reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
i faktycznie dzisiejsze zapowiedzi pogodowe sprawdziły się, jest ślicznie ciepło i słonecznie :rofl2::-):rofl2: tylko spacerować i korzystać z pogody

dzis bylo bosko....:tak::tak::tak:
oby jutro tez bylo fajnie...
bede jarzebinko w Twych rejonach,pisalas ,ze bawisz sie z synkiem w parku Jordanowskim,a to obok szpitala na Szamarzewskiego,tak?Jutro mam kontrole u torakochirurga.
slowiczku -juz zajrzalam i w koncu sie zamelduje;-).Acha,Zuzia zastanawiala sie dzisiaj,jak Gabrysia ma na 2 imie?

U mnie powoli.
Zuzia juz zdrowa.Hania nadal smarka.Mamy nowa rybke <bojownik BANAN dokonal zywota>.Tym razem to bojowniczka i ma na imie Marta.Zuzia nadaje imiona.Ja do piatku na zastzryki bede chodzic,a juz mnie zad boli.POprawy nie zauwazam jakiejs wielkiej,rzeklabym,ze reka mnie boli mocniej.Moja mama wraca do Warszawy 29 wrzesnia.

BIEDRONKA - ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!

Oj Katuś to życzę miękkich poduszek pod pupę :cool2::cool2:

a dzień faktycznie był boski, dzisiejszy od rana nie wyglada na podobny, choć teraz się rozjaśnia, więc może akurat .....

moje dziecko właśnie nauczyło się dawać pokaźne całusy, takie wiecie z cmokaniem, w policzki i po ojcowsku w czółko, więc jest śmiechu co niemiara

miłego dzionka Wam życzę :-):confused::laugh2::happy:

hej dziewczyny :tak:
pogoda i dziś prześliczna :tak: szkoda, że zapowiedzi pogodowe na następne dni są takie niemiłe :baffled:

Katko a może z tymi zastrzykami to jest tak, że musi poboleć, żeby potem się poprawiło :confused: w każdym bądź razie życzę dużej poprawy do czasu zanim Mama wyjedzie :-)

Słowiczku ja co prawda nie mama 2003, ale zajrzałam :-p:cool2: teksty Waszych dzieci mnie rozwaliły :-D nie mogę się doczekać kiedy moje małe zacznie mówić. cokolwiek, bo na razie on głownie bełkocze coś w swoim języku. naśladuje kilka zwierzątek, ale komunikację opiera głównie na wskazywaniu paluchem ;-) widać uznał, że rodzice są strasznie tępi i lepiej się z nimi rozmawia za pomocą gestów niż mowy :-p

miłego dnia życzę :tak:

aaaa, a gdzie się podziały: Biedronka, Wanda, Kkatasia :confused::confused::confused:

Cześć dziewczyny :-):-):-)

No niestety Jarzembinko, nie mam czasu nawet nic napisać :-(Ciągle coś się dzieje... W weekend byliśmy bez dzieci, w piątek pojechały do moich rodziców, więc w piątek imprezka, w sobotę jechaliśmy na wesele w okolice Włocławka można powiedzieć, w niedzielę odbieraliśmy dzieci od rodziców i do domciu. Także weekend zawalony.
Wczoraj było tak ładnie i ciepło, że pojechałam z dzieciakami na spacer na Maltę :-) Także niestety na nic czasu nie mam..
Teraz też już zmykam, ale pozdrawiam Was bardzo gorąco :tak::tak::tak:

Dobry wieczór:-)

Poklikam sobie troszke.
Jestem po kontroli u torakochirurga - :tak:.Wszytsko pieknie mi sie zagoilo <no plucka mam nowki cewki:cool2:>,moge powoli zaczac normlanie funkcjonowac,podniesc dziecko,itp.Oczywscie bez wariacji,ale i tak fajnie.Te pelne 3 miesiace musza oczywiscie uplynac,ale wiecie,od tych pewnych zezwolen i tak mi lepiej i tego,ze nie jestem we wszytskim uzalezniona od kogos.....
Z reka,jak sie wyrazil,jest mu bardzo przykro,bo rzadko to sie zdarza <podczas zabiegu bylamm.in.zwiotczona i za mocno mi ja naciagneli>,potrwa to kilka miesiecy,a to ze boli mnie teraz mocniej,to wynik wlansie tych zatrzykow i tego,ze nerwy zaczynaja mi sie regenerowac.Co mnie cieszy...

Leyna - jeszcze zatesknisz,za ta cisza albo niezrozumiala mowa....Zuzi buzia sie po prostu nie zamyka, a jej wytwory i pytania ,sprawiaj czasem,ze uszy pekaja:cool2:

BIEDRONKA - odezwe sie w jej imieniu,pewnie sie nie obrazi.Chwilke z nia wczoraj rozmawialam.Nadal pracuje,teraz na rano,wiec nasz biedny owadzik o 4 musi wstawac:eek:.W weekend do szkoly leci.Zabiegana/zafruwana jest i zmeczona.

Buziam WAS w nosy.
Katka:ninja2:

Leyna- to sie bede podlizywac:cool2:..hyhy,ladnie na tej trawce wygladacie razem:-).Zajrzalam sobie do reszty zdjec,wszytskich nie przejzalam,ale wpadlo mi szczegolnie w oko,to Dziamdziaka przy metalowych kolkach,gdy pada na niego swiatlo zachodzacego slonca.Miodzio.
I mam pytanko,czy to zdjecie bylo robione obok Areny,przy kolkach Olimpiskich?
Pytam sie dlatego,bo jestem ciekawa czy nadal jestem spostrzegawcza:cool2:.

reklama
Dzi9ękuję jarzebince za zaproszenie i dołaczam do tego forum. Witam wszystkie mamy z Poznania tutaj aktywne. Moje bobo trzeci tydzien w żłobku a ja pierwszy tydzień w pracy.tutaj mam troszkę wiecej czasu niż w domku aby napisać. :-D

Do góry