reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej Mamuśki!
Nocka do kitu! Nie można sie było z dzieckiem dogadać. Często sie budziła z płaczem i nic oprócz mleka i lulania nie pomagało. Jesteśmy obydwoje kompletnie nie wyspani. Jeszcze dodatkowo żeby było mało dostałam @ więc już całkowicie dzień do pipy.

Tygryś ty masz 7 sezon? A pożyczysz?

reklama
to i ja się witam :-)
Lula pojechała z R. do żłoba a ja dzisiaj chyba wolne sobie robię bo się okazało że to nie pizza mnie zatruła a jest to chyba grypa żołądkowa R. miał to samo tydzień temu zatem super po prostu, nigdzie nie wyjdę bo jestem do sraczyka uwiązana :-( no coż ogarnę domek przynajmniej ;-)

dzień dobry...

Choć dla mnie wcale nie taki dobry :-( ryczę dziś od samego rana!!!

Pisałam Wam że Mąż dostał l4 do końca tygodnia, okazało się że do wczoraj miał umowę... Zadzwonił więc do firmy, żeby zapytać co ma robić, bo musi podać NIP firmy na to zwolnienie... Koleś powiedział, że da mu znać za ok godz.

Po 1,5 godziny Szef się nie odezwał... Więc T. zadzwonił... Pierwszych dwóch telefonów nie odebrał, a kolejne dwa od niego odrzucił...

Więc chyba nie przedłużą mu umowy!!! :wściekła/y::-(

tylko T. zarabia na rodzinę... Ja nie mam żadnego zasiłku...
On jest jedynym żywicielem rodziny... Co my teraz zrobimy?

Za co będziemy żyć?

Oczywiście T. nie chciał pracować w tej firmie... Cały czas szukał innej pracy, ale bez skutku...

I teraz jeszcze to!!! :no:

szok! Jak w ogóle można tak ludzi traktować?! Ale jestem wściekła... I przerażona...

Dobrze, że już większość rzeczy dla Dzidzi mamy kupionych...

Pozdrawiam Was Mamuśki... miłego dnia

Tygrynko mnie jakoś szał na Dr Hausa nie ogarnął...widziałam 2-3 odcinki i mi się nie podobały, nie wiem czemu?
Na-tuska piątek ale gdzie???? Puki co nie mam planów!
Tygrynka dziś Kopernika to będziesz blisko mnie, ale my do mamusi mojej na obiadek:p

bo House`a albo się kocha albo nie ogląda:-D widać jesteś w tej drugiej grupie;-) nie każdemu podchodzi:tak: a ten Jack Bauer? a oglądałaś Wyspę Harpera? fajny 13odcinkowy serial:tak:
no pięknie - Marciaa na Naramowice, ja stąd na Kopernika, a Ty stamtąd gdzie indziej :-Dniezła rotacja!
piątek = osiedle Czecha:-D

Tygryś ty masz 7 sezon? A pożyczysz?

no jasne! 1. SerialeOnline.pl - Polskie Seriale Darmowe Filmy Online TV :-D tylko nie oglądaj w Megavideo bo tam są limity (74minuty - półtora odcinka:-D), cykaj w linki przenoszące na inne strony;-)
lepszego dnia niż nocki życzę!!!

ja dzisiaj chyba wolne sobie robię bo się okazało że to nie pizza mnie zatruła a jest to chyba grypa żołądkowa R. miał to samo tydzień temu zatem super po prostu, nigdzie nie wyjdę bo jestem do sraczyka uwiązana :-( no coż ogarnę domek przynajmniej ;-)

buu biedula:-( ale dobrze ze się nie całusnęłyśmy wczoraj :-p

młody po wczorajszym mega zmęczony - spał do 9, a w nocy sam sie przenosił do swojego łózeczka:-D

Kozaczino zdrówka! Dużo pij by sie nie odwodnić i dietka lekkostrawna.

Tygryś dziękuje kochana!

