reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Aqq :-) dziewczyny gdzie się podziałyście??

Słowiczek, Katka, Biedronka, Jarzebinka, Wanda, Kkatasia.....

podupada znów coś wątek poznański...

reklama
Leyna, melduję się na wezwanie!!!

po prostu w pracy od wtorku byliśmy odcięci od sieci, a oczywiście jest okres urlopowy, więc jednego nie ma, drugi fachowiec na L4, a reszta tak zapracowana,że tragedia, ale dzisiaj łaskawie znalazł sie w końcu specjalista i przywróciła nam "okno na świat" - więc jestem

Lilka, ja niestety Ci nie pomogę, bo za krótko mieszkam w Poznaniu

a wogóle to zastanawiam się,czy nie przedłużyć sobie troszkę popołudnia piatkowego i nie urwać sie troszkę z pracy, bo jest taka śliczna pogoda - słoneczko i lato?!?!? ;-):-)

a ponieważ małego mam u rodzicow to mamy wolne wieczory, dzisiaj wybieramy się na koncert na PL. Wolności ( akcja POLSATU - podziel się posiłkiem), może jakaś knajpka, jakieś lody, wolny wieczór jak za czasow bez malucha, prawie jak randka!? a wy pamietacie jeszcze takie wolne wieczory? a teraz czesto macie chwilkę i możliwości na takie wyjścia tylko we dwoje, np. kino, albo chociażby lody w kawiarence?

Jarzebinka ja niestety nie pamiętam już tych czasów, kiedy wieczory były wolne... wiecznie zalatana jestem, nawet nie odpoczęłam w czasie urlopu, bo załatwiałam wizyty u lekarza swoje, Piotrka i psa...

na koncert bym się wybrała, ale samej jakoś tak nie chce mi się, a z Sz iść nie mogę, bo nie mamy z kim zostawić Piotrka :-(

od września zaczynam szkolenie w weekendy (przez 7 miesięcy), Piotrek pójdzie na basen, więc w ogóle czasu nie będę mieć...

a pogoda dzis śliczna, więc jak możesz to sie urwij z pracy :tak:

Witam Was kochane poznanianki :-)

No trochę mnie nie było, byłam tydzień u rodziców... Potem znowu, nie zaglądałam sporo czasu, ale nadrobiłam i jestem na bieżąco :-)

Witam nowe foremki :-):-):-)

Katka - i jak się czujesz ? Mam nadzieję, że coraz lepiej. Mocne uściski w Twoją stronę kochana :-)

Jarzembinka - ech jak ja Ci zazdroszczę. Bardzo chcielibyśmy dzisiaj jechać na ten koncert, ale Paulina raczej nie wytrzyma... a w ogóle problem z parkowaniem może być, pewnie daleko będzie trzeba iść z dzieciakami... Niestety siostra w Irlandii siedzi i wraca dopiero za 15 dni, więc nie mamy komu zostawić dzieciaków :-:)-:)-( No ale może się wybierzemy tak czy siak, to się jeszcze zobaczy..

Pozdrawiam Was gorąco i zmykam obiadek robić ;-)

cze dziewczynki
pozdrawiam WAS :)
dzis sobie usiadlam,a tu taki ruch :-)
czuje sie dobrze,choc roznie:eek:
nie bede ukrywac,ze boli mie,osttanio szczegolnie zebra,chyba mi sie nastawiaja po zabiegu,wiec duzo musze lezec i na razie mam reke lewa na temblaku,bo mam porazony bark po zabiegu.W przyszlym tyg ide na sciagniecie osttanich szwow i dowiem sie co dalej z reka jak mi samo nie ustapi...

moje corcie maja sie swietnie
pozdrawia Katka :ninja2:

dziewczeta,czemu tu taki zastoj???

Leyna - oszczedzam sie nadal....
BIEDRONKO - dopiero wczoraj odczytalam Twego sms.Ale nie mialam jak odpisac.Moj telefon albo szfankuje albo protestuje albo zwariowal.Od tygodnia pokazuje mi godzine 00:00.RAz dziala a raz nie...Chyba rzuce nim w jakiegos golebia...

u mnie oki
odzyskalam sily na spcerki co mnie baaardzo cieszy,bo jeszcze w zeszlym tygodniu,marsz 15 minutowy mnie wykanczal...musilam wracac do domu,bliska omdlenia... i co jest fajne ,ze nie chodze juz tak sztywno i mniej ciagne reke,barku w dol,choc nadal musze nosic ja w temblaku:-(,tu nie chce nic ustapic...
obolala jestem jeszcze troszke,ale od czego jest ketonal;-) hehehe

Moje dziewczeta maja sie swietnie,choc Zuzia osttanio marudzi jak przed @.

Slowiczek,zyjesz?

Pozdrawia Katka:ninja2:

Katuś, super,że jest coraz lepiej, a będzie jeszcze lepiej, wytrwałości i słoneczka, uściski

a jakbyście dziewczęta nie wiedziały, co zrobić z wolnym popołudniem, to ponieważ już słońce mocno nie grzeje, polecam Wam wycieczkę do Ogrodu Botanicznego, można pospacerować, zjeść loda a jest dla maluchów nawet plac zabaw, żaden wypas, dwie atrakcje i piaskownica, ale fajnie można spędzić czas w rodzinnym gronie, POLECAM

POZDROWIENIA Z WAKACJI

... zabawa na plaży była super i ten piasek i te baby z piasku...
my.php
[/URL][/img]

... a bajki w pochmurny dzień czy wieczorem też były super, szczególnie KRECIK...

...myślenie ma przyszłość?...

... i znowmu ciężko pracuję...

...i oto cały ja KACPEREK...

reklama
... w mini ZOO...

...ale jazda...

... ja i moja minka z językiem...

...chyba coś mi rośnie na plecach...

POZDROWIENIA Z WAKACJI śle Kacperek

Do góry