moze jezdzic albo tylko na tzw poddupku:p
Dobrej nocki!

edit. A miałam pytać nie ma któraś niani elektronicznej na sprzedaż:)

Ostatnia edycja:
Do góry