AgatkaT
nie zamartwiaj sie. Sprawa na pewno sie rozwiąże i Mąż znajdzie super prace. A rzeczy dla dziecka to ja ci chętnie oddam. Tygryś świadkiem ile ja tego mam. Wpadaj na kawulca i sobie zobaczysz co, jakie.

hej
wiosna wiosna wiosna tralaalaala :) no wiem wiem ledwo słonko wyszło i już mi na łep poszło hahahah
dobra a tak serio to dziś już lepiej się czuję i byłam z młoda na dworze i zrobiłyśmy atak na piaskownicę! ale fajnie było chyba muszę w końcu pomyśleć nad przyborami do niej:p

tygrynka ja tez lubię housa:) ale lubię czekać aż pokaża go na 2 (obym się doczekała);p
agatkaT hmmm mam nadzieję że sprawa szybko się rozwiążę i uda się przedłużyć umowę... trzymam kciuki

Agata trzymam kciuki aby szef w koncu sie opowiedział co i jak, od razu jakbym siebie widziała kilka lat temu ;/

Guzik no jak ty mozesz jeszcze akcesoriów piaskownicowych nie miec ??:p

Skrzat plac zabaw na cecha :) robimy nalot :p

mamagabi trzymam kciuki za kumpele &&

koza zdrówka :) a moze to to co mi wmawiały?? trzymam kciukasy :)

my dzisiaj po obchodzie w m1 popoludniu kumpela miała przyjechac, ja tu wysprzatane a ta mi pisze ze sie nie wyrobi :wściekła/y: jutro do kozich od rana :) aktywnie :p jeszcze musze w jakis dzien kumpeli wozek zawiesc:zawstydzona/y: kurde dzien za krótki :-D
wczoraj juz nie miaąłm mocy pisac ale byłam z Emila u dermatologa,na 1 rzut mi mowi ze mała ma te nastepstwa posterydowe :szok: tylko po czym?? wiec chyba suka w przychodni mi zapisała masc ze sterydami (robiona) a jak pytałam to mi o witaminach mówiła :wściekła/y:dostałam jakis syprop, 2 miasci (bez sterydów) i pobrali jej krew zeby zobaczyc jak mocno jest na mleko uczulona:confused: oczywiscie cała lista czego nie moge jej dawac i własnie kombinuje jakis obiad z cukinia zeby dostałą :blink: ze tez cholerstwo musialo sie nas uczepic :angry: za miesiac do kontroli wiec zobaczymy co i jak :sorry2:

miłego pieknego dnia :)

Natuska będzie dobrze! Lekarka jakaś nie poważna że nie wie co przepisuje. Albo sterydy albo witaminy bo to nie są wyrazy bliskoznaczne. Moja dostała jakieś antyalergiczne tabsy bo niby wysypka na buzi to od pylenia jest.

Guziczek
ale ty w dobrym humorku. Wiosna obudziła w tobie nową energie do życia.

Moja calusi dzień szaleje. Kaprysi po całości. Teraz drzemie a ja zaraz pójde obiad wstawić.

hejos,
ja od mamci piszę, basia goni psa na czterech:p
pogoda opiekna obeszylsmy cale osiedle spotkalysmy milon ludzi znajomych, ech stare czasy stare zajebiste miejsce!
mamagabi zdrowka dla kolezanki - bedzie dobrze!
agatka t, jak mial do dzisiaj umowe to jakby mial zwolnienie od wczoraj to moze je ciagnac przez 6 miesiecy, gorzej jak ma zwolnienie od dzisiaj, ale jak tak jest to niech leci do lekarza i moze mu zmieni!!! i wtedy pracodawca wam naskoczy;p a zwolnienie mozna max 6 miesiecy ciagnac wiec by mial czas na znalezienie nowej pracy:) jak co!!!
oki zmykam bo basia Figusa zameczy:p

reklama
my średnio pozałatwialiśmy swoje sprawy, ja padłam spać a chłopaki latali na dworze (spotkali nawet dwie laski jak mi powiedzieli :D ale od razu zgadłam że Kozę i Lulę :p)
zjemy obiadek i lecimy dalej :D

aaaa w ogóle ja dzisiaj na wadze ujrzałam 2kg mniej :D rano, po śniadaniu (no dobra, wtedy trochę więcej:D), po południu też, a więc stałe :D minęłam wagę sprzed ciąży :D:D:D

miłego dnia!

Do góry