reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hello,
ja dzis na zajeciach...ale szybko zlecialo, dobrze ze chmurzasty dzien to mniej szkoda bylo siedzenia w sali, wygralysmy z kumpela ksiazki za najlpesza gre planszowa przygotowana na zajecia - wiec chociaz tyle mi sie dostalo za to ze w srode z wami na placu bawic nie moglam!
Teraz u nas kolega i chyba pizze bedziemy zamawiac, bo Na-Tuska mi wczoraj smaka narobila:)
A Basia dzisiaj zasnęła, po 10 minutach noszenia i za pierwszym odlożeniem do łóżeczka:D i mi nie wstawała, a wczoraj po wielkich bojach ale nocke w łożeczku, więc może to przez ten katarek:p
Julia trzymam kciuki za Ciebie!!!!

reklama
Marciaa ale smak narobiłaś tym deserkiem
a050.gif

Skrzat jeszcze troche i Basiunia przekona sie w 100% do łóżeczka.

Julia ja ci sernik ty mi pizze? Mieniamy sie?

Mówie Mojemu "Kochanie zrób jakąś pyszną kolacyjke" no to poszedł i zrobił .... bułki z masłem, serem, salami i ogórkiem konserwowym :sorry2:

my niedawno wróciliśmy z imprezy. padam na pysk... jutro leniwa niedziela!
no chyba że ktoś zaprasza??:p

co do deserów itp. to przedstawiam moj kolejny wypiek...

Cześć!

Mąż jeszcze w pracy, Mała znowu zasnęła w łóżeczku a ja sie dobudzam.
Plany na dziś to jechać do kowbojskiego miasteczka. Mam nadzieje że będzie można pojeździć na koniu bo ja już tak dawno nie jeździłam.
Ilonka cukiernie otwórz. Piękne torciki robisz.

Miłej niedzieli!

dzien dobry...

ale sie pogodny dzien zapowiada dzisiaj:-)

moze jakis spacerek z Gaba zrobimy:-)

Ilonka super te twoje torty, zdradz mi ta masa to cukrowa czy marcepanowa? i czy ty ja robisz sama czy kupujesz gotowa? bo super sa te twoje wypieki,zdolniacha z Ciebie:):-)

a my same do jutra jestesmy J. ma sluzbe:-( jak ja nie lubie byc sama...

oki to milej niedzieli:-)

Skrzat9 a wczoraj w radio mowili ze tam u was w tym "Skrzacie" jakis dzien otwarty czy cos,ze jakeis zabawy i wogole dla dzieciaczkow byly i dla doroslych.... a te maisteczko super,moze i my sie kiedys wybierzemy tam.

MamaGabi oni w tym Skrzacie co jakiś czas takie akcje robią. Ale drogo w pień tam mają i kompletnie nie przygotowanych sprzedawców. Jak poszliśmy kiedyś tam kupować bujaczek to babka nie była w stanie mi powiedzieć który buja automatycznie, który ma melodie a który wibracje :sorry2:
Jak tam dzisiaj twoje skarby?

Monia http://www.country.poznan.pl/index.html

reklama
Dzien dobry:)
To mala zaczela sie wkoncu budzic tylko raz w nocy:)
wczoraj bylismy u moich rodzicow na grillu wiec sezon grillowanie rozpoczety:D

skrzat910 a gdzie to kowbojskie miasteczko? jest moze cos o tym w necie?
Milego dnia dziewczyny:)

Do góry