reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat moje skarby no coz... Gabi jest juz lepeij,nawet juz tak nie cvharczy,jak jej sie cos w gardelku zbierze to kaszle,odksztusza weic chyab dobrze,nie musze jej tak oklepywac... a J. hmmm nafaszerowalm go lekarstwami na noc i jakos mu lepij troche,pojechal do pracy. mam nadzieje ze mu przejdzie...

a Gaba dzisiaj w nocy o 1 sie obudzila i chyba myslala ze pora wstawac bo rozgadala sie jak nei wiem,ja ja przytulam od spania a ta mnie smokiem bije i gada jak najeta ale zamknelam oczy,udawalam ze spie i za chwile i ona zasnela:)

reklama
witam się i ja ;-) wczoraj jak wróciłam z pracy nie miałam siły żeby coś napisać :-(
Tygryś czekam na fotki jak co :-)
Julia ułoży się na 100% i z mężem i z mieszkaniem :-)
Ilonka torcik świetny :-)
Skrzat910 też bym się przejechała do tego miasteczka ale to dopiero po wypłacie :-)

ej a co się dzieje z Brzoskwinką???

Rikapa a jak tam w pracy? Co u Ritki?

Anielka usiłuje raczkować ale co sie podniesie to dupa jej sie chybocze i łup leży. Do tyłu już powoli przejdzie ale do przodu jej nie idzie. Ambitna dziewczyna bo sie nie poddaje.

Rikapa jak nie padnę to wieczorkiem ok?
Ilonka super ciacho, rozkręcasz się widzę :D

my wczoraj padliśmy z małym spać o 20! przebudziliśmy się ok 1, młody potem do 3.30 latał po łóżku nie mogąc sobie znaleźć miejsca... a za chwilę się szykujemy i lecimy do puszczy, u nas otwarcie sezonu grillowego dzisiaj :D

miłej słonecznej niedzieli dziewczyny!!

Witam sie!
Wczorajsze ognisko skonczylo się palic dopiero o 22 :) Bylo super ze znajomymi. Lula zasnela przed 20 i grzecznie spala a ja moglam jeszcze na dworze troche posiedziec tylko chodzilam sprawdzac co jakis czas jak mala :)

Dziś od rana troche posprzatalam i za niedlugo wybywamy ze znajomymi do starego zoo :)
POtem na zakupki butowe do Plazy! B potrzebuje jakies a i moze ja jakies wiosenne botki dorwe :)

Wieczorkiem się zjawie!

btw. Brzoskwinka miała jakies problemy z netem dlatego jej nie ma!

witam z kawką.
Od wczoraj późnego wieczora Nati gorączkuje, jutro rano dzwonie na oddział i pewnie znowu znikne z forum:-( ku.............. mam już dosyć że dzieciaki tak mocno chorują:-(

dzieki laseczki, ambicje jak narazie mam wielkie:)

Julia zdrówka dla Was wszystkich!!!! mam nadzieje ze w końcu dzieciaczki przestaną chorowac i wszystko się ułoży:)

mamaGabi wszystko robie sama, to jest masa cukrowa.

my sie zastanawiamy co dziś robić. mój zaproponował stare zoo.

Ostatnia edycja:
gdyby nie połmaraton to bysmy jechali do nowego zoo...a tak jedziemy do Pobiedzisz do friendsów :-)

swoja drogą Witojcie :)

my juz po buszowaniu w ogrodzie i obiadku:) czekamy na L. ogarniemy ten burdello bum bum i spadamy:) ja @ dostałam i masakrę mam...1raz taka mocna od porodu ale cieszę się, że jest :)

u nas pełno rowerzystów dzisiaj. Ruch jak w Paryzu moze pod wieczor namowie Ł. na małą przejażdzkę

Julia kurde wiesz co nie wiem co Ci mam powiedziec....eh... biedne Twoje chłopaki tyle cierpieć musza przez te choróbska.

4 dzien mnie drapie gardło:no: nie jestem alergiczka ale cos długo:nerd::cool:

reklama
Ilonka torcik niesamowity, zazdroszczę talentu cukierniczego!

Karola udanych zakupów! pochwal sie jak coś upolujesz :-)

Julia wpółczuję niekończących się problemów, dużo siły Ci życzę kochana, no i niech ten pech cię w końcu opuści

Skrzat9 brawa dla Anielki, zuch dziewczynka, że się nie poddaje!

Miłego popołudnia Dziewczyny!

Do góry