reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc:-)

wlasnie wrocilam z mala od lekarza, naszczescie narazie sie poprawia,mam ja tylko mocno oklepywac,ale kurde jak??? jak ona zaraz sie tak drze ze masakra...no ale trudno bede chyba musiala stopery w uszy i heja... mala wlasnie spi...

Karola niefajnie z tym wypadkiem:-( dobrze ze sie czlowiekowi nic nie stalo...a swoja droga to tak na drodze jest ty mozesz jechac ostroznie a jakis debil spowoduje wypadek:wściekła/y:

Skrzat
dziewczyny dobrze mowia z ta konsekwencja tylko ze ja jestem miekka i u mnie tez nie zawsze wychodzi tka jak ma byc...teraz przez ta chorobe Gabi,zaspypiala mi na rekach bo inaczej sie nie dalo katar ja dusil zaraz i teraz tak ma ze chce na rekach byc usypiana...no jak tylko calkowicie jej przjedzie chorobsko to bede ja przywracac do normalnosci.

Ilonka
jaki artysta ci rosnie? a czy te kredki sa zmywalne???

Natuska pytalas sie o ten czosnek... wiesz nie odwazylam sie go postawic ze wzgledu na smrod...nienawidze czosnku ani jego zapachu..

Guziczek milego pobytu u taty i wracaj szybko bo mam nadzieje ze malej przejdzie to od pon na spacerki:laugh2:

a i nasze sanatorium stoi pod znakiem zapytania:wściekła/y: bo jezeli Gabi nie wydobrzeje to nigdzie nie pojedziemy....wiem zdrowie dziecka najwazniejsze ale santorium tak dlugo zalatwialismy a juz za chwile moze nam calkowicie przepasc... no coz...zobaczymy....

eh zapomnialm, w rossmann od wczoraj sa obiadki bobovita 3+1 za 4,29 wiem ze nie na tym watku ale tak mi sie przypomnialo to wam pisze

reklama
Dziekuje kochane za wszystkie rady... ale tak woogle to katarek juz prawie minal Gabryni tylko ma gardelko pelne wydzieliny i dlateog musze ja oklepywac:) ale na przyszlosc jak znalazl takie rady:)

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

Pozwole sobie wam pokazać mój nowy nabytek. Zboczonego fikusa bonsai
SAM_0246.jpg
A to pomysł Męża by Małej kupić czapke z daszkiem. Małe wielkie joł :-D
SAM_0254.jpg

reklama
Do góry