reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dziewczyny jak by któraś wiedziała gdzie dostanę tani ładny dobry (hehe:p) garnek do gotowania na parze to poprosze o namiary :D

zmykam spać, dobranoc!!

reklama
hej dziewczyny
Julia cieszę się ze już jesteś :)
Tygryś dodaję brokuły ale szpinak też może być wsadź to na co masz ochotę:)

My tym razem kasę z pitów wkładamy w samochód;/ więc tylko teraz wybierzemy się w góry, a tak to każdy pieniężny dodatek idzie na długi lub samochód.

Uciekam poczytać ploteczki

ja również witam się z rana , dobrze że mam dziś wolne bo mała znowu się rozchorowała :-( ma temperaturę i kaszel masakra, ja z nią zwariuję :-(

Hej!

Nocka super! Młoda dopiero co sie obudziła i sobie śpiewa w łóżeczku. Dzisiaj pierwszy raz dostanie do porannego mleczka kaszki. Powoli wycofujemy mleko na rzecz innych pokarmów. Jedno już wypało jakiś czas temu i dajemy słoiczek.
Aha bo bym zapomniała sie spytać. Czy to możliwe żeby pierwszy ząb jaki wyjdzie to trzonowy? Wczoraj wieczorem jak smarowałam dziąsła to poczułam z tyłu taki twardy wzgórek.
I jeszcze drugie pytanie. Co sądzicie o Zyrtecu w kroplach dla dzieci?

Miłego dnia!

dzien dobry:)

nocka praktycznie nieprzespana bo Gaba chora:( woda z nosa,kaszel... na 12 do lekarza.

Skrzat9 ja w sprawie Zyrtecu nie pomoge... nie wiem jak to jest z podawaniem go dzieciom.
a dla Gabi juz gotuje obiadki,sama bo ze sloiczka tylko deserki chce jesc a zuki sama robie,poza tym Gaba zajada sie juz chrupkami kukurydzianymi i pietka chleba:-) zupki narazie proste,ziemniak,marchewka,kawalatek pietruszki i wczoraj byl koperek.

Rikapa zdrowka dla Ritki:) teraz taki moment ze dzieciaczki tak choruja...

Skrzat910 z tym zyrteckiem nie pomogę , moja nigdy nie brała :-( a z zębami to różnie nie zawsze jako pierwsze wychodzą z przodu :-)

mamaGabi85 no tylko że mała często choruje niedawno jelitówka wcześniej grypa po prostu ech szkoda gadać już opieki nie mogę wziąć bo mnie szef wywali :-(

Rikapa i MamaGabi zdrówka dla skarbeczków! Dajcie znać co lekarz powiedział.
MamaGabi ty sie nie boisz dawać chleba? Przecież tam jest dużo glutenu. Ja sie boje że mi sie moja uczuli.

Ja sie tak patrze i myśle czy i gdzie iść na spacer. Obiadu nie musze robić bo mam wczorajszą pizze.

Hej Skrzat mi teraz lekarka zapisala Zyrtec i powiedziala ze przy kazdym katarku albo jak cos pyli mozna dawac
10 kropelek na noc

My pospałyśmy do 7:30, ja wlasnie wyszlam spod prysznica i czuje sie jak nowo narodzona.
:)
dzisiaj kontrola u lekarza i zaraz rozniose ta moja przychodnie bo dzwonie od rana zajete, w piatek dzwonilam pol dnia to nikt ne odbieral!

grrrr
chyba musze znalezc inna przychodnie

Mam nadzieje ze sie ociepli dzisiaj i pojdziemy na spacerek, naarazie zimnota

Skrzat9 nie boje sie dawac jej chleba bo ona tylko se memla ta pietke albo skorke od kromki jezdzi se po dizaslach a wez jej zabierz to tak zaczyna piszczec ze szok:) ta dawka glutenu co trzeba podawac to jest ekspozycyjna:) potem przeciuez zwiekszasz dawke...a dostala raz pietke nic jej nie bylo to dostaje co pare dni taka pajde:)

Boziu co podchodze do malej z pielucha labo husteczka nos wytrzec to ta i sie rzuca...nie daje sie nosa wycierac...a o plukaniu wida morska nie ma nawet mowy:( mam nadzieje ze lekarka przepisze cos co szybk onam pomoze bo 6 kwietnia mamy szczepienie a potem to sanatorium i mam nadzieje ze mala wyuzdrowieje bo jak nie to m sam bedzie musial pojechac....

reklama
MamaGabi to ja też spróbuje tej mojej kluseczce dawać. Jak ja ci zazdroszcze tego sanatorium. Eh fajnie ci! A świeże, morskie powietrze może bardzo korzystnie wpłynąć na przeziębione dziecie.

Do góry