reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ale gnój!!!! Mała zasnęła po 16, ja sie położyłam kolo niej i wstałyśmy... pół godz temu!
No to teraz pewnie bedziemy grandzić do ho ho ho 23 tak mysle!

Teraz Lula wcina parówe ;D naładowała sobie do buzi, zaciska pięści i stęka ;D widok bezcenny

A Ja patrze sobie na tych debili w X-Factor . Ale beznadzieja

my pewnie wakacje w ostatniech chwili zalatwimy, ale powiem szczerze ze nie chce mi sie nigdzie jechac co najwyzej na weekendy wyskakiwac. chemy odkladac kase na dom...wiec wiecie ...cos za cos...no ale zobaczymy jeszcze

Skrzat9 to 3rocznica. we wtorek mamy:)) ciekawe czy wyjdzie mi to cos co chce z tortem zrobic, jak tak to zrobie fote i wam pokaze, jak nie to nie pokaze. ale to robic bede jutro wieczorem...wiec cierpliwosci:)

wlasnie ide na x-factor

Karola widok musi być super!:-D

Ilonka
to ja sobie pozwole złożyć życzenia już.

Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas ...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

marriage.gif

My na wakacje jedziemy do Boszkowo to napewno i we wrześniu nad morze jak nic nie wypadnie.

no lula śpi :-) mam nadzieje że dzisiejsza noc będzie lepsza.
Jula ja dzisiaj jestem też na teściową cięta !!!! Te baby to mają tupet!!! A jeśli chodzi o wakacje to może morze i góry :-)

Robię kolacje dla małża bo dzisiaj ostatni dzień jego weekendowej pracy huurrraaaa!!!! jeszcze z kumplami pożegnalne piwko pije ale niedługo wróci :-) Póki co idę oglądać Xfactor

Edit Ilonko to wszystkiego naj naj z okazji rocznicy i życzę pysznego, pięknego tortu !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrynka ja narazie odpadam ze spotkanek z wiadomych przyczyn:-(

to czekamy aż będziecie mogli!! co się odwlecze nie uciecze, a będzie coraz ładniej na dworze:tak:

skrzat ma żeby zapłacić ale Ona lubi "dostawać" kase od innych:sorry:

fajna kobieta:confused2: i jeszcze brać od Was teraz, w takiej sytuacji i w ogóle:confused2::confused2::confused2:

Tygrynka moj foch drugi ale pierszy wiec się liczy jako pierwszy, nie gadaj ze Ty pierwsza fo****esz":p

eee nie zrozumiałam??:eek: tak czy tak - ja byłam pierwsza :-p:-p:-p

wyjeżdżacie gdzieś na wakacje?

my pod koniec lipca wybywamy na cały miesiąc z Poznania - 2 tyg na Mazurach i 2 tyg nad morzem w Karwii, już nie mogę się doczekac i odliczam dni:-D plus wyjazdy na weekendy itp;-)

3rocznica. we wtorek mamy:)) ciekawe czy wyjdzie mi to cos co chce z tortem zrobic, jak tak to zrobie fote i wam pokaze, jak nie to nie pokaze. ale to robic bede jutro wieczorem...wiec cierpliwosci:)

no to trzymam kciuki za powodzenie, a życzenia we wtorek dostaniesz :-p ciekawe co tam kombinujesz...

do Sebastiana chyba dzisiaj dotarło że od paru dni nie ma cyca w dzień (poza przedrzemkowym) i się żałośnie popłakał i powtulał:sorry::sorry::sorry:

Do góry