reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Moje dzieci już śpia ;D
a ja zatopię się chyba w łózeczku oglądając YCD

Jutro lekarz Luli i zobaczymy co powie.
Natuska raczej nie wyjde jeszcze z mloda a nawet nie mam jej z kim zostawic zeby pospacerowac z toba, wiec nastepnym razem ;p

edit
Dobranoc ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Kupę czasu tu u Was się nie odzywałam ale ciągle praca i praca, no i roczek po drodze także przygotowań sporo. Postaram się być teraz w miarę na bieżąco. Podczytałam że dołączyła tu mamusia z Kozich, ja także z tej miejscowości więc jak co to na wspólny spacerek piszę się jak najbardziej:tak:. Dziewczyny mam pytanko wiecie może czy Coccodrillo w Malcie jeszcze istnieje bo ostatnio co byłam to zamknięte i teraz nie wiem czy nie wybrać się do Plazy wiecie coś może w tym temacie?
Marciaa Jak wyglądasz z piątkiem bo ja mam free?;-)
Agatka Wiem że łatwo się mówi ale pozytywne nastawienie potrafi zdziałać cuda, mąż młody, zdrowy na pewno znajdzie pracę! Życzę tego jak najszybciej.
Spokojnej nocki!

hej dziewczyny,
Ale wczoraj cisza na forum, niesłychane!
Ja już wstana, Basia od 6 nie śpi, ale 1 pobudkę juz o 4:40 urządziła ale spacyfikowałam ją na godzinę w łózku z cycem!
Teraz grandzi na kocu pewnie za jakąś godzinkę zaśnie;)
Kupiłam jej wczoraj piramidkę z foremek IKEA za 7 zł, super zabawkę ma pochłonięta na maksa!
Jak u Was plany na dzisiaj?
Miłego dzionka wszystkim życzę!!!

Hej!
Ale naskrobałyście wieczorem:szok:. My wczoraj pojechaliśmy do kumpeli. Pogadałam sobie, kawke i drinka sobie walnełyśmy i od razu lepiej człowiekowi na duszy.
Dzisiaj jade na tomografie kręgosłupa także od południa głodówka bo trzeba kontrast podać.
Anielka już urzęduje na podłodze. Rozsmakowała sie w małej dżdżownicy od Brzoskwinki:-D.
Miłego dnia!

Nie zaglądałem tu przez kilka dni (miałem trochę spraw na głowie), przejrzałem pobieżnie co pisałyście, bo nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego ;).

Tygrynkahttps://www.babyboom.pl/forum/members/tygrynka-63138.html
dzięki za opinie o przedszkolu, w minioną sobotę byliśmy na drzwiach otwartych w tym przedszkolu i rzeczywiście super, bardzo nam się spodobało, Natalce zresztą też. Mam nadzieję że się dostanie akurat do tego przedszkola, plusem było by też to że mamy do niego bardzo blisko.

Widzę że umawiacie się na Cytadeli, my też często chodzimy tam na spacerki, głównie w weekendy lub ew. popołudnia późne, w ciągu dnia Nati w żłobku jest a my w pracy.

Chętnie zrobię zdjęcia na tej sesji zdjęciowej którą wymyśliłyście na Cytadeli, pod warunkiem że termin mi przypasuje, najlepiej w któryś weekend pewnie by było :).

No to tylko słoneczko, ciepełko, zgrać terminy i cykamy :D:D:D

Ajentka witaj znów :) i sto latek dla Marcelka!

witam się porannie :p Seba godzinę temu wstał więc się wyspałam :D
zaraz lecę z kumpelą na spacer, pewnie gdzieś po Sołaczu będziemy spacerować, albo na Rusałkę, bo to jej okolice :D
a jak z jutrem dziewczyny? kto dołącza do nas do szaleństwa na Czecha? :D

hej,
ja z basia na godzinke kimnelam, ale teraz jestem nietmna jeszcze brdziej ratuje sie kawka;P
co do jutro ja bym byla chetna, ale ma padac...

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie! A co planujecie jutro na Czecha?
Póki co słoneczko dopisuje, miło by było gdyby prohnozy o pogorszeniu pogody się nie sprawdziły. U mnie w domu właśnie wariacje trwają, Marcel goni psa i zabiera mu jego psie zabawki hehehe to dziecko jest niezmordowane. Lece!

Miłego dnia!

Do góry