reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Skrzat910 to ja bardzo chętnie skorzystam z pomocy :-) tylko ja taki trochę francuski piesek jestem nie wszystko lubię :-D

ja bym bardziej musiała się nauczyć jak kupować, np. jak wybrać dobre mięso itp...
Skrzat910 no tak mi się kojarzy jak pisałaś co gotujesz... ja z kolei wolę piec :D to kiedyś się umawiamy - Ty jakieś danie, ja ciasto :D

hej laski
uu o tym słaczu to nie słyszałam ale wiem że cytadela też nie jest bezpieczna;/
hehe co do gotowania to ja lubię ale nie na siłę jak nie mam weny to nie robię obiadu;p dziś mnie wzieło na gołąbki właśnie gotuje ryż Zosia śpi więc chcę to wykorzystać...
ee coś jeszcze miałam napisać... ale już zapomniałam.. sklera...aaa o pitach a ja składałam na początku marca i też czekam z niecierpliwością bo chcemy z tej kasy kupić części do auta... a z dobrej wiadomości to sprzedajemy dziś naszego staruszka hehehe:) jednak coś się odmieniło:)

za dnia na cyetadeli jest pewnie cisza i spokój ale wieczorem roi się tam od zboczeńców i innych recydywistów więc proponuję gdzie indziej wieczorne spacery;p

jeszcze tylko mogli by się streszczać z pitami i było by cudownie:))) jaka radość i co iech mi tu teraz ktoś powie że pieniądze szczęścia nie dają;p hahahaahahahhahahahhahahahahahaah

Tygrynka ja od przyszłego tygodnia moge latać. Tylko z tym moim pieczeniem jest tak że choćbym sie przepisu trzymała co do grama to mi zakalce wychodzą. Ale mięska i inne dania niezłe mi wychodzą.
Rikapa to na kiedy musisz sie nauczyć gotować?

Guziczek oby tak dalej!!!:-)

reklama
Do góry