reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Sempe ja też nie mam takiego nosidła :-)
Ja też jestm fanką dobrej kuchni namiętnie oglądam BBCLifestyle i żałuje że nie mam Kuchni.Tv w n-ce :-( uwielbiam programy kulinarne, i czerpię z nich inspirację :-) R. twierdzi że dobrze gotuje ale ja bym chętnie poszła do szkoły kulinarnej, właśnie wczoraj rozmawialiśmy, że z chęcią poszlibyśmy na jakiś pyszny obiad do restauracji. Moja teściowa tak dobrze gotuje ja nigdy nie osiągnę takich samków!!!

reklama
sempe wiesz co ja też byłąm w górach z moją małą i my nie kupowaliśmy tylko wypożyczaliśmy nosidło turystyczne za 20zł na dobę więc wejdź na stronkę do miasta gdzie się wybierasz i może będą tel do wypożyczalni sprzętu.życzę udanych wycieczek i pięknych widoków:-D:-D:-D:-D

sempe ja też nie mam - zazdroszcze wypadu w góry :)

mała usnęła po 14 ma ktoś nr tel do Marciaa jak tak mogłabym na pw chciałam tylko powiadomić, że mnie nie będzie na placu - szkoda bo już się nastawiłam , ze tam zajrzymy .

my po gołąbkach w sumie bardziej ja bo Zosia tylko podłubała;/ jednak tłumaczę to tym że to nie jest jej pora obiadowa... pewnie o 16 się upomni puki co baraszkuje w lego:)

a ja zapomniałam co komu chciałam odpowiedzieć :p
pospaliśmy z małym, teraz obiadek wcinamy, kuraka z rożna :p a z chęcią bym zjadła takiego słodko-kwaśnego :D
Guziczek ja się jak najbardziej z Tobą zgadzam, mnie też pieniądze uszczęśliwiają zwłaszcza jak się pojawiają jak ich nie mam :D:D:D

No i sprzedaliśmy mondziołka-Asiu już chyba nie będziesz się bała ze mną jeździć?hahahah więc jesteśmy z kaską do przodu ehh jak miło:) eeeee ups zapomniałąm że mam jutro stomatologa na 14.30 (ja nadal z tymi zębami się męczę;/)
Co to za cisza kobiety?

chyba nikt z nami sie nie chce spotykac ;-)
dzieciaki pobuzowały...Marcelek czadowy w kulkach chichrał sie na maxa normalnie lezał i odpoczywał :) Niko zas wspominal sie po zjezdzalni :)
juz w domku a na 19 kosmetyczka czas zrobic stopy na wiosne :p:p:p

ps. nie cierpie gotowac :/ upiec upieke szarlotke, muffiny, sernik, albo bananowca nic wiecej :p

rikapa my mamy ten sprzecior zielony :) fajnie wyrabia ciasto :))))

reklama
rikapa kochana przepisow na necie pełno jak znajde linka z przepisem to Ci dam
ja kupiłam foremki takie gumowe co po wyjeciu myje i sa na nast raz :)))tylko mam białe bez wzorków a wiadomo ze wzorkami sa czadowe i apetyczniejsze...
ale jesli ci moge doradzic to muffing z nutella i orzechami był the best...robilam z budyniem, bananem i nie taie same

Do góry