reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat9 o mizianiu i tak mowy nie ma bo @:-( a tak to skzoda gadac,bo i tak mnie nie slucha,ale malej chyba nie zarazi znowu nie??? bo nie wiem jak to jest z tymi wirusami...

moim obudzili sie przed 19 czyli spali 2 godzi teraz Gaba na calego urzeduje:) wykapie ja p[ozniej dzisiaj bo i my mamy taki rytual ze po kapiel isiedzimy w spypialni i sie tulimy zeby malej przypadkiem nie rozbudzic poprzez zabawe,wczoraj tak wyciszalam ja ponad godz az wkoncu jak ja polozylam w lozeczku=o,zamknela oczka i poszla spac...

teraz ogladam cos tam music na polsacie, durne to ale nic innego nie ma:-(

kurde ja tez lubie gotowac a jeszcze bardziej piec ciasta a teraz przy malej nie mam czasu na to:(

MamaGabi ja sie z ciastami dogadać nie moge. Sernik mi niby piękny wyrósł podczas pieczenia ale jak po wyłączeniu pieca zostawiłam go dalej w piekarniku to mi opadł i sie przypiekł. Nie jest źle ale i tak sie ze złościłam. Jedyne co mi wychodzi to kruche i czasem drożdżowe. A tak to albo opadnie albo sie przyjara.
Mięsko czy inne specjały dobrze mi wychodzą a ciasta nie.

hejka
Panowie w kąpieli. Jestem juz zmeczona. Tyle dzieci jest u nas Niko ciagle biegał :)
siostra zrobiła dobry deser. Gotowane maliny z miodem, serek mascarpone. Tylko te maliny na koncu odcedziła. Na spod szklanki wklada sie maliny potem serek i na wierzch ten sok z malin pychota nie slodkie, kwaskowate ale syte. Tylko nie wiem czy czegos do serka nie dodawała jeszcze... :)))))

reklama
zobaczcie co znalazłam
"Właściciel jednej z poznańskich kamienic chciał wyrzucić z mieszkania lokatora, który od dwóch lat nie płaci czynszu. Przed eksmisją na bruk mężczyznę uchroniła interwencja policji i stowarzyszenie pomocy eksmisyjnej. Do końca marca w Poznaniu obowiązuje bowiem zakaz przeprowadzania eksmisji."

A mnie właśnie to stowarzyszenie chce wypierniczyć:szok: tylko Pan kupił dom jako osoba prywatna i to ta różnica

Do góry