reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Rikapa myśle że Ritce sie spodoba wypad do muzeum. Ale martwi mnie że tak mało opiekunek jedzie.

Kozaczino fajnie że sie odezwałaś bo myślałam już że dzieje sie coś niedobrego u ciebie.

Karola alladynki są dla bardzo zgrabnej pupy i małych bioder jeśli takowe posiadasz to kupuj. Wyszczuplające hmmm może jakieś rurki marszczone.

Natuska wielkie brawa dla Filipka!

reklama
W końcu i ja się witam :-)
kilka dni byłam nieobecna ale miałam duzo sprawna głowie :tak: no i R. miał pierwszy weekend wolny od grudnia zatem nadganialiśmy zaległości rodzinno-przyjacielskie :-) w niedziele zaczęliśmy sezon grillowy, znajomi mają fajny ogród i dzieciaki sobie po trawce pełzały ( całe 6 szt, dziecia) było super :-)
troszke doczytałam że pojawił się temat pieskowy, ja jestem psiara miałam foxteriera i labradora jeszcze mamy, Tygrynka miała okazje poznać :-) co do bigli to zdecydowanie nie są do mieszkania one muszą byc w sforze inaczej demolka na maksa, Tygrynko buldogi są slodkie ale strasznie chrapią i pierdzą ( pierdzenie bym jeszcze zniosła ale chrapania nigdy!!!)
rikapa i nie zrobiliśmy biznesu z PiM fotelik chcicco który wy macie za 899 kupiliśmy za 570 ( pani kierownik nie chciała zarobic 600) jakos tak patrząc przez twój pryzmat nie lubię PiM ;-) a co do muzeum puść Ritę wszyscy pojadą a ona nie? A panie pewnie sobie poradzą, w końcu są profesjonalistkami :-)
dobra biorę się za PITy bo jeszcze nie ruszyłam ich....

a gdzie kupiłaś za tyle ?? :-) to była key1 isofix??

Rikapa myśle że Ritce sie spodoba wypad do muzeum. Ale martwi mnie że tak mało opiekunek jedzie.

Kozaczino fajnie że sie odezwałaś bo myślałam już że dzieje sie coś niedobrego u ciebie.

Karola alladynki są dla bardzo zgrabnej pupy i małych bioder jeśli takowe posiadasz to kupuj. Wyszczuplające hmmm może jakieś rurki marszczone.

no właśnie dlatego się martwię bo tylko dwie jadą :-(

Skrzat9 wszystko ok tylko czasu brak !!!
Rikapa kupiłam na allegro i to ten chicco z isofixem :-)
Natuska te twoje dzieciaki są bezbłedne !!!!
Karola Skrzat9 marację alladynki dobrze wyglądają na szczupłych dziewczynach, zastem jeśli jesteś posiadaczką chudej pupy to kupuj!!

Rikapa no mylse ze mozesz puscic ja na wycieczke..a panie napewno sobie poradza:-) teraz takie maluchy zwiauje sie sznurkiem i zande nie ucieknie wiec spoko:) tak mysle... co od Gaby tak ona juz siedzi i dlatego pora juz zmienic fotelik...albo polec mi jakis a ja najwyzej porownam sobvie ceny i kupie jka cos z neta:-) tylko chodzi mi o o opinie fachowca:-)

Natuska tu masz kalendarz aktualnych pylen. Odetchnij Spokojnie

oki dziekuje i bede bardzo wdzieczna:-):-):-)

a ja sie inhaluje,mam garnek z goraca woda i amolem,zawsze mi to pomaga wiec moze iteraz choc troche...

Na-tuska mi Rikapa mówiła, że puki się mieści to tyłem do kierunku jazdy najbezpieczniej. Basia ma 9kg a my jeszcze w tym do 11 kg;) ponoc puki głowa nie wystaje jest ok:) My kiedyś też musimy pomyśleć o zmianie, ale nie wiem sama jaki model, teraz Romera mamy!
A w weekend chcieliśmy kupić Basi w Decathlonie krzesłko na rower i wymiecione, jedna sztuka badziewna została, ludzie się rzucili jak nie wiem, jedynie problem jest z kaskiem na taką małą główkę!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry