reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!
Mój mały osrusek walnął poranną mega kupe. Trzeba było wszystko przebierać. A jaki mega głód był po tej kupie że aż 220ml kaszki wytrąbiła i jeszcze patrzyła czemu sie już skończyło. Teraz sie bawi na podłodze a ja sobie kawusie pije. W sumie najchętniej to bym sie do wyrka walneła spać ale sie nie da. Coś nie wyspałam sie dziś.
Póki pamiętam musze zadzwonić do dentystki i sie umówić na remanent w paszczy i niech mi zobaczy dziąsła bo mnie przy jednykach górnych bolą.

Marciaa udanej próbnej jazdy.

Guziczek wracaj do nas bezpiecznie i pozdrów szanownego tatusia.

reklama
hej dziewczyny,
Podłączyli mnie do neta;) Świat wrócił!
Nie czytam, bo nie jestem w stanie nadrobić tych 50 stron!
Dla wszystkich życzę dużo zdrówka:)
U nas ok, ale Basia katarek ma, byłysmy wczoraj w przychodni na oskrzelach czysto i juz humor lepszy:)
Jedyne co mnie martwi to wlasnie to, że od 3 dni nie moge jej odlozyc do lozeczka:( OD razu z zamknietymi oczami wstaje i nie ma na nia rady:( Nie wiem co jej sie porobilo, ostatnie dwie noce spala z nami, masakra jakas!!!
Miłego dzionka wszystkim zycze;) i bede zagladac bo steskniona!!!

Marta fajnie ze wyniki, wszystko ok. :)
daj znać jak wrażenia po jeździe próbnej:)

Skrzat
witam ponownie:) co do sprawy z łóżeczkiem to niestety ale jeśli chcesz zeby znowu spala u siebie to musisz stanowczo ja odkladac, jak zacznie marudzic (mocno plakac) to wez na rece i uspokój, poźniej znowu odłóż. nistety jeśli ulegniesz to juz po tobie, i bedzie jeszcze ciężej ją oduczyć. mała w końcu spasuje... :)

Skrzat9 zasrany poranek mówisz:) hehhehe

ahaaa powiedzcie mi gdzie widzialyście te alladyny/pompy spodnie, bo wczoraj byłam w kincrosie i ani w H&M nie było ani w reserwacie...ani new yorker:/ w orsay było coś podobnego tylko ze ostatnia para:/

w H&M fajne tenisówki dla dzieci . niestety jeśli chodzi o adki czy nicke to żadnego wyboru!!! masakra! chyba będziemy musieli do panoramy skoczyć za butami dla Filka. eh
w Bartku byly ciekawe za 180zł. tylko nie wiem czy młody potrzebuje takie korekcyjne buty jeszcze....

Ostatnia edycja:
Ilonqa no widocznie h&m wymiotło to co się ostatnio tam działo to szok.
W Panoramie nic a nic nie ma- odradzam. Byłam ja, mama i kolezanka w pon i mowi ze syfilis ;-)

Na razie jechałam wózkiem przed domem he he he:-D na kostce brukowej i czad. Taki lekki :szok: rączki mi bardzo pasują tzn ich ułożenie <jedyny minus ze są piankowe>, kosz fajny, bo dosc spory jak na te co miałam. O kołkach sie nie wypowiem bo to w miescie musze wyprobowac ale ogolnie super:)

łee to ja juz nie wiem gdzie sie wybrać na zakupy.

Marta no to fajnie że jesteś zadowolona...i wózek się spradza. daj linka jak on wygląda?
jeśli chodzi o miasto i przejazd przez kostkę typu kocie łby czy jakoś tak..to jest masakra. nie wspomnę o zapadaniu się w kółek w tory. to urok parasolek. niestety co duże pompowane kółtka to duże:) no ale i tak takie wóżki fajne bo małe lekkie:)

Skrzat tak jak mówi Ilonka w tym kładzeniu do łóżeczka trzeba być konsekwentnym. Pierwsze 2-3 nocki będą ciężkie a potem Basiula skapituluje.

Ilonka wczoraj w Pepco widziałam spodnie podobne do tych co chcesz.

Marciaa to fajno że pojazd przypasił.

reklama
Ilonka Picasso ci rośnie ;-) Nie denerwuj sie. Wreszcie wyrośnie z tego malowania po ścianach.

A moją Małą zaczyna roznosić. Już sama nie wie czy chce sie bawić czy spać. Trze oczy, piszczy a po chwili urzęduje z zabawkami.

Do góry