reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a ja jaszcze mam czas-Zosia śpi:)
Ilonka o rzesz!masakra z tą ścianą;/
co do bucików i takich zakupów to ja zazwyczaj załatwiam wszystko w plazie i pestce tzn zazwyczaj udaje mi się załatwić:)
skrzat tak jak ilonka pisze musisz być twarda bo inaczej dzieciak wejdzie człowiekowi na głowę jak tak miałam z oduczaniem nocnego karmienia i jakoś poszło!!! troszkę popłacze i potem będzie luuuzik

hej,
no dzięki dziewczyny za rady, wiem ze trzeba byc konsekwentnym ale nie wiem z czego to wynika wczesniej nie bylo takich problemow odlozona i spala, a przedwczoraj ja 2h probowalam odlozyc, na moich rekach spala w lozeczku momentalnie na brzuch i wstawala i stoi z zamknietymi oczami, masakra jakas, nie wiem skad jej takie cos...zoabczymy, mam nadzieje ze wroci do normy, spania o 20 tez nauczyla się sama;) a sila nic nie dalo sie zrobic!
Do mnie zaraz kumpela przychodzi bo gre planszowa na zajecia na jutro musimy zrobic, nie chce sie szok, weekend w salach na uczelni, a pogoda ma byc taka piekna!

Witam sie
Młoda wreszcie zasnęła, spała dzis do 8:30 wiec teraz niechcetnie szla spac, ale wkoncu sie udalo. Moj znowu w trasie- miałysmy jechac z nim ale wkoncu odpuscilam
A dzis mial nasz kierowca maly wypadek- nie z jego winy na szczescie. Tir wjechal mu w bok i caly bok skasowany. Szczescie ze dostaniemy z ubezpieczalni siano ale to potrwa a auto wyglada masakrycznie!!! W sumie dobrze ze jemu sie nic nie stalo bo jeszcze bym miala chlopaka na sumieniu.
ale jak zadzwonil to myslalam ze jaja se robi na prima aprilis ale jak przyjechal i zobaczylam to jednak nie prima aprilis.
Dobrze ze mamy inne auto ktore moze jezdzic.

ja sie musze wziasc za sprzatanie chaty bo brudem zarasta. A potem skoczymy z Lula na zakupy po pieluchy i inne *******y.

karola no to faktycznie kiepska sprawa dobrze że kierowca jest cały, a odnośnie prima aprilis to mnie sąsiad chciał nabrać że będą mieli drugie dziecko i powiem wam że strasznie się ucieszyłam i już chciałam m nagadać żebyśmy też mieli ( wiem wiem idiotka ze mnie:p)
skrzat kurcze to faktycznie że tak z dnia na dzień a czy biliście w przeciągu 2 tyg na szczepieniu? może to jakaś reakcja czy cuś??hm... może taki kaprys? z dziećmi mi to czasami już nic nie wiadomo...

m właśnie dzwonił że już się przebiera i zaraz będzie:))) zakupy jednak robimy w Jarocinie;/ dobra teraz już na serio spadam:)

Karola nie fajnie z tym wypadkiem. Dobrze sie kierowcy nic nie stało. Udanych zakupów.

Natuska ja też chce na ryby ale sie swojego doprosić nie moge. Ostatnim razem spuściłam mu łomot ilością złowionych karpi i pewnie teraz sie boi powtórki z rozrywki.

reklama
Do góry