reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
No mój mały potworek poszedł spać!
Ja się zażeram feta znowu :)
Cały dzień lenistwa dobrze mi zrobil, ale jak patrze na naczynia teraz te brudne nie umyte to az mi wstyd ale co tam :)
zgasilam swiatlo w kuchni i juz ich nie widze :)

Mój tez do pracy na 3 chodzi ale jest w domu juz 7-8 :) Ale potem do drugiej niestety wiec za duzo go w domu nie mam ;p

edit:
Natuska ty to masz zdrowie!!! Zawstydzasz nasz- wiekszosc nas po jednym dziecku i sie niechce na spacer isc a ty z dwojka latasz jak nakrecona :)
Skrzat ciekawe co to?! trzymam kciuki zeby sie okazalo nie grozne.
Ajentka brawo za ząbka! Nikosia oczywiscie nie twojego ;p

Ostatnia edycja:
heheh Karola Marcelka kochana, Nikoś to Marciowy:-D

Dobranoc dziewczyny. Jutro mogę się nie odezwać bo od 15 do późna w pracy. Spokojnej nocki na dziś.
Tygrynka Daj trochę odpocząć męzusiowi:-D

hejka
ja na chwilke
u lekarza OK za 6 mies wizyta juhu. Mam tylko jesc morskie ryby tonami...
natuska...maclarena kupilam jest superowy jutro jazda testowa..
masakra padam na twarz ide spac obym przespala całą noc bo 3 nieprzespana noc to kiepsko to widzę...

hej dziewczyny :)
aaa wy takie aktywne a ja czasami taki leniwiec..;/ aż wstyd;/
marcia super że w końcu się zdecydowałaś i kupiłaś furę Nikiemu!

Ja dziś uciekam na weekend do taty więc do napisania w poniedziałek!!
Miłego weekendu dziewczyny!!

reklama
Do góry